Jasta bi. Posebno na proljece kad su tereni ocajni. HNL jeste jaci, ali treca ekipa bi imala problema, kamo li peta.Damian je napisao/la:HNL nije katastrofa. Pogotovo otkada je lige10. HNL je za 5 klasa jaca liga od Premijer lige.To ti kazem jer bi peti klub u poretku HNL-a se proseao Premijer ligom.
Safet Sušić - Pape
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Celik!3,2,2.
Za te stvari se uzimaju apauriniBritishCore je napisao/la:Zato sto mi popije zivaca za onih 20 minuta sto odigra, vise nego svi ostali igrači zajedno za cijelu utakmicu.Dobar spisak. Da je jos samo otresti se Vrsajevica ali kontam deficitnost na toj poziciji. Neznam sto se ljudi toliko pale na njega kad ce gotovo sigurno grijati klupu Mujdzi jos godinama.
dinamo, rijeka, hajduk, split, lokomotivaAllGunsBlazing je napisao/la:Jasta bi. Posebno na proljece kad su tereni ocajni. HNL jeste jaci, ali treca ekipa bi imala problema, kamo li peta.Damian je napisao/la:HNL nije katastrofa. Pogotovo otkada je lige10. HNL je za 5 klasa jaca liga od Premijer lige.To ti kazem jer bi peti klub u poretku HNL-a se proseao Premijer ligom.
sad bi li lokosi mogli ne znam...samo pogledaj kako se zeljo provodio na pripremama sa hrvatskim prvoligasima...al hajde nije tema..
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
bravo stručnjaci...Dinamo i LP
uđu preko ovih Fola, Šerifa i sličnih ekipa i DA, igraju grupnu fazu, ali sa kakvim protivnicima i kako???
njihova je sreća koeficijent pa su nositelji a i ova Platnijeva promjena prije par godina...dok su dolazili do Werdera i sličnih ekipa, primirisati LP-a nisu mogli
ljudi uozbiljite se
uđu preko ovih Fola, Šerifa i sličnih ekipa i DA, igraju grupnu fazu, ali sa kakvim protivnicima i kako???
njihova je sreća koeficijent pa su nositelji a i ova Platnijeva promjena prije par godina...dok su dolazili do Werdera i sličnih ekipa, primirisati LP-a nisu mogli
ljudi uozbiljite se
Undici stelle - ACM 1899
Mada postoji i teorija da Pape nece da pozove Saida jer Said nije u dobrim odnosima sa Spahicem.Kad je bilo ono pismo bojkota repke.
Tad se odazvao Said i odigrao utakmicu.U tom grmu lezi zec.
1946
Ma cisto sumnjam da je to problem. Susic je dosta specifican sto se tice novih igraca, koliko je samo cekao sa Zukanovicem. Ako se Dinamo plasira za LP i Said bude standardan, vjerujem da ce dobit poziv.Head je napisao/la:Mada postoji i teorija da Pape nece da pozove Saida jer Said nije u dobrim odnosima sa Spahicem.Kad je bilo ono pismo bojkota repke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dobro je to pojasnjenje pravo. Said je marka za par imena koja se pozivaju u repku i trebat ce nam. Prvom prilikom kada dobije sansu pokazat ce se kao pogodak.velez_mostar je napisao/la:Said ne moze igrat zadnjeg veznog, to samo kod one budaletine Jurcica moze biti..eksperimentise sa Husejinovicem mada se jasno vidi da je momak klasicni ofanzivni igrac, ima naviku igranja prema naprijed, prodoran je i to je ocigledno.
Da li ima kvalitet za repku?sigurno da da, jer u dinamu igra sa potpunim amaterima poziciju koja mu ne lezi, dok bi u repci igrao sa svemircima koji bi iz njega izvukli maksimum savrsenim pasovima.
Susic svakako gonja neki svoj inat i pozivanje nekih igraca, i nepozivanje drugih ne treba ni pokusavat shvatiti.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ma nista me od Spahica ne bi iznenadilo.Ne sporim njegove igracke kvalitet,ali ljudske...Cartman je napisao/la:Ma cisto sumnjam da je to problem. Susic je dosta specifican sto se tice novih igraca, koliko je samo cekao sa Zukanovicem. Ako se Dinamo plasira za LP i Said bude standardan, vjerujem da ce dobit poziv.Head je napisao/la:Mada postoji i teorija da Pape nece da pozove Saida jer Said nije u dobrim odnosima sa Spahicem.Kad je bilo ono pismo bojkota repke.
1946
nemoj ljudino tako bombat ili nam daj neke konkretne argumenteHead je napisao/la:Ma nista me od Spahica ne bi iznenadilo.Ne sporim njegove igracke kvalitet,ali ljudske...
Undici stelle - ACM 1899
Yebo te Said, kad bi se trebalo birati između njega i Kapitena, zna se koga bi 99 % navijača odabralo.Možda si zaboravio ucjene tvog pulena selektorima tipa neću da igram dok je Ćiro trener, nisam igrač za klupe, neću u mladu repku.Toliko o ljudskim osobinama.O igračkim ne pričam jer momak zna lopte.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne bi ni ti igro da ti trener razi pare da te ubaci u reprezentaciju.bagrcavi je napisao/la:Yebo te Said, kad bi se trebalo birati između njega i Kapitena, zna se koga bi 99 % navijača odabralo.Možda si zaboravio ucjene tvog pulena selektorima tipa neću da igram dok je Ćiro trener, nisam igrač za klupe, neću u mladu repku.Toliko o ljudskim osobinama.O igračkim ne pričam jer momak zna lopte.
