Ja nisam ozbiljan forumas? To zato sto pisem na prepucavanjima ili sta? Da bi neko bio dobar forumas, na bilo kojem forumu, prvi i osnovni uslov je da se pridrzava teme na kojoj pise a ja to uvjek radim. Druga je stvar sto se nekom ne svidja to sto ja pisem.arelinho je napisao/la:Zato što ti nisi ozbiljan forumaš. Tebi malo fali uvijek za ban, a kada igrač dobije ban onda bude izbačen iz lige. Da si ozbiljniji onda ne bi bilo problema, a ovako ne vjerujem da će vaša ekipa sa ovm članovima ostati dugo na broju i onda kada dođe neko novi opet će biti promjena imena tima.TobeYarabi je napisao/la:Kada smo prije nekoliko mjeseci trazili promjenu, odgovor je bio da cekamo kraj sezone i da nece biti problema. Sad kad je kraj sezone i kad ste vidjeli ime i grb koje zelimo, odjednom je to postalo problem i pocela se rasprava o mjenjanju pravilnika. Zasto je to tako?
A ova prica vam je bezze. Sve je bilo dobro dok niste vidjeli ime i grb a sad odjednom me valja. Znaci moze blue train i moze promjena ali ne moze rajvosa i bordo grb? Sta vam to smeta kod tog imena i grba?
Ako vi ovako mjenjate pravila onda bi se ssba trebao zapitati jeste li vi sposobni da budete moderatori, urednici ili sta vec.