Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Treba sjesti ovih 15 minuta i dobro se skontat isplati li se ukljucivati na drugo poluvrijeme i gledat viktoriju.
Pa ko sto gledam prve izmjene, ulaze Chong i Mata. Evo znaci obje ruke dajem. Jer je toliko glup frajer, davno dokazano
Pa ko sto gledam prve izmjene, ulaze Chong i Mata. Evo znaci obje ruke dajem. Jer je toliko glup frajer, davno dokazano
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Vala ne kontam i tu publiku, ovo treba odrati od zvizduka I spominjanja majke da im se ono bas zgadi kad izadju u teren. Nekad sam prezirao kako to rade navijaci Reala, ali ustvari skontas da su ljudi u pravu. Ne radis ono sto treba, bijele maramice, majka na pazar i zvizdanje dok ti bubnjici ne puknu. Ovi nasi mogu srusiti SAF-ovu bistu ispred stadiona i opet ce im mentoli pljeskati. Fakat mi nije jasan taj prag tolerancije. Sve OK, ali sto je puno, puno je
Dokle god mi furamo pricu o romantici, nekom Unitedovom DNK, sistemu, filozofiji ovo ce nam biti realnost.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Matic car ba zatvorio nam rupe u sredini . Ja ne znam sta vecina ovdje ima protiv njega.
Glory Glory Man United
Nista protiv covjeka, jednostavno je sad prespor za ono nesto na top top levelu. I takav je bolji od svih, ako izuzmes dvojicu koja su ti trenutno na stakama. A za ono sto je odigrao Lingard, Nermina Jamaka da si uveo, bio bi upgrade
Zabili smo gol, Ole ce da umre od smijeha nakon utakmice
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Matic krpi rupe , to mu je i zadatak. U odnosu na ostatak sta imamo, neophodan je, dok ne nadjemo sta bolje. Ali on je zadnji vezni , Pogba i McT su centralni vezni. Pogotovo Pogba ne nudi nista defanzivno.
Glory Glory Man United
Trebaju ti trojica Matica da zakrpe rupe koje imamo, od veznog reda preko ona dva invalida u centru odbrane. Veca sumi opasnost Jones i Lindelof sa svojim intervencijama i pokusajima pasova iz zadnje linije, nego cijela napadacka linija Citya
Ali lindelof koji je to promasaj. Za Jonesa smo znali.
Glory Glory Man United
Lindelof - uvijek na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme. Nedavno smo nesto pisali o tome. Osjecaj za igru, nula. Opasan po svoj gol sa onim pokusajima pasova. Strava.
Perreira,Lingard,Lindelof,Jones,Fred,Shaw, da ih djaba ponudis sumnjam da bi se neko javio,a.kod.nas su u 1 sastavu,kad na sve to uzmes povredu Pogbe,malog Scotta,kurcobolju Martiala,sporost Matica i Mate,i na sve to dodas Pickurinu od trenera dobro se mi ne borimo za.ostanak u ligi!
-
Zekicbusioc
- Kontakt:
Ne kontam stavarno kako moze igrat jedan andreas pereira ,razmaženko koji nije mogao igrat u granadi i valenciji a u unitedu igra u prvoj postavi,takodjer i mladi gomes cim je usao osjetila se barem neka lakoća ,za igranje lingarda samo on moze skontati i sta vidi u njemu
Sad će gospodin nasmijani to pojasniti, kako je Lingard od velikog značaja ekipi i mora igrati.
Nema se ovde sta dodati, kad i ja više ne psujem znate dokle došlo, ravnodušno gledam jer očito više nikom nije stalo do kluba, ni vlasnicima ni publici koja ne zna iskazati nezadovoljstvo već ko slijepi vjeruju ovoj nakazi nasmijanoj o nekom procesu sto priča
Nema se ovde sta dodati, kad i ja više ne psujem znate dokle došlo, ravnodušno gledam jer očito više nikom nije stalo do kluba, ni vlasnicima ni publici koja ne zna iskazati nezadovoljstvo već ko slijepi vjeruju ovoj nakazi nasmijanoj o nekom procesu sto priča
Mi ne mozemo ni propalom Norwichu sanse kako treba da napravimo... sve neki driblinzi, laznjaci, a nista konkretno
Matić (dugo odsutan zbog povrede i oporavka od iste, bez obzira šta Asteriks prduckao) i Mata barem nešto urade na terenu. Lingard i Perreira ništa.
Glory Glory Man United
- DragonReborn
- Kontakt:
Marsijalu se izgleda baš i ne igra
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
On izgleda kao da mu se i ne živi
Jedini koji me nervira je on danas. Pereira izgleda kao De Bruyne a on našao neku qurcobolju izvodit. Iako ga volim, nabijem ga na qrac za ovo dosad.
AWB ima 700 nogu...
Steta samo sto nemamo pravog kreativca, zabili bi do sada bar 5 komada uz ovakvu igru.
Steta samo sto nemamo pravog kreativca, zabili bi do sada bar 5 komada uz ovakvu igru.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Nadam sw da je Bruno zavrsen bas fali taj pas a danas Mata odlican a Rash je pola ekipe,kakva **** kobtrola lopte
Zeljeznicar! 1921 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.