Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Francuzi 6/16 za tri poena.
Koji fail srba haha, imaju timeout sa pola minute do kraja meca i rade back court violation hahaha jao.. potom 2+1 francuza haha 

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 18 dec 2016, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma dajte ljudi pa ovi Francuzi su premoćni pod košem,pa ovo su zvijeri za svoje godine,nama je 5 puta bolje da igramo protiv Rusije
FK Sarajevo !
badel62 je napisao/la:Ma dajte ljudi pa ovi Francuzi su premoćni pod košem,pa ovo su zvijeri za svoje godine,nama je 5 puta bolje da igramo protiv Rusije
Kratko jasno!
Kakva god da je rusija prije cemo ih dobiti nego ove amerikance
Durant za pobjedu 

Nisam nesto pomnije pratio utakmicu (niti prethodne dvije Francuza), ali oni po mom misljenju nisu uopste neka ekstra jaka reprezentacija, protiv koje unaprijed trebamo upisati poraz. Oni su uvijek bili fizicki dominantni, ali isto tako ih nikada nije ni krasio neki Bog zna dobar sut iz vana. Osim malog Doumbouye, nijedan igrac danas se nije nesto posebno istakao (Ntilikina, od kojeg se mozda i ocekuje najvise, zakazao na ovom prvenstvu). Ne vidim nikakav razlog da ih se toliko bojimo. Gotovo sam siguran da bi ih Srbija danas dobila da Simanic nije dobio iskljucujucu onako rano. Radanov me pomalo nervira, strasan je igrac vec sada, ali dzaba kad glumi neku zvijezdu. Mogao bi vrlo lahko propasti ako ovako nastavi.
Pricamo o nekakvom atleticizmu Francuske (sto jeste cinjenica), a Srbija imala oko 20 skokova vise od njih? Jesu i komsije snazniji od nas (pogotovo pod kosem), ali to nikako ne znaci da im i mi ne mozemo parirati u tom segmentu. Idemo se potuci, pa sta bude. Najbitnije je veceras aBd Latviju odraditi kako treba. Da je Gurovic poveo nekog igraca cija primarna pozicija je C, vjerovatno bi Srbiju gledali u drugom krugu. Ovako velika steta za njih, nije ovo nimalo losa ekipa.
Ja bih radije izbjegao Rusiju u 1/4 finalu, cine mi se bas kompaktni i zreli kao tim (plus fizicki itekako dominanti). Ko zna bi l' ih Francuzi dobili da se nisu susreli odmah u prvom kolu. Mislim da nam oni manje gode nego Francuzi, ali vidjet' cemo akoBogda. Trenutni prioritet je Latvija.
Pricamo o nekakvom atleticizmu Francuske (sto jeste cinjenica), a Srbija imala oko 20 skokova vise od njih? Jesu i komsije snazniji od nas (pogotovo pod kosem), ali to nikako ne znaci da im i mi ne mozemo parirati u tom segmentu. Idemo se potuci, pa sta bude. Najbitnije je veceras aBd Latviju odraditi kako treba. Da je Gurovic poveo nekog igraca cija primarna pozicija je C, vjerovatno bi Srbiju gledali u drugom krugu. Ovako velika steta za njih, nije ovo nimalo losa ekipa.
Ja bih radije izbjegao Rusiju u 1/4 finalu, cine mi se bas kompaktni i zreli kao tim (plus fizicki itekako dominanti). Ko zna bi l' ih Francuzi dobili da se nisu susreli odmah u prvom kolu. Mislim da nam oni manje gode nego Francuzi, ali vidjet' cemo akoBogda. Trenutni prioritet je Latvija.
