Haj guzo hodaj. Sta ce tamo nauciti? Kakav je football heritage u Vietnamu?TheIvicnjak je napisao/la: ↑03 feb 2020, 20:09AKADEMIJA"U sklopu zimskih priprema za nastavak sezone kadetska selekcija Akademije FK Sarajevo danas je otputovala na pripreme u Vijetnam. U-17 selekcija boravit će u PVF Akademiji od 31. januara do 15. februara
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
bolan 25 godina ste stariji, četvrtinu vijeka, kako ste uopšte se doveli u situaciju da smo rivali?mohikanac12 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 21:38Od kako ste nastali pokušavate da budete bolji od nas. Ne možeš ti to sada izbrisati za noć kada vam je u genima.
Od malena za sva vremena, kompleksaši.
bizarno, trofej-dva razlike a toliko godina između....
pa svaki klub pokušava da bude bolji, jedino valjda vi ne....vama dosta ono nekad....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- prisonbreak
- Kontakt:
To Sako zasluzan za atmosferu kada Izo potpise, samo jel idu istim avionom?Vanja8 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 21:14Polumenta...???prisonbreak je napisao/la: ↑03 feb 2020, 21:01Sako da pitam Pitare imal veceras aviona orema Antaliji?
I nije orema, nego Oremuš...![]()
Jesam sad nesto pogrijesio?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Unazadile ih tuzbe za namjestanje.Denchi je napisao/la: ↑03 feb 2020, 21:47bolan 25 godina ste stariji, četvrtinu vijeka, kako ste uopšte se doveli u situaciju da smo rivali?mohikanac12 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 21:38Od kako ste nastali pokušavate da budete bolji od nas. Ne možeš ti to sada izbrisati za noć kada vam je u genima.
bizarno, trofej-dva razlike a toliko godina između....
pa svaki klub pokušava da bude bolji, jedino valjda vi ne....vama dosta ono nekad....![]()

malo ih stalo, ide na deceniju....ali MI smo ljubomorni na njihov uspjeh 65e.....jbg
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
bili ste trofejniji, samo vas je malo stalo..
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
mohikanac12 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 21:38Od kako ste nastali pokušavate da budete bolji od nas. Ne možeš ti to sada izbrisati za noć kada vam je u genima.

E cuj MI pokusavamo..

Ako vec ides od pocetka imamo nekih 350 bodova vise u ExYu, prva titula, prva Liga sampiona..
I u novoj BiH-a nam u ledja gledate na vjecnoj listi..
25 godina mladji a zadace vam redovno dajemo.. uvijek smo bar korak ispred vas..
Sad se moramo vratit bar 5 godina unazad da "pokusamo" da vas stignemo..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Što nam je blokiran racun omladinskog pogona, zna li neko kad bi moglo to proraditi?
Odgovorite strumfovi covjeku !
Odgovorite strumfovi covjeku !
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
-
- Kontakt:
Nebeski klub ?mohikanac12 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 21:38Od kako ste nastali pokušavate da budete bolji od nas. Ne možeš ti to sada izbrisati za noć kada vam je u genima.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Sta oisu ove stranice po fb? Hajrovic novi igrac sarajeva? Wtf
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobit ćeš notifikaciju ako nešto bude.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa dobro, to i vrijedi notifikacije.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma pregovaramo baš dugo sa njim, vidjet ćemo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
ne mogu da vjerujem da La Adžemija ima neki problem u poslovanju?
Kamatari im neko i omladinsku skolu! Nek im i tu Opcina uplati sredstva. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosniaBoston
- Kontakt:
Normalno da ce udruzenju gradana uplacivat,nece sigurno privatnoj prciji.Pitari i ekonomija
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Tako je Bostone moj, u usta ti se naserem škrbava..BosniaBoston je napisao/la: ↑03 feb 2020, 23:08Normalno da ce udruzenju gradana uplacivat,nece sigurno privatnoj prciji.Pitari i ekonomija

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosniaBoston
- Kontakt:
Inteligentan i originalan comeback vijetnamca.Kao i uvijekjoker90 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 23:08Tako je Bostone moj, u usta ti se naserem škrbava..BosniaBoston je napisao/la: ↑03 feb 2020, 23:08Normalno da ce udruzenju gradana uplacivat,nece sigurno privatnoj prciji.Pitari i ekonomija![]()
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Burberry46, bvsic, kanarinac, Tatamata1946 i 27 gostiju.