BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
KDB danas priznao da je bilo sve dogovoreno sa BVB-om u vezi transfera, ali onda je dosao Mourinho i ulozio svoj VETO iz razloga sto ga je Watzke bio odbio kada ga je pitao za mogucnost dovodjenja Lewandowskog.
Watzke sve sto je dobro uradio prethodnih godina je upropastio sa slucajem Lewandowski. Uvijek sam ga branio i smatram da je najzasluzniji za uspijeh BVB-a, ali je ovdje ispao amater...
Watzke sve sto je dobro uradio prethodnih godina je upropastio sa slucajem Lewandowski. Uvijek sam ga branio i smatram da je najzasluzniji za uspijeh BVB-a, ali je ovdje ispao amater...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Watzke je sve napravio kako treba s Lewyem. Naravno da je Watzke odbio Mourinha kad se Lewy već gotovo godinu dana prije dogovorio s Bauernom. Kako da Watzke proda igrača Chelseaju ako ovaj tamo ne želi, kako?
Na kraju krajeva ispalo je sve dosta dobro jer Lewy nas vuče već cijele sezone - gotovo osigurano 1/4finale LP, polufinale Kupa kod kuće s VWom, 2. mjesto u BL. Da li bi to sve garantirao i novi napadač?
Sad će netko reći:"A BVB je ostao bez silnih milijuna jer nije htio prodati Lewya Bauernu.", e pa to nitko ne zna koliko je zapravo Bauern htio ponuditi love za Lewog, a koliko znam oni nikad nisu ni poslali ponudu.
Neki dan je pisalo u Bildu koliko će/ili već je Lewy donio love ove sezone BVBu svojim golovima, tako da priče o nekakvom amaterizmu Watzkea su više nego pretjerane. Zaboravljate da pričate o čovjeku koji je naslijedio preko 200 milijuna € duga i koji je doveo klub tu gdje sada je. Te 2005. nije se ni znalo da će BVB doživjeti sljedeći tjedan,tj.sljedeći Spieltag nakon one skupštine s vjerovnicima.
Na kraju krajeva ispalo je sve dosta dobro jer Lewy nas vuče već cijele sezone - gotovo osigurano 1/4finale LP, polufinale Kupa kod kuće s VWom, 2. mjesto u BL. Da li bi to sve garantirao i novi napadač?
Sad će netko reći:"A BVB je ostao bez silnih milijuna jer nije htio prodati Lewya Bauernu.", e pa to nitko ne zna koliko je zapravo Bauern htio ponuditi love za Lewog, a koliko znam oni nikad nisu ni poslali ponudu.
Neki dan je pisalo u Bildu koliko će/ili već je Lewy donio love ove sezone BVBu svojim golovima, tako da priče o nekakvom amaterizmu Watzkea su više nego pretjerane. Zaboravljate da pričate o čovjeku koji je naslijedio preko 200 milijuna € duga i koji je doveo klub tu gdje sada je. Te 2005. nije se ni znalo da će BVB doživjeti sljedeći tjedan,tj.sljedeći Spieltag nakon one skupštine s vjerovnicima.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Zadržavanje Lewata je najbolji ovosezonski potez naše uprave.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
+1Blaszczykowski je napisao/la:Zadržavanje Lewata je najbolji ovosezonski potez naše uprave.
Kako čitam neće ga bit proitv SCF-a, jer bi se povreda koljena mogla pogoršati. Izgleda da je nešto oko križnih ligamenta.
Duksch 2-3 sedmice van terena...znaci protiv Freiburga vjerovatno sa Aubameyangom u spicu.
Josip Drmić me sve više impresionira, i jučer je dao 2 gola Hrvatskoj. Igrao je isturenog napadača, prvi gol poslao Ćorluku po ćevape finim lažnjakom i pogodio u donji desni kut, jako lijepi gol. Drugi gol duga lopta gdje izjegava zaleđe i uz malo poteškoća kod kontole lopte samo lagano diže loptu iznad golmana i gol. Uz to imao još par minijatura, dobar i u pressingu. U drugom poluvremenu se nije toliko vidio zbog silnih izmjena i objektivno pada kvalitete u ofanzivnom dijelu. Može igrati sve pozicije u napadačkom dijelu igre što je već igrao dosta i u Nürnbergu kad je Ginczek igrao u špici, a on na krilu ili iza njega.
