Ma da, to sve one titule koje su bile nebitne dok smo vas tamburali. A sad slavite ulazak u finale Kupa. Prošla sezona vam je ostavila žestoke traume, zato sad dobro iskoristite ovu situaciju. Mada je patetično slaviti nešto sa 9-tog mjesta i minusa 17 bodova, ali eto...
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Slavili bi i vi sa drugog al nemate sta jer niste nista osvojili . Kontam da bi bilo glupo slaviti drugo mjesto jer se ne dobije pehar zato.obagol je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:03Ma da, to sve one titule koje su bile nebitne dok smo vas tamburali. A sad slavite ulazak u finale Kupa. Prošla sezona vam je ostavila žestoke traume, zato sad dobro iskoristite ovu situaciju. Mada je patetično slaviti nešto sa 9-tog mjesta i minusa 17 bodova, ali eto...
Hajd sad zajebanciju na stranu nisam od onih sto vole provocirati al ti si prvi nakacio na mene pa sam morao te prozvati. Narvano da je Milanova sezona uzas i patnja za gledati i ovo tamburanje vas nam dodje kao malo utjehe. Vi ste sami sebi krivi sto imate najstariju ekipu u ligama petice i pri tome vas trener ne rotira pojedine igrace citavu sezonu. Bio sam ubjedjen da cete proci Barcu al sad sve vise sumnjam u to. No pred nama je pa cemo vidjeti. Vjerujem da ce vasi poginuti na ta dva mecea da udjete u finale.
Ako je 3 pobjede i 2 remija tamburanje (a znamo svi kako su došle te pobjede i kako ste izvukli te remije) šta je onda 6 uzastopnih pobjeda prošče godine od kojih su neke bile 5-1? Pobijedili ste nas pošteno svaka čast, ali je*ite me ako i vi znate kako ste to uspjeli. Evo i ova zadnja u kupi mi 12 šuteva a vi 3 i rezultat 0:3, zadnja u ligi 1-1 gdje smo mi 3x pogađali okvir gola, super kup gol u zadnjoj minuti, ona pobjeda u ligi opet gol u zadnjim minutama... Nerealno i naravno da ne odražava pravo stanje kvalitete ali jbg ko te pitaronaldo99 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:09Hajd sad zajebanciju na stranu nisam od onih sto vole provocirati al ti si prvi nakacio na mene pa sam morao te prozvati. Narvano da je Milanova sezona uzas i patnja za gledati i ovo tamburanje vas nam dodje kao malo utjehe. Vi ste sami sebi krivi sto imate najstariju ekipu u ligama petice i pri tome vas trener ne rotira pojedine igrace citavu sezonu. Bio sam ubjedjen da cete proci Barcu al sad sve vise sumnjam u to. No pred nama je pa cemo vidjeti. Vjerujem da ce vasi poginuti na ta dva mecea da udjete u finale.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Pa taj vas niz je proslost nas je sadasnjost i dok je tako ko te pita. Cuj 3-0 nije tamburanje gdje osim onog jednog suta u drugom pol niste imali sanse. Sad ti tjesi sebe vi bolji bili, sto se mene tice nek uvijek tako bude, a da mi pobjedjujemo pa se ti tjesi.Biscione je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:26Ako je 3 pobjede i 2 remija tamburanje (a znamo svi kako su došle te pobjede i kako ste izvukli te remije) šta je onda 6 uzastopnih pobjeda prošče godine od kojih su neke bile 5-1? Pobijedili ste nas pošteno svaka čast, ali je*ite me ako i vi znate kako ste to uspjeli. Evo i ova zadnja u kupi mi 12 šuteva a vi 3 i rezultat 0:3, zadnja u ligi 1-1 gdje smo mi 3x pogađali okvir gola, super kup gol u zadnjoj minuti, ona pobjeda u ligi opet gol u zadnjim minutama... Nerealno i naravno da ne odražava pravo stanje kvalitete ali jbg ko te pitaronaldo99 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:09Hajd sad zajebanciju na stranu nisam od onih sto vole provocirati al ti si prvi nakacio na mene pa sam morao te prozvati. Narvano da je Milanova sezona uzas i patnja za gledati i ovo tamburanje vas nam dodje kao malo utjehe. Vi ste sami sebi krivi sto imate najstariju ekipu u ligama petice i pri tome vas trener ne rotira pojedine igrace citavu sezonu. Bio sam ubjedjen da cete proci Barcu al sad sve vise sumnjam u to. No pred nama je pa cemo vidjeti. Vjerujem da ce vasi poginuti na ta dva mecea da udjete u finale.
