FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Elvir Čolić je već četiri godine stanovnik Grbavice.
U tom periodu ovaj fudbaler je sa ekipom Željezničara osvojio dvije titule prvaka i dva pehara namjenjena pobjedniku Kupa BiH.
Čolić koji se nalazi u Mostaru u razgovoru za naš portal istakao je kako mu ističe ugovor u junu te da je došlo vrijeme da napusti Grbavicu.
''Trenutno se nalazim sa porodicom u Mostaru. Mogu vam reći da nakon četiri godine odlazim iz Željezničara. u ovom klubu sam zaista proveo lijepe trenutke svoje karijere i bila je čast nositi plavi dres. U narednom periodu ću znati ime novog kluba. Trenutno sam u pregovorima ali ne želim da govorim o kojim klubovima se radi dok sve ne bude gotovo'' rekao je Čolić
U tom periodu ovaj fudbaler je sa ekipom Željezničara osvojio dvije titule prvaka i dva pehara namjenjena pobjedniku Kupa BiH.
Čolić koji se nalazi u Mostaru u razgovoru za naš portal istakao je kako mu ističe ugovor u junu te da je došlo vrijeme da napusti Grbavicu.
''Trenutno se nalazim sa porodicom u Mostaru. Mogu vam reći da nakon četiri godine odlazim iz Željezničara. u ovom klubu sam zaista proveo lijepe trenutke svoje karijere i bila je čast nositi plavi dres. U narednom periodu ću znati ime novog kluba. Trenutno sam u pregovorima ali ne želim da govorim o kojim klubovima se radi dok sve ne bude gotovo'' rekao je Čolić
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
Svraka i Dino na skupljanju para za pomoc ugrozenih na pinku.
Kad Batko u jednom trenutku provocira Svraku kao da je kupio grb Sarajeva, na sta ce Muamer, sta hoces da me napadnu poslije emisije...
Kad Batko u jednom trenutku provocira Svraku kao da je kupio grb Sarajeva, na sta ce Muamer, sta hoces da me napadnu poslije emisije...

hvala Bogu pa ide klošar,hvala mu samo za onaj gol protiv Veleža kad smo dobili u Mostaru i protiv Širokog u finalu kupa, ostale 4 godine koliko je bio u klubu malo je reći da je bio katastrofalan,ne bih bio u koži navijača ekipe koju on pojaca..blu je napisao/la:Elvir Čolić je već četiri godine stanovnik Grbavice.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Re: Odg: FK Željezničar
Upravo to je ta poena, Mamic, masina za te stvari, kod nas tesko da ce se iko u dogledno vrijeme podati za te pare, a svjedoci smo da je Mamic sve i svasta procavao za ogromne pare, a dovodio za kocku cokolade.JoseMourinho je napisao/la:Ma poenta je da bi Mamić uzo 10 puta vise, al jbg treba tu gledat jačinu lige i tima u odnosu na naše... dinamo je od sebe napravio solidan evropski klub koji prodaje igrače za fine pare i time digo i rejting lige, dok kod nas iako po meni se napreduje treba da nam timovi napreduju u Europi vise, da se liga smanji i još dosta stvari, ali nadat se da ce sve ići uzlaznom putanjom...
Al za to je potreban pocetni kapital, da ti mozes igracu dati dobre uslove, dobar ugovor i redovno ga isplacitavi, tako da on ne moze da ide kad hoce, nego kad to klubu odogovara.

-
- Kontakt:
Hvala Cola i sretno u nastavku karijere, mene je kupio u utakmici kupa u Sirokom kada su Skripali gadjali igrace i sudiju, a on bacenim predmetog gadjao Skripare, treba biti lud... Sretno Cola..blu je napisao/la:Elvir Čolić je već četiri godine stanovnik Grbavice.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ako neko ima pretplatu na Slobodnu Bosnu, ili je kupio novine, nek' nam postavi (uslika)... Hvala

P.S. "Pružili su veoma dobar otpor, naročito u prvom poluvremenu. Ima nogometaša koji su dobri i zanimljivi. Ne trebamo strahovati za budućnost bh. nogometa", rekao je Sušić kojem se iz mlade reprezentacije najviše svidio Srđan Stanić, igrač Željezničara.
Da nam hoce ostati Stana, nek se povrijedi Susic, nek povede njega na svjetsko, pa dobijemo finih para sto je tamo i onda ga prodamo za milion nakon svjetskog...