- Beduin
- Kontakt:
Dobise Rvati, uceram im.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Idiot Doumbouya vidi procenat
protiv Srbije 31 koš, a trice 1/1, dvice 9/10 i slobodna 10/11
protiv Slovenaca 22 koša, trice 0/2, dvice 7/7 i slobodna 8/9 (samo 20 minuta igre)
protiv Rusa samo 7 koševa, trice 1/6, dvice 1/5 i slobodna 2/4, znaći može se zaustaviti
ali je zaj..an
protiv Srbije 31 koš, a trice 1/1, dvice 9/10 i slobodna 10/11
protiv Slovenaca 22 koša, trice 0/2, dvice 7/7 i slobodna 8/9 (samo 20 minuta igre)
protiv Rusa samo 7 koševa, trice 1/6, dvice 1/5 i slobodna 2/4, znaći može se zaustaviti
ali je zaj..an
- Beduin
- Kontakt:
Ljudi zaustave rat, a da ne mogu zaustaviti nekog kiklopa iz Francuske.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Rusi su losa ekipa imaju 4 igrača koja im igraju, a ja se ne bojim ni ove Francuske danas sto su pružili protiv Srbije nije neka igra.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Na osnovu cega smo prvi ako izgubimo 6 i manje ?kengur je napisao/la:Sa porazom do 6 poena smo takodje prvibadel62 je napisao/la:Znači pobjeda nas vodi na pro mjesto a poraz manji od 10 razlike nas vodi na drugo mjesto dok poraz vise od 10 razlike ispadamo ?
FK Sarajevo !
Formira se krug od 3 reprezentacije (mi, Latvija, Litvanija) sa 2:1 omjerom, pri cemu se brisu bodovi i kosevi iz utakmice protiv Izraela (tj. svima se brisu ti bodovi). Onda se gleda kos razlika u utakmicama izmedju te 3 reprezentacije, pa je vjerovatno neko izracunao da je za nas to dovoljno (ja nisam ni racunao, vjerujem @Chastalu, mislim da je on to prvi izracunao i napisao ovdje).badel62 je napisao/la: Na osnovu cega smo prvi ako izgubimo 6 i manje ?
Kos razlika, tj gleda se trojac Litva, Latvija, BIH. Latvija ima -12, BIH +9, Litvanija +3.badel62 je napisao/la:Na osnovu cega smo prvi ako izgubimo 6 i manje ?kengur je napisao/la:Sa porazom do 6 poena smo takodje prvibadel62 je napisao/la:Znači pobjeda nas vodi na pro mjesto a poraz manji od 10 razlike nas vodi na drugo mjesto dok poraz vise od 10 razlike ispadamo ?
Mi bi, ako sam dobro izracunao, imali +3 kao i Litvanci (ali bolji medjusobni omjer), dok bi Latvijci bili u minusu.
Hvala ,ja sam računao uključujući i izrael pa mi zato nije bilo jasno.
FK Sarajevo !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
18:45 po nasem vremeenuFrancescoTotti je napisao/la:U koliko nasi igraju?
FK Sarajevo !
Ne gleda se tako, nego bi se gledalo ko je dao vise koseva izmedju ove tri ekipe. Tu smo u prednosti ako damo 53+ kosa, onda mozemo izgubiti i 6 razlike.Federer17 je napisao/la:Mi bi, ako sam dobro izracunao, imali +3 kao i Litvanci (ali bolji medjusobni omjer), dok bi Latvijci bili u minusu.
Je l' s tim mislis na mogucnost da mi i Litvanci imamo istu kos razliku (s obzirom da je Latvija u minusu)? O tome sam bas i ja razmisljao (u slucaju da na to mislis), da li bi se gledalo to ili medjusobni duel. Nisam citao tamo fibina pravila, mislim da se vrlo rijetko to desavalo, pa nisam bio siguran sta bi se gledalo.Chstal je napisao/la:
Ne gleda se tako, nego bi se gledalo ko je dao vise koseva izmedju ove tri ekipe. Tu smo u prednosti ako damo 53+ kosa, onda mozemo izgubiti i 6 razlike.
Ovo sto sam ti ja sad rekao, gledao se ko je dao vise koseva izmedju ove tri ekipe.Federer17 je napisao/la:Je l' s tim mislis na mogucnost da mi i Litvanci imamo istu kos razliku (s obzirom da je Latvija u minusu)? O tome sam bas i ja razmisljao (u slucaju da na to mislis), da li bi se gledalo to ili medjusobni duel. Nisam citao tamo fibina pravila, mislim da se vrlo rijetko to desavalo, pa nisam bio siguran sta bi se gledalo.Chstal je napisao/la:
Ne gleda se tako, nego bi se gledalo ko je dao vise koseva izmedju ove tri ekipe. Tu smo u prednosti ako damo 53+ kosa, onda mozemo izgubiti i 6 razlike.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, EdinjoBos, Proximic, rimljanin90, TripleThreat i 27 gostiju.