I da jos jednom pobjeda nad vama za trofej i pobjeda od 3-0 je tamburanje

Sutevi u okvir gola Inter 3, Milan 3. Nije lijepo lagati.Biscione je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:26
Ako je 3 pobjede i 2 remija tamburanje (a znamo svi kako su došle te pobjede i kako ste izvukli te remije) šta je onda 6 uzastopnih pobjeda prošče godine od kojih su neke bile 5-1? Pobijedili ste nas pošteno svaka čast, ali je*ite me ako i vi znate kako ste to uspjeli. Evo i ova zadnja u kupi mi 12 šuteva a vi 3 i rezultat 0:3, zadnja u ligi 1-1 gdje smo mi 3x pogađali okvir gola, super kup gol u zadnjoj minuti, ona pobjeda u ligi opet gol u zadnjim minutama... Nerealno i naravno da ne odražava pravo stanje kvalitete ali jbg ko te pita
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma pusti ga kraju lupa kao maksim po diviziji. Tj pise kako njemu pase,a veze sa istinom nemamilanist je napisao/la: ↑28 apr 2025, 11:19Sutevi u okvir gola Inter 3, Milan 3. Nije lijepo lagati.Biscione je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:26
Ako je 3 pobjede i 2 remija tamburanje (a znamo svi kako su došle te pobjede i kako ste izvukli te remije) šta je onda 6 uzastopnih pobjeda prošče godine od kojih su neke bile 5-1? Pobijedili ste nas pošteno svaka čast, ali je*ite me ako i vi znate kako ste to uspjeli. Evo i ova zadnja u kupi mi 12 šuteva a vi 3 i rezultat 0:3, zadnja u ligi 1-1 gdje smo mi 3x pogađali okvir gola, super kup gol u zadnjoj minuti, ona pobjeda u ligi opet gol u zadnjim minutama... Nerealno i naravno da ne odražava pravo stanje kvalitete ali jbg ko te pita
- JayCatwright
- Kontakt:
Šteta za Inter i njihove vjerne i gotivne navijače na ovom forumu, ali ipak ova sezona će biti upamćena po aprilskoj tripleti 

Slažem se da je najslađe kad pobijediš golom u sudijskom vremenu ili kad protivnik pogodi nekoliko prečki i stativa a ti zabiješ iz prvog šuta i pobijediš, ali to dugoročno ne daje rezultate ako nije rezultat dobre igre a vi igre nemate što se vidi sa stanja na tabeli i ispadanja od Dinama i Fejnorda iz CL. Jbg ne mogu u svakoj utakmici ulazit svi šutevi. U svakom slučaju imate se pravo naslađivati ali bi vam bilo bolje da ste ostavili Piolija pa (možda) gubili derbije ali zato igrali CL i borili se za titulu (a Pioli bi se ove sezone borio za titulu jer mi ove sezone nismo dominantni kao što smo bilo prošle što evo Napoli koristi).