Kako god, Nürnberg će napravit fini posao s njim. Nekih 10m € po mojoj procjeni će im on donijet, naravno ako nema neku klauzulu. I naravno s tek 21.godinom veliki potencijal za budućnost. Između Drmića (21) i Ramosa (28) ja bih birao prvog. Kod Ramosa je prednost što je mala vjerovatnost da će ga poslije netko od velikih klubova tražiti dok bi kod Drmića mogla biti obrnuta situacija. Po plaći procjena da bi Ramos možda malo više uzimao jer bi mu to bio najvj. zadnji (veći) ugovor.
Kako god, Nürnberg će napravit fini posao s njim. Nekih 10m € po mojoj procjeni će im on donijet, naravno ako nema neku klauzulu. I naravno s tek 21.godinom veliki potencijal za budućnost. Između Drmića (21) i Ramosa (28) ja bih birao prvog. Kod Ramosa je prednost što je mala vjerovatnost da će ga poslije netko od velikih klubova tražiti dok bi kod Drmića mogla biti obrnuta situacija. Po plaći procjena da bi Ramos možda malo više uzimao jer bi mu to bio najvj. zadnji (veći) ugovor.
Takodje Bravo,raaymoon je napisao/la:Neka od priznanja koja je Miki zaduzio za mesec februar i prvu nedelju marta.
- Proglasen je za igraca 21 kola u BL.
- Proglasen za igraca 23 kola u BL.
- Uvrsten je u 20 najboljih igraca u Evropi u mesecu februaru.
- Nalazi se u Evropskom timu nedelje ili ti proslog kola.
Bravo Miki.
samo ova "odlikovanja" vise pokazuju kakav je bio prvih 20 kola, u novembru, oktobru, ...
Za nadati se da ce nastavit sad sa formom i igrom te opravdat 30 mio.
@Prle
Zasto mislis da nas drugi napadac nebi isto odveo u 1/4 finale ili na 2. mjesto u BL? Jel to zasluzujemo izkljucivo Levatu? Jedan Dzeko, Volland ili Benteke nebi se nadavali golova? Najbolji je Bild koji upisuje sve milione iz CL-a na racun Levata, a da Grossonja neubaci onu frljoku u Marseju danas bi brojali stotinke sa Levatom zajedno
@Kuba
Najbolji ovosezonski potezi nase uprave je ugovor Kloppu do 2018 te dovodjenje Sokratisa.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Da li je Lewy prvi strijelac BL? Je. Da li je Lewy prvi top scorer (gol+asist) BL? Je. Da li je Lewy prvi strijelac BVBa u LP? Je. Na also. Pa naravno da ne zaslužuje isključivo on, već cijela ekipa. Naposlijetku ne može sam sebi dodat doppelpass ili možeLokos19 je napisao/la: @Prle
Zasto mislis da nas drugi napadac nebi isto odveo u 1/4 finale ili na 2. mjesto u BL? Jel to zasluzujemo izkljucivo Levatu? Jedan Dzeko, Volland ili Benteke nebi se nadavali golova?
Ja mislim da ti Džeksona kojeg ja jako cijenim još vidiš iz vremena VWa kad je doslovno ubijo sve mreže na BLterenima. Ti misliš da on može igrat takav pressing, toliko da sudjeluje igri da pomisliš jel taj Lewy igra 10-ku ili napadača? Koliko bi to privikavanje na Kloppov sustav trajalo? Budimo iskreni tako City ne igra, niti je VW tada 2008/09 igrao već s dvije špice (Grafite i Džeko + Miške iza). Benteke je ove sezone imao dosta problema oko ozljeda i nije zasada na toj razini iz prošle sezone + nema iskustva igranja u LP što vrijedi i za Vollanda što nije neki pretjerani minus već samo činjenica (kao uostalom i Ramos i Drmić ili tko već). Volland u Hoffeu više igra desno krilo nego napadača, ne znam koliko je on sposoban i koji su mu kapaciteti da igra špicu. Znam da je u Zehcigerima igrao špicu, ali u paru s Lauthom.
