Cuj Barceloni
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
http://www.sportske.net/vest/vremenska- ... 85908.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Cuj Barceloni
Cuj Barceloni
- IlCapitano
- Kontakt:
Mislio sam trenutno, kao top pet klubova u ovom trenutku, ali historijski ubaci samo npr Liverpool i opet dođe na isto.
Pazi frajera, uzeli računati evropske titule, tamo gdje im najviše paše.
Paša moj, prvo se gleda u svoje dvorište, a tu vi kupite samo otpatke iz Torina, ništa drugo.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
hahha #Il capitano, ja sam zadivljen tvojim sportskim zanjem.. ne znas ni o cemu se radi a komentarises nesto....
da da najtrofejnija ekipa na svijetu. sto juve nece nikada biti. nastavi sada sanjati
da da najtrofejnija ekipa na svijetu. sto juve nece nikada biti. nastavi sada sanjati
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- IlCapitano
- Kontakt:
Pa dobro, ne znam ja o čemu se radi, al' ste vi najtrofejniji klub na svijetu.milanist je napisao/la:hahha #Il capitano, ja sam zadivljen tvojim sportskim zanjem.. ne znas ni o cemu se radi a komentarises nesto....
- Prescritto
- Kontakt:
milan ima najvise medjunardonih trofeja, a ne najvise ukupno, mjesas kruske i jabuke, saberi oduzmi juventus je trofejniji za 5 ili 6 trofeja, nisam siguran, doduse milan kao svoje trofejer racuna neke mitropa i latin kupove 
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
- francobaresi
- Kontakt:
Milan uopste ne racuna Mitropa i Latino cup u trofeje , to bi znacilo da Milan ima 50 trofeja ! Oni jesu i vitrinama i dio su historije ali Milan računa samo 47 trofeja kao službene .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- francobaresi
- Kontakt:
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Prescritto
- Kontakt:
onda je zaostatak u broju trofeja jos veci, bolje bi bilo da racunaju 
- francobaresi
- Kontakt:
Hahaha koliko si neupućen , razlika između Juventusa i Milana u trofejima je samo 5 ili 6Prescritto je napisao/la:onda je zaostatak u broju trofeja jos veci, bolje bi bilo da racunaju
Vjerujem da si ti mislio da je to brojka od 15 ili 20
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Prescritto
- Kontakt:
hajd i ti se ne ofiraj, ti si mi nekako maksimalna normala, ne kvari dojam, procitaj da sam tu istu razliku vec iznad napisao pa kolutaj okicama
Kakav butthurt u ovih trolova rubentina to je strašno

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
gojzerica
- Kontakt:
Joj kose u El Sharaawy-a.francobaresi je napisao/la:Par zanimljivih slika od sinoć !
![]()
- maximusdecimus
- Kontakt:
sva sreća, pa ti nisi takavIlCapitano je napisao/la:Mislio sam trenutno, kao top pet klubova u ovom trenutku, ali historijski ubaci samo npr Liverpool i opet dođe na isto.
Paša moj, prvo se gleda u svoje dvorište, a tu vi kupite samo otpatke iz Torina, ništa drugo.
- IlCapitano
- Kontakt:
Bravo momak. A Juventus:francobaresi je napisao/la:Milan uopste ne racuna Mitropa i Latino cup u trofeje , to bi znacilo da Milan ima 50 trofeja ! Oni jesu i vitrinama i dio su historije ali Milan računa samo 47 trofeja kao službene .
Ne računajući oduzete titule 28 puta prvak Italije, 9 puta kup italije, 5 puta superkup italije, 2 puta LP, 2 puta svjetski prvaci, kup uefa 3 puta, kup pobjednika kupova 1 put, europski superkup 2 puta i intertoto 1, što dolazi do zbira od 54 titule, znači 7 više od Milana.Juventus ne samo da je najpopularniji talijanski klub, Juventus je i najtrofejniji talijanski klub sa preko 50 službenih trofeja u raznim natjecanjima, što talijanskim, što europskim.
A gdje je tek onda Real Madrid koji ima 75 titula ne računajući preteču superkupa, onda je 76, ManU 56, Barcelona 71, Bayern 53, L'pool 59.
Real:milanist je napisao/la:hahah momcino probudi se, previse sanjas. usani kad govoris o milanu. ipak je to svetinja,.. nisamo starica koja je sinoc dala ....mi smo najtrofejnija ekipa svijeta
La Liga : 32
CdR: 18
SC Spanije : 9
LP : 9
Kup Uefa: 2
Uefa SC : 1
71
Milan:
Seria A : 18
kup: 5
SC Italije : 6
LP : 7
Uefa SC : 5
Int. kup ; 4
45
Morao sam samo ispraviti to najtrofejniji, bez uvrede
Poslije Reala tu su negdje Boca,Milan i Ajax .
- IlCapitano
- Kontakt:
Hvala Bogu pa nisam. Rekao sam PRVO u svoje dvorište, pa onda dalje, a ne samo jedno od toga što su oni uradili. Imaju 47 trofeja, Juventus 54, završena priča.maximusdecimus je napisao/la:sva sreća, pa ti nisi takavIlCapitano je napisao/la:Mislio sam trenutno, kao top pet klubova u ovom trenutku, ali historijski ubaci samo npr Liverpool i opet dođe na isto.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Izmedju ostalog,sta vi trazite na Milanovom forumu,imate svoju temu i tamo je mjesto za utjehe 
- IlCapitano
- Kontakt:
Kao prvo, nauči razliku između foruma i teme.UrbyEmanuelson je napisao/la:Izmedju ostalog,sta vi trazite na Milanovom forumu,imate svoju temu i tamo je mjesto za utjehe
Kao drugo, ne znam ko je na -14 pa da se treba tješiti.
lijepo od tebe sto si nasao ove podatke i podijelio sa nama.....L_blancos je napisao/la:Real:milanist je napisao/la:hahah momcino probudi se, previse sanjas. usani kad govoris o milanu. ipak je to svetinja,.. nisamo starica koja je sinoc dala ....mi smo najtrofejnija ekipa svijeta
La Liga : 32
CdR: 18
SC Spanije : 9
LP : 9
Kup Uefa: 2
Uefa SC : 1
71
Milan:
Seria A : 18
kup: 5
SC Italije : 6
LP : 7
Uefa SC : 5
Int. kup ; 4
45
Morao sam samo ispraviti to najtrofejniji, bez uvrede
Poslije Reala tu su negdje Boca,Milan i Ajax .
ali vi ne znate ni na sta se odnosi ovo '' Il club pio titolato al mondo '' kada malo proguglate jos. i kada naucite na sta se odnosi ovaj pojam, onda cu ucu u diskusiju sa vama..
evo da vam pomognem. tu se ne racunaju trofeji osvojeni u domacoj ligi ( u milanovom slucaju serija A ) niti u kupu italije i slicno... odnosi se samo na evropsku i svjetsku scenu... i tu je Milan najbolji. drugo mjesto zauzima Boca... pa tek onda ide ostala buranija.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- IlCapitano
- Kontakt:
Eh, kad bi svi tako gledali šta im najviše paše, svaki drugi klub bi bio najtrofejniji.
Samo vi nastavite živjeti u toj zabludi dok drugi osvajaju trofeje.
Samo vi nastavite živjeti u toj zabludi dok drugi osvajaju trofeje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.