U pravu si, vidim da su ukupno šutevi bili 14:5 za nas a to su bili u okvir, odnekud mi bio u glavi pogrešan podatak ali poenta ostaje. Isto kao što ste u CL skinuli neki veliki skalp (ne sjećam se jel Real ili City da ne pogriješim opet pa da mi propadne poentamilanist je napisao/la: ↑28 apr 2025, 11:19Sutevi u okvir gola Inter 3, Milan 3. Nije lijepo lagati.Biscione je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:26

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Vidis opet ne vidis dobro , al evo da se ne patis vise pstavim ti sliku. Uglavnom statistika nije nekad ni bitna niti mjerodavna. Svak ko je gledao tekmu zna da smo vas ubili u drugom pol i da smo vam mogli jos neki go utrpatiBiscione je napisao/la: ↑28 apr 2025, 16:58Slažem se da je najslađe kad pobijediš golom u sudijskom vremenu ili kad protivnik pogodi nekoliko prečki i stativa a ti zabiješ iz prvog šuta i pobijediš, ali to dugoročno ne daje rezultate ako nije rezultat dobre igre a vi igre nemate što se vidi sa stanja na tabeli i ispadanja od Dinama i Fejnorda iz CL. Jbg ne mogu u svakoj utakmici ulazit svi šutevi. U svakom slučaju imate se pravo naslađivati ali bi vam bilo bolje da ste ostavili Piolija pa (možda) gubili derbije ali zato igrali CL i borili se za titulu (a Pioli bi se ove sezone borio za titulu jer mi ove sezone nismo dominantni kao što smo bilo prošle što evo Napoli koristi).
U pravu si, vidim da su ukupno šutevi bili 14:5 za nas a to su bili u okvir, odnekud mi bio u glavi pogrešan podatak ali poenta ostaje. Isto kao što ste u CL skinuli neki veliki skalp (ne sjećam se jel Real ili City da ne pogriješim opet pa da mi propadne poentamilanist je napisao/la: ↑28 apr 2025, 11:19Sutevi u okvir gola Inter 3, Milan 3. Nije lijepo lagati.Biscione je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:26
Ako je 3 pobjede i 2 remija tamburanje (a znamo svi kako su došle te pobjede i kako ste izvukli te remije) šta je onda 6 uzastopnih pobjeda prošče godine od kojih su neke bile 5-1? Pobijedili ste nas pošteno svaka čast, ali je*ite me ako i vi znate kako ste to uspjeli. Evo i ova zadnja u kupi mi 12 šuteva a vi 3 i rezultat 0:3, zadnja u ligi 1-1 gdje smo mi 3x pogađali okvir gola, super kup gol u zadnjoj minuti, ona pobjeda u ligi opet gol u zadnjim minutama... Nerealno i naravno da ne odražava pravo stanje kvalitete ali jbg ko te pita) ali to su izuzeci slabog kluba koji se napali protiv jačeg i uz malo sreće mu uspije da pobijedi.

Jel se ovo sad vodi kao uspjesna sezona za inter? Polufinale ls, polufinale kupa, finale superkupa, drugo mjesto u ligi?
Realno bolji od vecine italijanskih klubova.
Realno bolji od vecine italijanskih klubova.
Uspjesna je ako uzmes naslov barem jedan od dva preostala, sve ostalo je neuspjeh realno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ne znam gdje covjek gleda statse pa svaki put pogrijesi. Ne valja mi se natezati niti imam volje.
Slozio bi se jedino da bi ovo mijenjao za mjesto koje vodi u LP, ali to je sad gotova prica.
Ono sto je jos moguce je da Milan sa ovako unakazenom sezonom zavrsi sa 2 trofeja, dok Inter koji je tako dobro radio do prije 10tak dana mozda ostane bez ijednog trofeja. To bi nam barem bila neka blaga utjeha za ovo sve sto smo predeverali ove sezone.
Slozio bi se jedino da bi ovo mijenjao za mjesto koje vodi u LP, ali to je sad gotova prica.
Ono sto je jos moguce je da Milan sa ovako unakazenom sezonom zavrsi sa 2 trofeja, dok Inter koji je tako dobro radio do prije 10tak dana mozda ostane bez ijednog trofeja. To bi nam barem bila neka blaga utjeha za ovo sve sto smo predeverali ove sezone.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Vidim ja dobro nego haman različiti izvori daju različite podatke iz nekog razloga:

Al hajd nebito, zar i taj tvoj stats (očekivani golovi 1,15:1,20) ne potvrđuje ono što ja govorim? Da je jednostavno vama sve ušlo a nama nije. I tako je bilo u svih 5 utakmica eto nađi i postavi nam ovdje statistike, da ne bude da sam ja nešto štimao.