P.S. "Pružili su veoma dobar otpor, naročito u prvom poluvremenu. Ima nogometaša koji su dobri i zanimljivi. Ne trebamo strahovati za budućnost bh. nogometa", rekao je Sušić kojem se iz mlade reprezentacije najviše svidio Srđan Stanić, igrač Željezničara.
Da nam hoce ostati Stana, nek se povrijedi Susic, nek povede njega na svjetsko, pa dobijemo finih para sto je tamo i onda ga prodamo za milion nakon svjetskog...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Mićo KOvačević je bio odličan danas uletio je sa par prodora Salihovića okreno
Gojak
Hodžić trudio se ali nije bio konkretan i Špikić iz Širokog Brijega takođe
Stanić u prvom pol. je bio dobar u drugom je nesto ušutio je li kondicija u pitanju ne znam lai agilniji je bio u prvom,mogao bi umjesto Avdije svakako..

Gdje je super, kakve su novosti, ovaj Kuzmanovic ce nam valjat pravo, mozda ga i prodamo za dobre pare
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
A mozda da ga prvo potpisemo, pa onda da nam valja... Sudeci po dosadasnjim iskustvima nece preci kod nas, jer ni kontakta nije bilo (ako su ono njegove rijeci)...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Danas sam bio s ljudim iz Zvijezde koji za malog traze pare, tacnije 50.000eura. Zeljo je ponudio 20.000eura i procenat od moguceg transfera. Vjerovatno da od transfera nece biti nista.
Takoder treba napomenuti da nema nikakvih ponuda za Stanica i Svraku, sto ne znaci da nece ...
Takoder treba napomenuti da nema nikakvih ponuda za Stanica i Svraku, sto ne znaci da nece ...
HAHAHAHAHAHAHAH pukni se razumom aldineConnor je napisao/la:Danas sam bio s ljudim iz Zvijezde koji za malog traze pare, tacnije 50.000eura. Zeljo je ponudio 20.000eura i procenat od moguceg transfera. Vjerovatno da od transfera nece biti nista.
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
On bio danas...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Zaboravih gore napisati da bi se mogao vratiti Vasilić. On ima ugovor s austrijancima jos nekih mjesec dana mozda i manje i ako ne produzi mogao bi doci kod nas.
Dialibi takoder istice ugovor za par mjeseci, pa cemo vidjeti ..
Vjerovatno clan uprave @super to moze potvrditi ?!
Dialibi takoder istice ugovor za par mjeseci, pa cemo vidjeti ..
Vjerovatno clan uprave @super to moze potvrditi ?!
Ma uzeti ga i ne pirat ih. Pa kasnije nekad platiti. I onako smo dobili licencu
NO PYRO NO PARTY
- storm_raider
- Kontakt:
storm_raider je napisao/la:Kakav Vasilic... kakve su ovo informacije...
Ma pusti Aldina, vidio da je @super izgradio reputaciju pouzdanog insajdera, i hoće i on da daje neke informacije

Ja te volim, volim Željo..
- mentalitet87
- Kontakt:
Kuzmanović sa Zvijezdom ima amaterski ugovor, tako da ta tvoja priča ne pije vode.Connor je napisao/la:Danas sam bio s ljudim iz Zvijezde koji za malog traze pare, tacnije 50.000eura. Zeljo je ponudio 20.000eura i procenat od moguceg transfera. Vjerovatno da od transfera nece biti nista.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- mentalitet87
- Kontakt:
Bolje i to vec da dolazi.mentalitet87 je napisao/la:Elvir Colic odlazi
Kljucna je cinjenica da je i danas Zeljo sampion! A ovom Connoru bi najbolje bilo da pise o SAsku, ubi temu, dosadna, malo je rec' proljev. Nek Zeljo i 8 bude, samo nemoj srat.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.