Safet Sušić - Pape
-
džakailibu
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Realno ibricic nije "toliko" dao reprezenttaciji. par ok utakmica dok je ciro bio selektor i to je to. pa vec 2 godine se vucara po klupi i kada uđe potpuno je neprimjetan. mozda je on stvarno ok igrac ali u reprezentaciji bih nije nikada pokazao volju i htijenje kao recimo stevanovic .
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Ja evo razmisljam i razmisljam i osim one tekme u Belgiji kad smo pobijedili 4-2 meni jednostavno ne moze da padne na pamet tekma gdje je za reprezentaciju Ibricic pokazao klasu. Krivite vi mene al jednostavno ne ide. Sesar bez kluba- Pape je fino rekao ko nema klub nema ni poziv. Miske je prica za sebe. Miske se i danas ma kakav on status u klubu imao lavovski bori za repku. Pandza-realno ubaciti ga sa klupe covjek moze i uvijek je borben bio tako da kad nade klub onda opet vidjeti sta i kako. Svraka i nije neku klasu pokazao da kaze covjek da se mora pozivati. Treba on jos znoja i znoja da prolije da bi se dokazao za repku. Ovo jos govorim kao zeljin navijac.el-fighter je napisao/la:Odlican potez Susica sa ovim nepozivanjem Sesara, Ibricica, Pandze i Svrake. Polako postajemo nogometna sila i ako zelis biti clan takve reprezentacije moras imati rijeseno pitanje angazmana u svakom trenutku. Istina je da su Pandza i Ibricic dosta dali reprezentaciji i bili tu kad je bilo tesko, ali konkurencija se povecava sa svakom novom utakmicom i oni moraju nastaviti da rade na visokom nivou u svojim klubovima.
Nakon sto se reprezentaciji pridruze Kolasinac, Hajrovic i Hadzic, uvjeren sam da ce se Susic polako rjesavati jos nekih igraca, kao sto su Sunjic, Vrsajevic...
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
ja sam ga prekrižio kod onog prvog baraža sa Portugalom kad je zijevao po šesnaestrcu a onaj Alveš uleti iza njega i zabi nam gol, i nikad mu tu grešku neću oprostitidžakailibu je napisao/la:Realno ibricic nije "toliko" dao reprezenttaciji.
Undici stelle - ACM 1899
Realno i ruku na srce, lik je igrao samo sto ga je Ciro guro, i na silu trpo u prvih 11, da je klasa uopste nije.baltazar1 je napisao/la:ja sam ga prekrižio kod onog prvog baraža sa Portugalom kad je zijevao po šesnaestrcu a onaj Alveš uleti iza njega i zabi nam gol, i nikad mu tu grešku neću oprostitidžakailibu je napisao/la:Realno ibricic nije "toliko" dao reprezenttaciji.
Lik je legenda U21 repke a sve nakon toga je ispodprosjecan fudbal, majstor za male terene i cirkuske parade kao i za splitskog cirkusa, Hajduk mu je domet i neka se vrati tamo da igra.
Papetu svaka cast pa je konacno otkantao ovog jada iz ekipe.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
+! , davno je on trebao da bude van repkebhsport je napisao/la:Realno i ruku na srce, lik je igrao samo sto ga je Ciro guro, i na silu trpo u prvih 11, da je klasa uopste nije.baltazar1 je napisao/la:ja sam ga prekrižio kod onog prvog baraža sa Portugalom kad je zijevao po šesnaestrcu a onaj Alveš uleti iza njega i zabi nam gol, i nikad mu tu grešku neću oprostitidžakailibu je napisao/la:Realno ibricic nije "toliko" dao reprezenttaciji.
Lik je legenda U21 repke a sve nakon toga je ispodprosjecan fudbal, majstor za male terene i cirkuske parade kao i za splitskog cirkusa, Hajduk mu je domet i neka se vrati tamo da igra.
Papetu svaka cast pa je konacno otkantao ovog jada iz ekipe.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ćiro je dovodio mnoge cirkusante koje Pape sada polahko riješava reprezentacije. Ibričić je samo jedan od njih. Taj igrač kada uđe u teren se izgubi, ja sve mislim da mu je profesija mađioničar 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ibricic mi je najmrzi reprezentativac , al mi nije ispod prosjecan igrac. Meni je on bas prosjecan ono , i davao je dosta vise za repku kad je igrao u hajduku nego od kako je napustio redove hajduka. Mozda zato sto ga je i ciro forsirao puno al eto. Od onog baraza sa portugalom za mene jedino prolaznu ocjenu moze dobit za onih 30 ak minuta protiv grcke u atini gdje fino kontrolirao loptu i bolje smo drzali loptu dosta kako je on usao...
Ako Ibricic bude standardan u Turskoj kao prosle sezone i ako bude pruzao solidne partije kao prosle sezone, naravno da ima mjesta na spisku. Nije mi jasno zasto je jos u Moskvi, to nije ni njemu ni njima u interesu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
nije neki znalac,ali za klupe sasvim dobar igrac.U Turskoj igra standardno i jedan je od zapazenijih u svjoj ekipi.Ali ga rusi drze pod uogovorm i tamo je bio posudjen.Ali je standardniji od nekih koje se pominje i koje se papetu nabijaju na nos i daleko igra na visem nivou od njih.Vjerovato ako rijesi klub da ce opet bit taj igrac s klupe.
Niko njega ne dize niti ga hvali ali imamo u prvih 11 igraca koji nisu po kvaltieti ni bolji ni slabiji, jest da nisu iste pozicije ali te klase su igraci(Zhirovic,medunjanin,zukanovic,stevanovic..)