Ako ne osvojimo nijedan trofej ovo će bit užasna i najbolnija sezona od kako pratim klub (od 2004.). Jedino će finansijski bit najbolja u historiji i nadam se da će se to iskoristiti u madolazećem mercatu za podmlađivanje i pojačavanje ekipe.
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Cassano2024
- Kontakt:
Bravo za Udine i Parmu. Romi se svaki dan povećavaju šanse za nastup u LP.
Romu bi trebao Cesc preuzeti i mislim da bi bili dobar match zbog stila fudbala.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne znam kako može biti bolnija od sezona 12/13, 14/15, 16/17 kad smo završavali kao deveti, osmi ili sedmi na tabeli, kad smo sezonama maštali samo u učešću u Ligi prvaka. Jeste bolno na ovakav način privesti sezonu kraju (mada još nije sve gotovo) ali treba biti svjestan da je i ovo strašan uspjeh, sa resursima sa kojima su Marotta i Inzaghi radili napraviti jednu od najboljih ekipa u historiji Intera je strašan poduhvat. Kreira se narativ da Napoli haman sa primavercima osvaja titulu a zanemaruju pojačanja koja je Conte doveo.Biscione je napisao/la: ↑28 apr 2025, 20:33Vidim ja dobro nego haman različiti izvori daju različite podatke iz nekog razloga:
Al hajd nebito, zar i taj tvoj stats (očekivani golovi 1,15:1,20) ne potvrđuje ono što ja govorim? Da je jednostavno vama sve ušlo a nama nije. I tako je bilo u svih 5 utakmica eto nađi i postavi nam ovdje statistike, da ne bude da sam ja nešto štimao.
Ako ne osvojimo nijedan trofej ovo će bit užasna i najbolnija sezona od kako pratim klub (od 2004.). Jedino će finansijski bit najbolja u historiji i nadam se da će se to iskoristiti u madolazećem mercatu za podmlađivanje i pojačavanje ekipe.
Neki dan je negdje bio naslov o ulaganjima u ekipe (stvarno se ne sjećam perioda koji su uzeli, sigurno zadnjih 3-4 sezone), Juventus je uložio u ekipu 504 mil, Milan 354 mil, Napoli 350 mil a Inter samo 291 mil.
Od ekipa koje su igrale 1/4 finale Lige prvaka ovo je trošak ekipa (plate, bonusi, amortizacija...)
PSG 790 mil EUR
Real 585 mil EUR
Arsenal 580 mil EUR
Bayern 519 mil EUR
Barcelona 513 mil EUR
Aston Villa 405 mil EUR
Borussia 351 mil EUR
INTER 303 mil EUR
Nas su ponijeli rezultati i KVALITET igre zadnjih par sezona ali smo mi još daleko od samog vrha europskog fudbala po pitanju finansija. U takvim okolnostima u tri sezone jednom doći do finala LP i jednom minimalno do polufinala LP je ogroman uspjeh kako god sezona završi. Meni je drago što nismo kalkulisali i što smo išli na sve trofeje pa makar i ne osvojili ništa jer to pokazuje našu ambiciju da hoćemo da budemo sami vrh europskog fudbala, da novi igrači koji budu dolazili znaju da dolaze u klub koji svake sezone napada sve moguće trofeje. Napokon je i finansijska situacija malo bolja, sigurno ćemo dovesti mlađe, potentnije igrače koji odmah mogu uletiti u prvi tim i imamo osnova da se nadamo i uspjesima u sljedećim sezonama.
Tad smo bili tanki i igrački i trenerski i bez vizije u Upravi, kad imaš niska očekivanja onda tr i ne bole porazi. A sad smo realno svemirski brod za talijanske standarde i nevjerovatno je da će prvak bit Napoli koji nam nije ni do koljena. Scudetto se trebalo riješiti a u CL šta bude
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.