NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la harden » 06 jun 2025, 11:11

BosnianRahatluk je napisao/la:
06 jun 2025, 11:06
Allah Razi Olsun.Realno, svaki klub ima svog Hamdu..Kako je ocito da osobito ovu sezonu svi zele da nas izbace iz lige, NIJE lose ( zapravo je odlicno ), na Hamdu odg Hamdom...pa da vidimo onda...
Sto se tice buducnosti naseg voljenog Jedinstva i PL..On je u def u stanju to odraditi. Ali (uvijek ima ali )..koliko ce zbilja imati volje , vremena pa i podrske za to..vidjecemo.
Ma druze qrca mog je u stanju, bio je u klubu prije 3-4 godine i pokazao da nije u stanju. I ne treba nam nikakav seljakluk, mi moramo popraviti svoj ugled a ne pogorsavati ga sa takvim ko sto je on, kabadahije trebaju sto dalje od kluba. On ko i svi ostali samo hoce upravljati tudjim parama.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 jun 2025, 11:13

legendarnadruga je napisao/la:
06 jun 2025, 10:36
harden je napisao/la:
06 jun 2025, 10:20
Ovaj botuje sa laznog facebooka, pravog i na forumu. Dobro je Alija dupelizac, ostavi pertle, znamo da vidis svoju sansu da uzmes koju marku.
Ja ne znam o kome ti pričaš, ali očito nemaš pravo glasa u normalnom životu već na forumu, ali evo sretnici gledacete pravo Jedinstvo sa Hamdom komandantom na čelu, a vaše je da pljeskate samo i klimate glavom
Pa on kad bi upao ti bi imao pravo glasa jer mu viris iz sup.ka. Godinama mi ovdje pisemo i diskutujemo, dodje vas par novih profila da botuje odjednom. Sad ima smisla i sto si za H.S pisao ono, logicno kad si dobar s njim ovako pa bi se i tu mogao progurati nekako da budes dio kluba.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 jun 2025, 11:17

Ova tek prica o Fikri ko neko uspjesnom privatniku je komedija zesca, to moze gurati samo botina il neko ko ne zivi u Bihacu.

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 06 jun 2025, 11:30

06 jun 2025, 07:07
superFrankie je napisao/la:
06 jun 2025, 02:20
05 jun 2025, 23:23

Momak igrao fudbal za Jedinstvo, sad kakav je bio neću da sudim. Sad uspješan privatnik, ime mu se ne spominje u nikakvim skandalima, živi svoj zivot
Igrao samo zato sto je morao igrati, a to uspjesan privatnik toliko smijesno zvuci da ne znam ni kako si mogao to napisati. I ime mu se spominje u mnogim skandaloznim pricama, gdje sam u nekima i bio svjedok, tako da ne znam bas
Hajde samo jednu nabroj. Eto tu se vidi kakvi smo mi Biscani ljudi. Dati njima klub to je jedino rješenje. Svakakvih gluposti će se čovjek ovdje nacitati.
Ne bih bas da ga javno prozivam, ali tih nekoliko situacija kojima sam svjedocio mi je dovoljno da shvatim da takva osoba nije u stanju da vodi jedan nogometni klub, cak bi bilo i opasno. A ovaj dio da je to jedino rjesenje je suvisno i komentarisati

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 jun 2025, 11:30

Ovako se sa istog laznog profila godinama botuje protiv trenutne uprave i gura samo jedan te isti lik. Logicno jer bi taj koji pise komentare imao koristi od toga i uvalio se i on pa glumio da je bitan :urnebes:

slika

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 06 jun 2025, 11:33

harden je napisao/la:
06 jun 2025, 11:30
Ovako se sa istog laznog profila godinama botuje protiv trenutne uprave i gura samo jedan te isti lik. Logicno jer bi taj koji pise komentare imao koristi od toga i uvalio se i on pa glumio da je bitan :urnebes:

slika
Da da. Vidim da ljubomora radi opasno. Ovaj gore ima vise situacija a navodno se ne može sjetiti ni jedne. Naravno da će uci ti ljudi u klub, a ti došao ne došao ne moraš, doce ih 100 drugih koji će podržavati klub iskreno.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 jun 2025, 11:41

06 jun 2025, 11:33
doce ih 100 drugih koji će podržavati klub iskreno.
Pa tacno tako, to vam je i cilj, rastjerati i ono malo ljudi sto se skupilo zbog postenih dobrih rezultata i da ima opet 200 ljudi na tribinama da se moze krasti i muljati.