Ali opet nije neko od koga nesto treba puno ocekivat s obzioraom da uspije odigrat nekih 15 min kad rez.bude rijesen.
Eh kad bi igrao u repki ko sto igra u Turskoj bio bi odlican ovako,neka ga nek sjedi
Niko njega ne dize niti ga hvali ali imamo u prvih 11 igraca koji nisu po kvaltieti ni bolji ni slabiji, jest da nisu iste pozicije ali te klase su igraci(Zhirovic,medunjanin,zukanovic,stevanovic..)
Ali opet nije neko od koga nesto treba puno ocekivat s obzioraom da uspije odigrat nekih 15 min kad rez.bude rijesen.
Eh kad bi igrao u repki ko sto igra u Turskoj bio bi odlican ovako,neka ga nek sjedi
susicu svaka cast za spisak i za argumentaciju za nepozivanje ovih nekoliko 'standardnih'... treba otvorit' prostor za nove igrace... sesar, svraka, ibricic su prekobrojni, pogotovo ako se uzme u obzir da susic namjerava zvat' hajrovica i hadzica koji pokrivaju pozicije ove trojice, plus sto su mladji i s vise potencijala... osim toga zahirovic je nasao solidan angazman, tako da bi pozivanje ove trojice svakako bilo besmisleno... bicakcic je na spisku, kolasinac u naletu, tako da je pandza takodjer prekobrojan i s klubom i bez kluba 
spisak odlican.. jos kad hajrovic, kolasinac i hadzic dobiju papire, imace selektor vise nego dobar roster za brazil...
spisak odlican.. jos kad hajrovic, kolasinac i hadzic dobiju papire, imace selektor vise nego dobar roster za brazil...
Nemojte bezveze sad drvlje i kamenje u HAjduku dok je igrao one kvalifikacije za EL odlicno je igrao i za reprezentaciju desnog beka,desno krilo to je za vremena Ćire,posle u Rusiju i tad je krenula mu nizbrdo forma i karijera,u Turskoj se vraća polahko na staru formu ali mi sad imamo još kvalitetnih mlađih igrača na tim pozicijama tako da je on hajmo reći višak,iako kažem odlično trenira u Turskoj i igrao je ali ponovo pauza bez angazmana i to nikako nije dobro..
Jedino što nikad neću skontat , kaaako je Ibričiću cijena na transfermarktu još uvijek 4.5mil , lik je zaboravljen i od strane portala, crna rupa . 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Pu **** majku , kad vi poredite Ibričića sa Sesarom, Svrakom i tamo nekim degenima , stvarno imate nekih problema u glavi. Kada Svraka i Sesar postignu u karijeri bar pola koliko je Ibro , onda ga možete spominjati zajedno s njima.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ibricic je ispodprosjecan fudbaler, neko to vidi, neko ne. Hajduk, Turska, Rusija i vjerovatno nazad u Hajduk.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Da je on postigao pola od onog što je obećavao (hajduk), ne bi se dovodio u kontekst sa gore navedenim.bavarian_bk je napisao/la:Pu **** majku , kad vi poredite Ibričića sa Sesarom, Svrakom i tamo nekim degenima , stvarno imate nekih problema u glavi. Kada Svraka i Sesar postignu u karijeri bar pola koliko je Ibro , onda ga možete spominjati zajedno s njima.
pa Zukan igra u klubu i ligi ,nit je bolji nit je bolja od ove gdje igra ibricic,medunjaninu karjera od samog pocetka ide nizbrdo,od spanije preko izreala do turske i po kvalitetu nist bolji od Ibre,steva je mlad i ne treba ga ko ni zahirovaica racunat s ovim jer ce narpedovat,Visca je za pojedine doktor fudbala a igra u klubu koji je druga liga i ako moze sigurno bolje i pruza slabije partije nego ibro u Kasimpasi,DonCorleone je napisao/la:Ibricic je ispodprosjecan fudbaler, neko to vidi, neko ne. Hajduk, Turska, Rusija i vjerovatno nazad u Hajduk.
O pulenu Manchsetera ne bio trosio rijeci.Uglavnom ibro ovakakv kakav je cim nadje klub(jos uvjek je pod ugovorom s rusima) bi trebao imat mjesta na KLUPI.Dok nekima lik koji nista bolji nista slabiji od dobrog dijela igraca reprezentacije smeta iz nekih njima poznatih razloga.Nemam ja nekih simpatija prema ovom Ibrcicu ali kad vidim na osnovu cega ga se bas pljuje sam reagovo.
koliko nam je onda ispod prosjescnih igraca u ekipi?
bavarian_bk je napisao/la:Pu **** majku , kad vi poredite Ibričića sa Sesarom, Svrakom i tamo nekim degenima , stvarno imate nekih problema u glavi. Kada Svraka i Sesar postignu u karijeri bar pola koliko je Ibro , onda ga možete spominjati zajedno s njima.
E jest napravio karijeru vrijednu divljenja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
napravio karijeru ili ne, Ibro je za Sesara i Svraku space shuttle 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
edinjo-bih
- Kontakt:
potpisujemJTS je napisao/la:napravio karijeru ili ne, Ibro je za Sesara i Svraku space shuttle
Ne znam zasto se Svraka i Sesar stavljaju u istu korpu stalno. Ok ranije kad su bili jedini igraci iz PL, ali Sesar je se dokazao u Turskoj i sad ostvario transfer tamo. Ovaj drugi ne moze ni u Iran doc.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Jarodwest, MiranGlasnic i 17 gostiju.