Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Vidjecemo prijatelju. Djedovica ne zelim vise spominjati...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Kako bi volio da ovi momci koji su tu izbore drugi krug pa da razbiju neke mitove
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Milan Milošević produžio ugovor sa AEK-om.. dobar potez 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Miroslav Todić slijedeće sezone u Chalons Reims (Francuska prva liga)..
Sa srećom mu prvo na Eurobasketu pa onda u francuskojEthel je napisao/la:Miroslav Todić slijedeće sezone u Chalons Reims (Francuska prva liga)..
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Koliko sam cuo Atic bi trebao negdje na posudbu da li ce ostati u Sparsima ili ce mozda u neki slabiji tim grcke ne znam
Interesantno je da su Sparsi smjenili trbica i najavljuju veliku reorganizacijuInterista je napisao/la:Koliko sam cuo Atic bi trebao negdje na posudbu da li ce ostati u Sparsima ili ce mozda u neki slabiji tim grcke ne znam
Koliko je istina da su prosle sezone odbili Aba ligu ? Lijepo bi bilo vidjeti Sparse korak naprednerminh74 je napisao/la:Interesantno je da su Sparsi smjenili trbica i najavljuju veliku reorganizacijuInterista je napisao/la:Koliko sam cuo Atic bi trebao negdje na posudbu da li ce ostati u Sparsima ili ce mozda u neki slabiji tim grcke ne znam
100% je istina, ali su odbili jer im je navodno rečeno tek u Augustu pa nisu imali vremena da se spreme adekvatno. Velika greška po meni, ali nije bitno, i ove sezone imaju neke opcije. Atić je novi kapiten seniora ako ostane, to mi je potvrđeno iz kluba, žele taj iskorak, sada kad je Široki na aparatima, Sloboda u rasulu, a Igokea raste i dalje. 
kovacic je napisao/la:100% je istina, ali su odbili jer im je navodno rečeno tek u Augustu pa nisu imali vremena da se spreme adekvatno. Velika greška po meni, ali nije bitno, i ove sezone imaju neke opcije. Atić je novi kapiten seniora ako ostane, to mi je potvrđeno iz kluba, žele taj iskorak, sada kad je Široki na aparatima, Sloboda u rasulu, a Igokea raste i dalje.
Volio bi ti da je Sloboda u rasulu
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ne znam kako ce uraditi taj iskorak.Jer procitao sam intervju Selimovica za eurobasket stranicu i on najavljuje pruzanje prilike Gegicu,Manjgaficu,Saniju i Baji u seniorskoj ekipi i tu spominje da ce doci Bajramovic koji ce igrat,a i raditi ujedno s mladim igracima.Atic ako ostane mora dobiti svu slobodu u igru jer drugacije ne bi valjalo.Vidjecemo,mene zanima ko je ovaj Sead Balic?Jel on bio u Bosni i sto neko rece vjerovatno privremeno rjesenje.kovacic je napisao/la:100% je istina, ali su odbili jer im je navodno rečeno tek u Augustu pa nisu imali vremena da se spreme adekvatno. Velika greška po meni, ali nije bitno, i ove sezone imaju neke opcije. Atić je novi kapiten seniora ako ostane, to mi je potvrđeno iz kluba, žele taj iskorak, sada kad je Široki na aparatima, Sloboda u rasulu, a Igokea raste i dalje.
