Napraviš ga, devet mjeseci ga nosiš u sebi, odhraniš, odškoluješ, on ode da plješće kod Dajane u talk show.Steph je napisao/la:Lomiš se, snimaš, montiraš par sati i dođe lik i izreže ti video u žlj kvaliteti i stavi na svoj kanal.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
a jesi ga naš'oShofaII je napisao/la: http://www.transfermarkt.de/kristiyan-m ... ler/282897 ovog treba ganjat i odmah ako uspijemo unovvit kojeg naseg

više sam mislio na ove strejndžere, portugal i kolumbija

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Jest, a zato meni sad prahne da slušam grmi sa sjevera, ovako odem na yt ukucam to i uživam, a dok bi nešto slično našao na nekom od klipova sa portala prošla bi me želja da živim a ne da nešto poslušam...Steph je napisao/la:Lomiš se, snimaš, montiraš par sati i dođe lik i izreže ti video u žlj kvaliteti i stavi na svoj kanal.

1946
jasmin11full je kanal na kojem mi sami odrežemo šta mislimo da trebaBitiSrcemVezan je napisao/la:Jest, a zato meni sad prahne da slušam grmi sa sjevera, ovako odem na yt ukucam to i uživam, a dok bi nešto slično našao na nekom od klipova sa portala prošla bi me želja da živim a ne da nešto poslušam...Steph je napisao/la:Lomiš se, snimaš, montiraš par sati i dođe lik i izreže ti video u žlj kvaliteti i stavi na svoj kanal.

Ali ono, ne bi mi bio problem da se iko od tih likova javi i fino pita može li uzeti - ja kažem da može i nema belaja, a ovako me beze tjera da mu prijavim kanal.

Nedavno nam je jedan lik isjekao klip iz Zenice, mi mu se javimo i ka'em da nije fino (uljudno sve), a on počne psovat' - k'o odakle nam pravo da mu se javimo

[youtube][/youtube]

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:

Nije još kod nas baš razvijeno shvatanje tih stvari... Kod nas se još raja pita što ne mogu uploadovati golove sa utakmica engleskog Premiershipa a kamo li šta drugo...

1946
Sta ste se zvezali tih Bugara ko da su Argentinci u najmanju ruku.Ko neka ebena fudbalska nacija
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma brate ne radi se o tome, evo Azerbejdzan je qrac u nogometu ali bih rado kod nas vidio njihove Brazilce.miky_hz je napisao/la:Sta ste se zvezali tih Bugara ko da su Argentinci u najmanju ruku.Ko neka ebena fudbalska nacija

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Po statistici sam gledao i mislim da je nerealno odnosno slazrm se sa tobom al sad malo zavrtih obog amerikanca na youtube pa mi nije jasno sto mu je ovako mala vrijednost. Ubija covjek, visok skok igra a zna sa loptomDenchiNL je napisao/la:a jesi ga naš'oShofaII je napisao/la: http://www.transfermarkt.de/kristiyan-m ... ler/282897 ovog treba ganjat i odmah ako uspijemo unovvit kojeg naseg
, njihov Dulja jbt, došla bi mu baba da mu brani da ide.....
više sam mislio na ove strejndžere, portugal i kolumbija
http://www.transfermarkt.co.uk/bjorn-jo ... ler/250686
Pored njega jos ovaj kolumbijac krilo napad sta vec igra al mislim da je on van naseg dometa mada mu je ostalo jos hodinu ugovora pa mozda iga i puste uz neko razumno obestecenje http://www.transfermarkt.co.uk/danilo-m ... ler/184997 al covjek jede malu djecu znaci dao bih i benku, krstu, rafovca, okica , stepanova, alispahica ma sve osim dulje i kovacevica za ovog kolumbijca
Ima jos kolumbijac szoper, kamerunac lijevi bek a igra i zadnjeg veznog cak i centralnog
Al ovog amera ja ne znam kako ovako mala vrijednost
@zukanovicu ptovuvi tamo da nam ovog amera pokusaju dovest kopaj kako znas i umijes.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Meister von Bosnien und Herzegowina

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne mogu je dalje smanjiti od ovog...BitiSrcemVezan je napisao/la:I daj nam @Bordo ovu zastavu u veličini za smajlija, da ne odudara od veličine slova... Ja je ne znam smanjiti bem je, izgubi mi se animacija odma
Explodirat će lik što maše

Samo Saraj'vo.
Aleksandrov kako sada stoji nece u Sarajevo.njegov agent hoce 300.000 euro za sebe. i kaze da Aston Villa poslao ponudu koja bolji glava.igrac hoce u sarajevo sto je obeco to Jesicu.nije nista jos gotovo ali nazalost ne izgleda dobro.
ali ima Jesic 2 igraca iz Liteksa koje hoce uskoro pocinje pregovori.ima jos neki igraca u igri.
ali ima Jesic 2 igraca iz Liteksa koje hoce uskoro pocinje pregovori.ima jos neki igraca u igri.
Jel istina da se pregovara sa matija katanec sto je igro u zrinjskomZukanovic je napisao/la:Aleksandrov kako sada stoji nece u Sarajevo.njegov agent hoce 300.000 euro za sebe. i kaze da Aston Villa poslao ponudu koja bolji glava.igrac hoce u sarajevo sto je obeco to Jesicu.nije nista jos gotovo ali nazalost ne izgleda dobro.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
Aleksandrov uopste nije bio u Sarajevu.
Kako ovde ljudi lupetaju,za nas su male mace I Tuzlaci.
Svaka cast pojedinim forumasima,ali ...
Mozda mu je bio menadzer jer oni su ti koji pregovarajuamypitar je napisao/la:Aleksandrov uopste nije bio u Sarajevu.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
Ne mora on biti u Sarajevu da bi se vodili pregovori, kad dođe tad je gotovo, sigurno se pregovaralo, ali biće sigurno dobrih pojačanja i bez njegaamypitar je napisao/la:Aleksandrov uopste nije bio u Sarajevu.

Mosa RajvoSa
Brate,izvini ali meni izgleda mazohisticki da on zeli u Sarajevo pored ponude Aston vile,ma kakva ona bilaZukanovic je napisao/la:Aleksandrov kako sada stoji nece u Sarajevo.njegov agent hoce 300.000 euro za sebe. i kaze da Aston Villa poslao ponudu koja bolji glava.igrac hoce u sarajevo sto je obeco to Jesicu.nije nista jos gotovo ali nazalost ne izgleda dobro.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Zukanovic je napisao/la:Aleksandrov kako sada stoji nece u Sarajevo.njegov agent hoce 300.000 euro za sebe. i kaze da Aston Villa poslao ponudu koja bolji glava.igrac hoce u sarajevo sto je obeco to Jesicu.nije nista jos gotovo ali nazalost ne izgleda dobro.
Sa Aleksandrovom se nikad nesto ozbiljno nije ni pregovaralo.Jesic ga je pozvao u Sarajevo,ono vise na toj nekoj dobroj relaciji Jesic igrac.Mogucnosti su sasvim nesto drugo.
Avaz je taj poziv Jesica iskoristio, I napisao bombasticnu vijest.
I za tren oka ovde su ga vec neki vezali ugovorom,pa cak napisali da je potpisao.
Nek nas neko obraduje i kaze da ce doc iz Litexa
Viana (Portugal) i onaj kolumbijac kako se zove Aspirlla .
Viana (Portugal) i onaj kolumbijac kako se zove Aspirlla .

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Imamo mi Aleksandrova u Duljevicu!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 66 gostiju.