Interesuje me sat , je li Seiko ? Malo je povelik ili mi se činiFabioMiretti je napisao/la: ↑21 jun 2022, 13:52ne znate vi koliko je ovdje sve skupo i koliko se radiDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 jun 2022, 11:56Mora se priznati da se covjek malo i opusti kad gleda one njegove slike meze. Ali da je gospodin rucao bi po restoranima
Edit: Kad je Leorey slikao da jede teletinu![]()
![]()
![]()
![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Marsal
- Kontakt:
Joj ovaj odmah u sat gleda 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
sarajevo taxi
, ima li kakve sanse za uber u sarajevu?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Marsal
- Kontakt:
Plate u Bingu su korektne za nivo školovanja koji je potreban. Od druga sestra radi i ima hladno preko 900 do 950. Iskreno, u državi gdje direktor srednje škole ili profesor fizike ima 1200, to je korektna plata.
- feniksptica
- Kontakt:
Covjece noge obrijane perfekt. Ja bradu pustio jer mi je mrsko brijat svaki dan
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Marsal
- Kontakt:
Možda nije maljav. Ja dlake skoro da nemam na sebi. Da bi mi naraslo nešto bezvezne bradice moram pustit mjesec dana da se ne obrijem. A i kad naraste, isto da sam brnjav a ne da imam bradu.
Na prsima i stomaku nemam nijedne 
Zato si vjerovatno cupav sto se tice kose
- FabioMiretti
- Kontakt:
hajd na satove, ali nekih fetisa na noge i cune ovdje
sat Fossil, noge neobrijane, cuna 18
sat Fossil, noge neobrijane, cuna 18
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Marsal
- Kontakt:
Raste nenormalno brzo i moram se svakih 20 dana ošišat...
- ASD
- Kontakt:
Nisam ja nešto dlakav po tijelu, ali brada raste i kosa je dobra. Mislim. Kad se obrijem, neobrijan budem dan. Već naraste.
E hvala puno, tako sam i mislio ali rekoh da provjerim.Asteriks je napisao/la: ↑21 jun 2022, 13:26Prava za vrijeme nezaposlenosti osoba ostvaruje na temelju Zakona o posredovanju u zaposljavanju i socijalnoj sigurnosti nezaposlenih osoba (“Službene novine FBiH”, br. 41/01, 22/05 i 9/08 ).
Clankom 36. Zakona o posredovanju u zaposljavanju i socijalnoj sigurnosti nezaposlenih osoba propisano je da nezaposlena osoba nema pravo na novcanu naknadu:
a) kada je svjesno doprinijela prestanku radnog odnosa;
b) kada se utvrdi da je dobrovoljno napustila posao bez opravdanog razloga.
Nezaposlena osoba ipak ima pravo da podnese zahtjev za ostvarivanje prava na novcanu naknadu za vrijeme nezaposlenosti u Birou rada Sluzbe za zaposljavanje x kantona, prema mjestu prebivalista.
O svakom zahtjevu SZZ odlucuje pojedinacno rjesenjem, na temelju dostavljene dokumentacije. Ukoliko ne budete zadovoljni rjesenjem SZZ protiv istog možete izjaviti zalbu.
Drugim rijecima sa biroa neces dobiti nista u tom slucaju ali mozes se zaliti, pa ako ti uvaze : Naravno sanse za to su 1:trilion. Dalje, ovaj zakon je bezvezan jer postoje firme koje su nesnosljive i gdje su uvjeti rada takvi da radnik nema drugog izbora vec dati otkaz. Naravno oni stave sporazumni prekid radnog odnosa na zahtjev radnika, a onda se mozes zaliti komunalnom. Zato sam se rijesio ovog peglanja, radnim strani projekt na crno a vodim se na birou kao nezaposlen. Sad da ne bude na crno msm nisam prijavljen a uredno placam preko onog AMS obrasca ono 4 % na zdravstvo te 10 % na dohodak po svakoj uplati.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Oprostiti ću tvojoj mladosti , očekujem bolji sat iskrenoFabioMiretti je napisao/la: ↑21 jun 2022, 14:21hajd na satove, ali nekih fetisa na noge i cune ovdje![]()
sat Fossil, noge neobrijane, cuna 18![]()
@Marsale zar si sumnjao ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- kraljttbvb
- Kontakt:
De mi prvo reci sta je smijesno, pa cu ti ja stavku po stavku objasniti sta placas i zasto
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- FabioMiretti
- Kontakt:
cijena nocenja je smijesna, nema danas nigdje ovako jeftino
doduse, jest bez dorucka, ali opet...
doduse, jest bez dorucka, ali opet...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- kraljttbvb
- Kontakt:
Slaba ti je ta prva ruka.
Ili te lazu ili, kao i inace, sve gledas crno i sve pokusavas predstaviti gorim nego sto jeste
Na samo 20 kilometara udaljenosti od tvog rodnog grada, jako je tesko naci nekoga da radi za 800 maraka.
Posebno jer se proizvodni kapaciteti prosiruju, plus Valjcici za novi pogon trebaju 400 radnika.
Trenutno se firme "tuku" povecanjem plata i tako privlace radnike...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kod mene rodjak sa osnovnom skolom radio na izgradnji auto puta kod Capljine.
Imao milju maraka.
Jedan dan gledam, vratio se. Kaze malo mu gazda daje. Radi na suncu, vruce, a mala plata.
Pa reko slazem se sa tobom, milja maraka sa 8 razreda skole i jest malo.
Idi reko ganjaj kakvu kancelariju, ono sa klimom ljeti i grijanjem zimi, steta je da takav kapacitet samo sa osnovnom skolom radi na bausteli...
sljedeci put u photo dump ako moze i stopalaFabioMiretti je napisao/la: ↑21 jun 2022, 14:21hajd na satove, ali nekih fetisa na noge i cune ovdje![]()
sat Fossil, noge neobrijane, cuna 18![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bingo ima veće Plate ? Druze uzmi nečiju platnu listu iz Binga pa ces vidjet. Jedino sto imaju je taj neki topli koji ih izvlači. Plus rade 6 dana sedmicno.kraljttbvb je napisao/la: ↑21 jun 2022, 15:52Slaba ti je ta prva ruka.
Ili te lazu ili, kao i inace, sve gledas crno i sve pokusavas predstaviti gorim nego sto jeste![]()
Na samo 20 kilometara udaljenosti od tvog rodnog grada, jako je tesko naci nekoga da radi za 800 maraka.
Posebno jer se proizvodni kapaciteti prosiruju, plus Valjcici za novi pogon trebaju 400 radnika.
Trenutno se firme "tuku" povecanjem plata i tako privlace radnike...
Za koliko to ljudi rade u tvom gradu u Surtecu ? Igman vam je kao neka premija a i tu su plate koliko ? 1200 ? Na ove cijene tebi je dobra plata 1000 maraka ? I sam sam radio u Securitasu i plata je do nekih 600 maraka bez ikakvih naknada za prevoz , hranu…
- ASD
- Kontakt:
Za sekurite po onim malim radnjama što su lopovi uveli je i 600 maraka previše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.