Ja mislim da je Balić već neko vrijeme u Sparsima, sjećam se da je pominjan ranijih godinaLotus je napisao/la:Ne znam kako ce uraditi taj iskorak.Jer procitao sam intervju Selimovica za eurobasket stranicu i on najavljuje pruzanje prilike Gegicu,Manjgaficu,Saniju i Baji u seniorskoj ekipi i tu spominje da ce doci Bajramovic koji ce igrat,a i raditi ujedno s mladim igracima.Atic ako ostane mora dobiti svu slobodu u igru jer drugacije ne bi valjalo.Vidjecemo,mene zanima ko je ovaj Sead Balic?Jel on bio u Bosni i sto neko rece vjerovatno privremeno rjesenje.kovacic je napisao/la:100% je istina, ali su odbili jer im je navodno rečeno tek u Augustu pa nisu imali vremena da se spreme adekvatno. Velika greška po meni, ali nije bitno, i ove sezone imaju neke opcije. Atić je novi kapiten seniora ako ostane, to mi je potvrđeno iz kluba, žele taj iskorak, sada kad je Široki na aparatima, Sloboda u rasulu, a Igokea raste i dalje.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Sad baš da su ga smijenilinerminh74 je napisao/la:Interesantno je da su Sparsi smjenili Trbica i najavljuju veliku reorganizacijuInterista je napisao/la:Koliko sam cuo Atic bi trebao negdje na posudbu da li ce ostati u Sparsima ili ce mozda u neki slabiji tim grcke ne znam
@lotus nezvanično Bajo je novi član Cedevite
Da ne idemo previše u off, danas je prozivka Sparsa pa ćemo da vidimo, mada će da bude još nekih ppjačanja poslije to je sigurno. Ambicije su uvijek iste, samo što se moraju adaptirati po trogodišnjem planu. Ali bit će Sparsi u ABA uskoro.
Buza i Vrabac odoše na EB kako se čini
Buza i Vrabac odoše na EB kako se čini
Sačekaj zar neko ne reče da će doći bajramović, ako on dolazi i sa ovoliko godina najace je pojačanje sparsazaboljisportuBiH je napisao/la:Sad baš da su ga smijenilinerminh74 je napisao/la:Interesantno je da su Sparsi smjenili Trbica i najavljuju veliku reorganizacijuInterista je napisao/la:Koliko sam cuo Atic bi trebao negdje na posudbu da li ce ostati u Sparsima ili ce mozda u neki slabiji tim grcke ne znammislim da se ipak on povukao mudro
Sklonio se čovjek jer su ambicije ove sezone manje. Zna frajer što jest jest.
Ma taj Bajo pola godine izgleda prelazi u Cedevitu,ako su ga mislili prodavati onda trebali su Ilica dovesti tako bi i igro za nas al hajde.Dobro je ako Bajo ode ako vec za njih igra onda neka ga oni izvedu na pravi putzaboljisportuBiH je napisao/la:Sad baš da su ga smijenilinerminh74 je napisao/la:Interesantno je da su Sparsi smjenili Trbica i najavljuju veliku reorganizacijuInterista je napisao/la:Koliko sam cuo Atic bi trebao negdje na posudbu da li ce ostati u Sparsima ili ce mozda u neki slabiji tim grcke ne znammislim da se ipak on povukao mudro
Sklonio se čovjek jer su ambicije ove sezone manje. Zna frajer što jest jest.
Ma ta njihova ABA je samo mokri san.Imali su generaciju Buza,Vrabac,Nikolic,Glogovac,Salic plus da su doveli neka provjerenija imena mogli su rahat igrat tu ligu i Cibona je tako igrala.Sad nit imaju neke bas jake mlade osim Atica nit imaju para da dovedu kvalitetne igrace za regionalnu ligu.
Nek se oni okrenu dovodjenju mladih kvalitetnih igrac onih sto ce moci igrat i seniorsku kosarku i mirna bosna.
nermin
Sačekaj zar neko ne reče da će doći bajramović, ako on dolazi i sa ovoliko godina najace je pojačanje sparsa[/quote]
Doce Bajramovic 100 posto.Imas na eurobasket stranici sto onaj Kris pise e on je naparvio intervju sa Selimovicem i on kaze da dolazi Keno.
Sačekaj zar neko ne reče da će doći bajramović, ako on dolazi i sa ovoliko godina najace je pojačanje sparsa[/quote]
Doce Bajramovic 100 posto.Imas na eurobasket stranici sto onaj Kris pise e on je naparvio intervju sa Selimovicem i on kaze da dolazi Keno.