Jednostavno je, Lewandowski nam je bio jedina garancija da ostvarimo ove uspjehe ove sezone jer smo bili sigurni što on može. Dok bi svaki novi napadač najvj. morao proći isto ovo što i Miki. Uz to nam jako fali Gündogan koji bi s Mikijem, siguran sam u to, savršeno funkcionirao. Ovako Miki gotovo sam mora brinuti za cijelu kreaciju igre. Malo će ga sada rasteretit i Hummels koji ima od stopera IMHO najbolje otvaranje igre na ovom planetu.
Ma je, to je totalno glupo jer bez veze je tako raditi računicu. Tako su mogli radit i računicu koliko nam je Durm donio para sa dva asista protiv Marseillea za 1-0 u obje utakmice.Lokos19 je napisao/la:Najbolji je Bild koji upisuje sve milione iz CL-a na racun Levata, a da Grossonja neubaci onu frljoku u Marseju danas bi brojali stotinke sa Levatom zajedno
Ali da Lewy nije dao onaj gol iz voleja za 2-1 u Londonu kod Arsenala
I zadržavanje LewyaLokos19 je napisao/la: @Kuba
Najbolji ovosezonski potezi nase uprave je ugovor Kloppu do 2018 te dovodjenje Sokratisa.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Miki proglašen i najboljim igračem s prostora SSSR-a (nagrada Zvezda). Dominacija našeg Floptarijana. 
Langerak popio crveni u nevjerovatnom preokretu Ekvadora od 3:0 na 3:4. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne kontam sta glume sa Robertom...prije 2 dana je imao pregled a niko ni rijeci o povrredi.Ili je neka teza pa zele biti sigurni
ili malo furaju Poljake...da ne bude da je bezveze napustio reprezentaciju.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Iz kojeg je razloga Watzkeu oduzeta vozacka?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bila u njoj klauzula pa je Ulli otkupio.Omerbavarac je napisao/la:Iz kojeg je razloga Watzkeu oduzeta vozacka?
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- Blaszczykowski
- Kontakt:
šta mislite koga od nas s foruma uli prvog pokuša kupiti? jel ima tko kakvu klauzulu? 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tako sam i mislio, opet je Ulli kriv.Semir bvb je napisao/la: Bila u njoj klauzula pa je Ulli otkupio.
@Kuba: ja mislim da si ti jedan od glavnih kandidata. Jest da te malo povreda handri ali do ljeta ces se oporaviti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
BVB-Trainer Jürgen Klopp

"Als Matthias Sammer würde ich jeden Tag Gott danken, dass man ihn dazu geholt hat. Ich glaube nicht, dass Bayern München einen Punkt weniger hätte, wenn Matthias Sammer nicht da wäre."

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- kraljttbvb
- Kontakt:
Citam da je Mamic otisao u Ukrainu da dogovori dolazak nekih stranaca koji su radi krize dobili slobodne papire. Jest da je mozda brutalno o ovome razmisljati, ali ne bi bilo lose zaganjati onih Brazilaca po Sahtaru, Dynamu, Metalistu... ako ce moci doci dzaba ili za sicu na ljeto 
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Klopp ga rutinski izdominirao iako Sammer-ova izjava,koja je i pokrenula pricu,ne zasluzuje uopste odgovor.Nevjerovatno kol'ki papak je postao...amerosm je napisao/la:BVB-Trainer Jürgen Klopp
"Als Matthias Sammer würde ich jeden Tag Gott danken, dass man ihn dazu geholt hat. Ich glaube nicht, dass Bayern München einen Punkt weniger hätte, wenn Matthias Sammer nicht da wäre."![]()
![]()
![]()
P.S.Lewandowski i dalje upitan za Freibrug ali povreda nije ozbiljna...
amerosm je napisao/la:"Als Matthias Sammer würde ich jeden Tag Gott danken, dass man ihn dazu geholt hat. Ich glaube nicht, dass Bayern München einen Punkt weniger hätte, wenn Matthias Sammer nicht da wäre."
Je jak ebo ga ker krvavi.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Klopp uvijek izdominira
Footbonaut Machine vs. Henrik Mkhitaryan
[youtube][/youtube]
Footbonaut Machine vs. Henrik Mkhitaryan
[youtube][/youtube]
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.