A takvo ponasanje i psovanje,to ti kod kuce,drznice.
1946
jel i danas neko od nekog trazi pare da irga u preprezentaciji?
Dobice Said priliku ne birini se ali da se mora ustalit,nakon 3 kola prve hnl tesko se moze rec da je neko igracina ili da je najbolj igrac neke ekipe ,a dinamo ce odigrat dovoljno jakih utakmica da se on dokaze da se je igrac za najvise domete.Tu piliku su imali svi ovi koji su napravil transferei iskoristili je.
Dobice Said priliku ne birini se ali da se mora ustalit,nakon 3 kola prve hnl tesko se moze rec da je neko igracina ili da je najbolj igrac neke ekipe ,a dinamo ce odigrat dovoljno jakih utakmica da se on dokaze da se je igrac za najvise domete.Tu piliku su imali svi ovi koji su napravil transferei iskoristili je.
Safet napreduje. Prije je bio "teleci pogled" iz Zavidovica, a sada je, barem, na razini Alpskog goveda.
Dobar spisak. Na konju smo ako uspijemo do Slovacke dobiti jos ovu trojicu sinova.
Dobar spisak. Na konju smo ako uspijemo do Slovacke dobiti jos ovu trojicu sinova.
said je igrac koji ima sjajan dribling, tehniku... ko u nasoj reprezentaciji moze predriblati 2-3 igraca
mozda dzeko, misimovic i pjanic.
- velez_mostar
- Kontakt:
Svidjela mi se jako Susiceva izjava da u Brazil idu samo najbolji bez obzira ko je kroz kvalifikacije igrao!
Nadam se da ce tako i biti, i da se neki igraci nece pozvati samo zato sto ih gotivimo, nego zato sto su neki drugi bolji.
Po meni u Brazilu nece biti mnogi.
Nadam se da ce tako i biti, i da se neki igraci nece pozvati samo zato sto ih gotivimo, nego zato sto su neki drugi bolji.
Po meni u Brazilu nece biti mnogi.
Jos kad se sjetimo doba Bake Sliskovica, kada je bilo dovoljno platiti.I dobiti poziv u repku.Doba kada je bilo vaznije suncati se na Hrvatskom primorju, ili jos Spaniji.Nego furati po Julu i traziti talenteSvidjela mi se jako Susiceva izjava da u Brazil idu samo najbolji bez obzira ko je kroz kvalifikacije igrao!
Huseinovic je ok lik.Ima potencija.Dinamo je ipak znatno finansijski jaci od bilo kojeg kluba nase lige i imaju para da kupe 2-3 prava pojacanja a ne kod nas.Nazalost, nemamo mi milione od sponzora, da se nasi igraci prodaju u neku kvalitetnu ligu
Huseinovic ima sansu da se proda.I da bude na spisku.Ako Dinamo bude u grupnoj fazi lige prvaka.Mislim, da ce dobiti poziv.Sad ipak jos nista nije rijeseno po tom pitanju
A, najbolji i trebaju da dobiju pozive
Ko trazi pare za ubacivanje u repku ?Head je napisao/la:Ne bi ni ti igro da ti trener razi pare da te ubaci u reprezentaciju..
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ciro trazio od Saida.Elegant je napisao/la:Ko trazi pare za ubacivanje u repku ?Head je napisao/la:Ne bi ni ti igro da ti trener razi pare da te ubaci u reprezentaciju..
1946
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Provjerena informacija, kao i ona da Spahic pravi spisak a ne Susic, ili ona da Susic samo zove igrace kojima je menadzer Sead?Head je napisao/la:Ciro trazio od Saida.Elegant je napisao/la:Ko trazi pare za ubacivanje u repku ?Head je napisao/la:Ne bi ni ti igro da ti trener razi pare da te ubaci u reprezentaciju..
Velika je konkurencija u reprezentaciji. Uvijek ce neki dobar igrac izvisiti i uvijek ce biti nekih koji ce praviti razne teorije zbog toga....
- el-fighter
- Kontakt:
Odlican potez Susica sa ovim nepozivanjem Sesara, Ibricica, Pandze i Svrake. Polako postajemo nogometna sila i ako zelis biti clan takve reprezentacije moras imati rijeseno pitanje angazmana u svakom trenutku. Istina je da su Pandza i Ibricic dosta dali reprezentaciji i bili tu kad je bilo tesko, ali konkurencija se povecava sa svakom novom utakmicom i oni moraju nastaviti da rade na visokom nivou u svojim klubovima.
Nakon sto se reprezentaciji pridruze Kolasinac, Hajrovic i Hadzic, uvjeren sam da ce se Susic polako rjesavati jos nekih igraca, kao sto su Sunjic, Vrsajevic...
Nakon sto se reprezentaciji pridruze Kolasinac, Hajrovic i Hadzic, uvjeren sam da ce se Susic polako rjesavati jos nekih igraca, kao sto su Sunjic, Vrsajevic...
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.