Kako lik hladno otpisa Široki, to je za nepovjerovati
Široki na aparatima, a njima otišla 3 glavna igrača, a trenutno najveći im talenat na izlaznim vratima, pa u većem su haveru Sparsi rasulu nego Sloboda sa ovakvim ambicijama. Po priči neko bi rekao da Sparsi iza sebe imaju godine uspjeha i trofeja, a Široki da je novokomponovano sportsko društvo. Široki će opet imati bolji roster i od Sparsa i od Slobode, a ostatku lige nema potrebe ni pričati.
Bajramović je odlično pojačanje, a ostatak tima je mnogo lošiji nego prethodnih godina, prodali su najveće talente i prokockali generaciju koja je i mogla igrati ABA ligu, a sad hoće u nju sa Manjgafićem, Gegićem, Pirićem i 16-godišnjim Bajom i Čamparom. Da vidim samo čime će nadomjestiti odlazak Nikolića, Buze i Atića.
@nerminh74 , Balić je vodio omladinske selekcije Sparsa, samo su se rotirali on i Trbić..
Bajramović je odlično pojačanje, a ostatak tima je mnogo lošiji nego prethodnih godina, prodali su najveće talente i prokockali generaciju koja je i mogla igrati ABA ligu, a sad hoće u nju sa Manjgafićem, Gegićem, Pirićem i 16-godišnjim Bajom i Čamparom. Da vidim samo čime će nadomjestiti odlazak Nikolića, Buze i Atića.
@nerminh74 , Balić je vodio omladinske selekcije Sparsa, samo su se rotirali on i Trbić..
Ma neka napokon nekog kluba koji može razigravati naše mlade u aba ligiLotus je napisao/la: Ma ta njihova ABA je samo mokri san.Imali su generaciju Buza,Vrabac,Nikolic,Glogovac,Salic plus da su doveli neka provjerenija imena mogli su rahat igrat tu ligu i Cibona je tako igrala.Sad nit imaju neke bas jake mlade osim Atica nit imaju para da dovedu kvalitetne igrace za regionalnu ligu.
Nek se oni okrenu dovodjenju mladih kvalitetnih igrac onih sto ce moci igrat i seniorsku kosarku i mirna bosna.
Eto baš Atić bolje da ostane u Sparsima npr pod panđom da igra 20+ minuta sa kenom u aba ligi nego da igra u Arisu
Tu su još Gegić, pa eto i da Čamparu izvedu na neki put
A biće i poslje igrača + 1-2 naša veterana evo sada keno kasnije Todić
Ma kad bi igrali aba ligu to bi bilo nesto najbolje za ove mlade igrace.To je ta stepenica koju je preskocio i Vrabac i Buza pa se sad pate u ozbiljnoj kosarci.Samo kazem po ovom rosteru i mladim igracima koje imaju trenutno to je nerealno.Sad sta ce i kako ce vrijeme ce pokazat.Pandzu kako vidim da dovedu nemaju sanse jer poceo je slagat roster Kaknja i produzio je saradnju.Atic ako ostane mora imat potpunu slobodu u igri,a ne forsirat neke hodzice,opacke i slicne njima.nerminh74 je napisao/la:Ma neka napokon nekog kluba koji može razigravati naše mlade u aba ligiLotus je napisao/la: Ma ta njihova ABA je samo mokri san.Imali su generaciju Buza,Vrabac,Nikolic,Glogovac,Salic plus da su doveli neka provjerenija imena mogli su rahat igrat tu ligu i Cibona je tako igrala.Sad nit imaju neke bas jake mlade osim Atica nit imaju para da dovedu kvalitetne igrace za regionalnu ligu.
Eto baš Atić bolje da ostane u Sparsima npr pod panđom da igra 20+ minuta sa kenom u aba ligi nego da igra u Arisu
Tu su još Gegić, pa eto i da Čamparu izvedu na neki put
A biće i poslje igrača + 1-2 naša veterana evo sada keno kasnije Todić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.