ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Izvrsi riza harakiri
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
'Najveći clutcher' na touru u svom elementu.
Federer.
Kapa dole za ona dva voleja.
Federer.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
roger ce i sa 50 moci da skoluje ove neke tenisere
Kad igra ovako dobro, hoće.
ima li ko jaci ?
a ne zanimljivo da su ga neki forumasi poslali u penziju prije 2 mjeseca jer eto Boze izgubio i on neki mec.... tako ce biti i ako sad izgubi od Novaka jer sramota je izgubiti od njega u 37 godini zivota
a ne zanimljivo da su ga neki forumasi poslali u penziju prije 2 mjeseca jer eto Boze izgubio i on neki mec.... tako ce biti i ako sad izgubi od Novaka jer sramota je izgubiti od njega u 37 godini zivota
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
To te čudi?bombaysaphire je napisao/la:Kako je iritantan postao Nebojša Višković Viško , užasno prenosi mečeve ...
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
u 38. godini zivota-:)delinjo je napisao/la:ima li ko jaci ?![]()
![]()
strasan je nocas bio i vjerujem da itekako ima sanse sutra, osim ako se ne uka ki i prije meca....dobar je znak sto i nocas nije pustio rizi-:)
Kako ce tek sutra u 16:30 da prenosi, ali opet nzm sta bi rekao covjek navija za svoga, i mi bi za svoga pogotovo BahoMancini je napisao/la:To te čudi?bombaysaphire je napisao/la:Kako je iritantan postao Nebojša Višković Viško , užasno prenosi mečeve ...
ma kad on igra protiv Novaka ja iskreno nissta ne ocekujem,jer kad god ocekujem njemu se skrati ruka,izbacuje po par metara u aut loptice i ispadne da ga rutinski pobjedi...a ako prenese ovu igru od veceras ...onda naravno da ima sanse ...onda se samo babuka pita u tom mecu ...a prijatelju zlobnici ce reci da ima 37 pa nek im budebabino je napisao/la:u 38. godini zivota-:)delinjo je napisao/la:ima li ko jaci ?![]()
![]()
strasan je nocas bio i vjerujem da itekako ima sanse sutra, osim ako se ne uka ki i prije meca....dobar je znak sto i nocas nije pustio rizi-:)
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da da, samo se on pita, kao i u njihova 24 prethodnih okršaja koja je izgubio.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Pa bio je vrh stvarno, pa je jedno vrijeme onako "loše" prenosio mečeve , mislio sam da je to trenutno , ali je postao konstantan nažalost ...Iako uvijek ako je hrvatski komentator prebacim na srpski , ovaj put je bilo obrnuto , nisam mogao više da ga slušam...Mancini je napisao/la:To te čudi?bombaysaphire je napisao/la:Kako je iritantan postao Nebojša Višković Viško , užasno prenosi mečeve ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
ma nisam se mozda dobro izrazio...kad igra svoju igru i slusa ga servis ...bez nekog divljanja onda ima i velike sanse da dobije Novaka...Xcena je napisao/la:Da da, samo se on pita, kao i u njihova 24 prethodnih okršaja koja je izgubio.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Naravno da ima, ali ima i u najmanju ruku jednake šanse da izgubi jer ne igra sa Flaviom Cipollom već sa likom koji ga je dobio 24 puta u 46 odigranih mečeva.delinjo je napisao/la:ma nisam se mozda dobro izrazio...kad igra svoju igru i slusa ga servis ...bez nekog divljanja onda ima i velike sanse da dobije Novaka...
Elem, očekujem dosta neizvjesniji meč u odnosu na Cincinnati, Federer više nema povredu ruke, a i Novak je generalno na boljem nivou, tako da tri seta ne bi trebala izostati.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Razumijem ja sve , i treba tako da navija , ali kada Novak odigra sjajan poen onda se dere Diiiivnooo , a kada Novaka neko nadmudri i odigra strašan udarac onda ili šuti ili kaže tiho dobar udarac , mada i tu spomene da je Novak mogao bolje...Toliko minimiziranje Novakovih protivnika , čak i kada se Novak nije mogao sastaviti, je za anale...ronaldo99 je napisao/la:Kako ce tek sutra u 16:30 da prenosi, ali opet nzm sta bi rekao covjek navija za svoga, i mi bi za svoga pogotovo BahoMancini je napisao/la:To te čudi?bombaysaphire je napisao/la:Kako je iritantan postao Nebojša Višković Viško , užasno prenosi mečeve ...
Nema šta, sutra kanal broj 206 i hrvatski komentator, nema HD-a ali nema ni Viška...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Stvarno ne znam sta ocekujes, tv kanal je iz njegove zemlje, komentator njegov sugradjanin, vecina ljudi koja gleda SK je iz Srbije...Pa logicno je da ce covek navlaciti za Novaka.
Tv kanal nije u vlasništvu nekoga iz Srbije. I jesi li siguran da je većina ljudi koja gleda isti iz Srbije? Deset godina se sluša jedno te isto. Dokle više?NukeR_G1970 je napisao/la:Stvarno ne znam sta ocekujes, tv kanal je iz njegove zemlje, komentator njegov sugradjanin, vecina ljudi koja gleda SK je iz Srbije...Pa logicno je da ce covek navlaciti za Novaka.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Pa očekujem da meč prenosi kao npr. Branislav Pralica , koji je i privatno Novakov prijatelj, koji maksimalno respektuje i cijeni protivnika i njegove udarce kada igraju protiv Đokovića.NukeR_G1970 je napisao/la:Stvarno ne znam sta ocekujes, tv kanal je iz njegove zemlje, komentator njegov sugradjanin, vecina ljudi koja gleda SK je iz Srbije...Pa logicno je da ce covek navlaciti za Novaka.
Znaš li ti uopšte kako je Viško došao na SPORTKLUB?
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Pa demantuj me? Gde se nalazi Sport Klub? U kojim drzavama se emituje i koja je najveca od tih zemalja? Ne vidim stvarno sta je problem, navija covek za svog, nece sigurno srpski komentator navlaciti za Cilica...Mancini je napisao/la:Tv kanal nije u vlasništvu nekoga iz Srbije. I jesi li siguran da je većina ljudi koja gleda isti iz Srbije? Deset godina se sluša jedno te isto. Dokle više?NukeR_G1970 je napisao/la:Stvarno ne znam sta ocekujes, tv kanal je iz njegove zemlje, komentator njegov sugradjanin, vecina ljudi koja gleda SK je iz Srbije...Pa logicno je da ce covek navlaciti za Novaka.
Neću se raspravljati.NukeR_G1970 je napisao/la:Pa demantuj me? Gde se nalazi Sport Klub? U kojim drzavama se emituje i koja je najveca od tih zemalja? Ne vidim stvarno sta je problem, navija covek za svog, nece sigurno srpski komentator navlaciti za Cilica...Mancini je napisao/la:Tv kanal nije u vlasništvu nekoga iz Srbije. I jesi li siguran da je većina ljudi koja gleda isti iz Srbije? Deset godina se sluša jedno te isto. Dokle više?NukeR_G1970 je napisao/la:Stvarno ne znam sta ocekujes, tv kanal je iz njegove zemlje, komentator njegov sugradjanin, vecina ljudi koja gleda SK je iz Srbije...Pa logicno je da ce covek navlaciti za Novaka.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Tako je. Jednostavno promenis kanal i nemas problem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.