NHF, al ovo je sve tanko. Nürnberg opasan u 3PM, 2x su fino izašli u kontru, samo su krivom čovjeku odigrali. Imali su i najbolju priliku na utakmici kad je Pekhart pogodio stativu nakon kardinalne pogreške Sokratisa koji je poslije morao izaći jer očito čovjek nije bio fit za današnju utakmicu.
Ako sam dobro čuo od komentatora Fussa Nürnberg ima 57 % posjed lopte što govori da nismo u stanju uopće držati loptu jer imamo takav profil igrača u vezi gdje većini treba prostor gdje će usprintat. Aubameyang gotovo da i nije na utakmici. Lewy je daleko najbolji igrač danas kod nas, iza njega Miki pa Schmelle koji mi se svidio s par finih ubačaja.
Ybg previše je tu izostanaka da se to sve kompenzira, fali nam i mirnoće kod posjeda.
I da, Sokratis u dvije situacije totalno nepotrebno nakon osvojene lopte nabije loptu u 3PM gdje nema žive duše od naših. Tu ima ogromni prostor za napredak, nadajmo se da nije nešta dugoročno kod njegove ozljede. Samo nam to još treba
Trebat će nam danas i malo sreće da dobijemo ovo. Onaj mrtvi Luzerkusen gubi i mi opet nećemo to iskoristit. I tako već kolima, to već poprilično iritira