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 06 jun 2025, 11:45

harden je napisao/la:
06 jun 2025, 11:41
Pa tacno tako, to vam je i cilj, rastjerati i ono malo ljudi sto se skupilo zbog postenih dobrih rezultata i da ima opet 200 ljudi na tribinama da se moze krasti i muljati.
Ko je rekao da će biti to. Ti očito a ne samo ti ne voliš Jedinstvo kad ne želiš da ljudi koji će pomoći vode to. Sreća pa će skupština potvrditi to samo ako Bog da

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 jun 2025, 11:48

06 jun 2025, 11:45
harden je napisao/la:
Ko je rekao da će biti to. Ti očito a ne samo ti ne voliš Jedinstvo kad ne želiš da ljudi koji će pomoći vode to. Sreća pa će skupština potvrditi to samo ako Bog da
dobro je bivsi predsjednice, odmori malo, pokazao si da ne znas a i ljubav ti je u najmanju ruku upitna

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 06 jun 2025, 11:49

harden je napisao/la:
06 jun 2025, 11:48
06 jun 2025, 11:45
harden je napisao/la:

dobro je bivsi predsjednice, odmori malo, pokazao si da ne znas a i ljubav ti je u najmanju ruku upitna
Opet kažem ne znam na koga asociras ali sam znaš da griješiš. Nikad nisam bio u klubu ni na kakvoj funkciji ali sam dao vise nego ti. Evo kad toliko volite klub makar pokažite članske karte da ste uplatili, do tada vas niko neće ništa pitati

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 06 jun 2025, 11:50

A boga ti dragog. Fikret Abdic uspjesan poslovni covjek na osnovu one rupe Svaroga. Ako se uspjesnim poslovnim covjekom zove neko ko vodi ugost.objekat gdje je u wc voda do koljena,gdje se po magacinima smrce kokain i od strane gostiju i od strane radnog osoblja,gdje fiskalni racun dobijes svake prijestupne godine... I sad daj Jedinstvo u ruke.

Cinjenica je takodjer da je Jedinstvo najuspjesnije bilo dok je Hamdija Abdic harao nogometnim savezom i nesto se pitao. Sad je trenutno stanje drugacije i njega ne zele u NS,sto je i dokaz bili ovi izbori gdje su delegati ispred njega izabrali Budimlica. Sreca mu je sto je isao u dogovoru s Budimlicem pa ovaj odustao.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 jun 2025, 11:50

06 jun 2025, 11:49
Opet kažem ne znam na koga asociras ali sam znaš da griješiš. Nikad nisam bio u klubu ni na kakvoj funkciji ali sam dao vise nego ti. Evo kad toliko volite klub makar pokažite članske karte da ste uplatili, do tada vas niko neće ništa pitati
:urnebes:

mozda da objavis opet istu sliku kako cistis 2016. godine, recikliras je svakako

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 06 jun 2025, 11:52

harden je napisao/la:
06 jun 2025, 11:50
06 jun 2025, 11:49
:urnebes:

mozda da objavis opet istu sliku kako cistis 2016. godine, recikliras je svakako
Griješiš opet pogrešna asocijacija, ali hajde dadni za člansku makar pa piši, ovako možeš samo ko ker moj lajati a niko te ne doživljava.

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 06 jun 2025, 11:53

Mocvara1991 je napisao/la:
06 jun 2025, 11:50
A boga ti dragog. Fikret Abdic uspjesan poslovni covjek na osnovu one rupe Svaroga. Ako se uspjesnim poslovnim covjekom zove neko ko vodi ugost.objekat gdje je u wc voda do koljena,gdje se po magacinima smrce kokain i od strane gostiju i od strane radnog osoblja,gdje fiskalni racun dobijes svake prijestupne godine... I sad daj Jedinstvo u ruke.

