Ko tebe bolan šta pita, gdje se trpaš, pusti ih neka se dogovoreGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:41A zauzvrat trazim,ako mi osvojimo titulu,da na avatara stavis grb Sarajeva,a ime ce ti biti Saraj'vo je Sampion
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
MIHAJLOVIĆ !
- mohikanac12
- Kontakt:
Ne moze tako, mora obostrano biti a ne samo ti pasivan. Valjda naviko.

Znaci dogovoreno, mjesec dana avatar?
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E vala,ti si mi ljepsa meta nego mohikanac,on mi nesto slabo vjeruje u titulu,za razliku od tebeRadmilo87 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:47Ko tebe bolan šta pita, gdje se trpaš, pusti ih neka se dogovoreGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:41A zauzvrat trazim,ako mi osvojimo titulu,da na avatara stavis grb Sarajeva,a ime ce ti biti Saraj'vo je Sampion

Smijes se ti kladiti?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
ništa ondamohikanac12 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:51
Ne moze tako, mora obostrano biti a ne samo ti pasivan. Valjda naviko.![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- mohikanac12
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:55ništa ondamohikanac12 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:51
Ne moze tako, mora obostrano biti a ne samo ti pasivan. Valjda naviko.![]()
Vidi, necu da ispadnem pizda pa ces sutra reci ja te naguzio. Ali kada se vec nudis a da nije opklada, prihvatam.
Znaci ako Željo bude prvak, ti avatar po mom izboru mjesec dana.
Dogovoreno?

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Željo milion posto neće biti prvak ni ove ni iduće godine. FKS neće dopustiti da željo proslavi 100. rodjendan titulom. Razumite to kako hoćete, ali se o tome ozbiljno razmišlja u klubu.
PeppermintSA je napisao/la: ↑03 feb 2020, 19:01Željo milion posto neće biti prvak ni ove ni iduće godine. FKS neće dopustiti da željo proslavi 100. rodjendan titulom. Razumite to kako hoćete, ali se o tome ozbiljno razmišlja u klubu.

AMAR OSIM
X10
Premijer liga BiH: 2000–01, 2001–02, 2009–10, 2011–12, 2012–13
Kup BiH: 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12
Superkup BiH: 2001

Bolan čovjek više osvojenih titula i pehara nego tvoj klub u cijeloj klupskoj historiji, jeli te stid takve gluposti pisati?

MIHAJLOVIĆ !
Da radi na "proizvodnji" novih Golijanina

K'o te kara nek' ti pise pjesme.
PeppermintSA je napisao/la: ↑03 feb 2020, 19:01Željo milion posto neće biti prvak ni ove ni iduće godine. FKS neće dopustiti da željo proslavi 100. rodjendan titulom. Razumite to kako hoćete, ali se o tome ozbiljno razmišlja u klubu.

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Cuj dokurcenko napisao da ne zeli ispasti pizda
A yebem ti sta sve neces procitati ovdje.

A yebem ti sta sve neces procitati ovdje.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
damohikanac12 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:59
Vidi, necu da ispadnem pizda pa ces sutra reci ja te naguzio. Ali kada se vec nudis a da nije opklada, prihvatam.
Dogovoreno?![]()

vrijedi i za sljedeće sezone isto
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
$ € £ Ovo diktira, a ne znanje levatuRadmilo87 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 19:08PeppermintSA je napisao/la: ↑03 feb 2020, 19:01Željo milion posto neće biti prvak ni ove ni iduće godine. FKS neće dopustiti da željo proslavi 100. rodjendan titulom. Razumite to kako hoćete, ali se o tome ozbiljno razmišlja u klubu.![]()
![]()
![]()
AMAR OSIM
X10
Premijer liga BiH: 2000–01, 2001–02, 2009–10, 2011–12, 2012–13
Kup BiH: 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12
Superkup BiH: 2001
Bolan čovjek više osvojenih titula i pehara nego tvoj klub u cijeloj klupskoj historiji, jeli te stid takve gluposti pisati?![]()
![]()
- mohikanac12
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑03 feb 2020, 19:23damohikanac12 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:59
Dogovoreno?![]()
![]()
vrijedi i za sljedeće sezone isto
Dogovoreno.
Imas moje postovanje za ova muda sto si pokazao.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
KUP KUP KUP JE NAŠ
- ElCartel11
- Kontakt:
Sa ovom ekipom vi niste kandidat za titulu, ali sa Amawovim mutnim radnjama vi ste medju top 3 za titulu jbg iskreno
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
aj nemoj prosit sad
evo da pohvalim momka, sasvim legitimno i ispravno razmišljanje

Vidim raja sjebana jer nam se konkurencija opasno pojacala i dva glavna konkurenta trenutno izgledaju dosta bolje i opasnije od nas, zasad na papiru. Samim time je i normalno da smo sjebani, i situacija u klubu nikako nije dobra i to svi znamo. Ovo na terenu, neizbalansirana ekipa sa nedovoljno kvalitetnim kadrom je cak i najmanji problem kod nas. Sta kad se opet ovi igraci pobune zbog neisplacene place, ili umanjene place pa povuku rucnu? Sta ako opet ostanemo bez licence? Sta ako se opet nagomilaju dugovi? I tako dalje...
Medjutim, jaka konkurencija i svi ostali problemi koji su pred nama nam mozda dugorocno budu od koristi. Jaka konkurencija te natjera da i ti budes bolji, jednostavno moras. Ne tako davno smo mi nudili prvo i najvece ozbiljno obestecenje za nekog igraca iz lige, za Dulju. Sada nam kone nabijaju komplekse igracima koje mi sa ovakvom upravom nikad ne bi mogli platiti. Toliko su se oni digli u kratko vrijeme, a isto ih je na to natjerala konkurencija. Koliko god kratkorocno bilo tesko prihvatiti taj poraz, ja se nadam da ce nam to u buducnosti pomoci da dodjemo pameti.
Nikad necu prihvatiti cinjenicu da najtrofejniji i najbolji trener lige nije htio raditi skupa sa nasom najboljom upravom u historiji kluba. Tako bi se dobro popunjavali i nebo bi bila granica. Medjutim, nije islo i tako nam je kako nam je sad. Za nadati se da ce prizemljenje biti sto bezbolnije, i da ce u klubu ostati nesto nakon sto svi zohari napuste Svetinju.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, Vanja8 i 39 gostiju.