Cinjenica je takodjer da je Jedinstvo najuspjesnije bilo dok je Hamdija Abdic harao nogometnim savezom i nesto se pitao. Sad je trenutno stanje drugacije i njega ne zele u NS,sto je i dokaz bili ovi izbori gdje su delegati ispred njega izabrali Budimlica. Sreca mu je sto je isao u dogovoru s Budimlicem pa ovaj odustao.
Zato se stvari mijenjaju sada, jedinstvo ima svog čovjeka u IO sto je najbitnije i to se treba iskoristiti.

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 06 jun 2025, 11:55

gollum je napisao/la:
05 jun 2025, 23:15
nisam iz bihaca, koja je historija abdica juniora, ima li on ikakve reference za ovu poziciju u IO NSFBiH?
Ne znam na osnovu cega se misli sa ce Abdic junior u IO NS kad su izbori bili prije par mjeseci ,te je tu i dalje Duric iz Cazina koga Vico ne da ni pod razbog. Jer preko njega kontrolise bosnjake u savezu i ove sudije s USK koji su uz Gigovica najvise valjali Borcu.

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 06 jun 2025, 11:55

harden je napisao/la:

slika
Da da. Vidim da ljubomora radi opasno. Ovaj gore ima vise situacija a navodno se ne može sjetiti ni jedne. Naravno da će uci ti ljudi u klub, a ti došao ne došao ne moraš, doce ih 100 drugih koji će podržavati klub iskreno.
Sjecam se ja svake itekako dobro, samo necu da ih javno iznosim, velika je razlika, samo sto ti izgleda ne znas citati. Al nije ni cudo da nepismeni ljudi hoce taj dvojac u klubu, pa samo ih takvi i podrzavaju, doduse podrzavaju ih i oni koji imaju neke koristi od njih, a meni se cini da ti spadas u obe kategorije

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 06 jun 2025, 11:57

06 jun 2025, 11:55
gollum je napisao/la:
nisam iz bihaca, koja je historija abdica juniora, ima li on ikakve reference za ovu poziciju u IO NSFBiH?
Ne znam na osnovu cega se misli sa ce Abdic junior u IO NS kad su izbori bili prije par mjeseci ,te je tu i dalje Duric iz Cazina koga Vico ne da ni pod razbog. Jer preko njega kontrolise bosnjake u savezu i ove sudije s USK koji su uz Gigovica najvise valjali Borcu.
Već je ušao u IO federalnog saveza. Sve u dogovoru sa Irfom

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 06 jun 2025, 11:58

superFrankie je napisao/la:
harden je napisao/la:

slika
Sjecam se ja svake itekako dobro, samo necu da ih javno iznosim, velika je razlika, samo sto ti izgleda ne znas citati. Al nije ni cudo da nepismeni ljudi hoce taj dvojac u klubu, pa samo ih takvi i podrzavaju, doduse podrzavaju ih i oni koji imaju neke koristi od njih, a meni se cini da ti spadas u obe kategorije
Pismeniji i obrazovaniji od tebe jesam svakako. Sreća opet kažem ni članske niste kupili a pitali bi se nešto. Ne ide majstore, hajde skupština je otvorenog tipa, dodjes kažeš ja sam taj i taj i neću tebe u klubu, ali nema se muda za to.

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 06 jun 2025, 11:59

06 jun 2025, 11:57
gollum je napisao/la:
Ne znam na osnovu cega se misli da ce Abdic junior u IO NS kad su izbori bili prije par mjeseci ,te je tu i dalje Duric iz Cazina koga Vico ne da ni pod razno. Jer preko njega kontrolise bosnjake u savezu i ove sudije s USK koji su uz Gigovica najvise valjali Borcu.
Zar nije Hamdo usao? Daleko ce dogurati Hamdo bude li radio u dogovoru s Irfom. Taj prevari sve oko sebe za svoju guzicu.

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 06 jun 2025, 12:00

06 jun 2025, 11:59
06 jun 2025, 11:57

Zar nije Hamdo usao?

slika

Fikro je, mada je to isto. Da je Hamdo onda ne bi mogao biti predsjednik kluba

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.