AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

francobaresi
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la francobaresi » 26 nov 2012, 16:28

Pogba je napisao/la:
francobaresi je napisao/la: Kako objasniti da Milan ima 12.5 Miliona "fanova " na Fb-u a Juve ima oko 5 ?
Da se razumijemo, smiješna mi je priča o tome čiji je babo jači, ali oko ovog dijela, Juventusov oficijelni FB account postoji tek negdje oko godinu dana.
Isto važi i za twitter i youtube gdje je Juventus pred početak prošle sezone "izašao" oficijelno.
A priznat ćeš da je najlakše napraviti 2-3 accounta svakome, bez obzira na koju stranu ova cifra išla.
Sve razumijem ali "samo " 70 miliona je lažnih profila na fb-u , mislim to sam neki dan pročitao odnosno navodno to su ovi iz Fb-a objavili. Tako da koliko su te brojke dobre ili ne ja ne znam.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Pogba

Post Postao/la Pogba » 26 nov 2012, 16:32

francobaresi je napisao/la:
Pogba je napisao/la:
francobaresi je napisao/la: Kako objasniti da Milan ima 12.5 Miliona "fanova " na Fb-u a Juve ima oko 5 ?
Da se razumijemo, smiješna mi je priča o tome čiji je babo jači, ali oko ovog dijela, Juventusov oficijelni FB account postoji tek negdje oko godinu dana.
Isto važi i za twitter i youtube gdje je Juventus pred početak prošle sezone "izašao" oficijelno.
A priznat ćeš da je najlakše napraviti 2-3 accounta svakome, bez obzira na koju stranu ova cifra išla.
Sve razumijem ali "samo " 70 miliona je lažnih profila na fb-u , mislim to sam neki dan pročitao odnosno navodno to su ovi iz Fb-a objavili. Tako da koliko su te brojke dobre ili ne ja ne znam.
Ovo oko lažnih profila samo karikiram.
Suština je da je nezahvalno porediti broj sljedbenika na FB kada jedan račun postoji godinu dana, a drugi sigurno bar 2-3 godine duže.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 26 nov 2012, 17:11

Kako god okreneš , Milan je jači brend širom svijeta . Bez obzira što je u granicama Italije juve popularniji. Toliko o tome , nema više smisla pričati o tim manje važne stvarima.
-Rui Costa-

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 26 nov 2012, 17:27

francobaresi je napisao/la:Kako god okreneš , Milan je jači brend širom svijeta . Bez obzira što je u granicama Italije juve popularniji. Toliko o tome , nema više smisla pričati o tim manje važne stvarima.
Na osnovu čega si to zaključio :shock:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 26 nov 2012, 17:36

L'Avvocato je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:Kako god okreneš , Milan je jači brend širom svijeta . Bez obzira što je u granicama Italije juve popularniji. Toliko o tome , nema više smisla pričati o tim manje važne stvarima.

Ja se cak i slazem sa njim, nas je Farsopoli bacio dosta unazad u doba kad je internet i socijalne ove stranice tipa FB i slicno uzeo maha. Da nije toga bilo druga bi se pjesma pjevala al sta je tu je. A iskreno i zalibo me racku za te stvari, ja znam za koga ja navijam, koliki i sta je moj klub i to je to. U Italiji nemamo premca sto se tice popularnosti, ali u svijetu je druga pricao, a ako ovako nastavimo da se svasta promjenit' :)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 26 nov 2012, 17:42

chi3llo je napisao/la:

Ja se cak i slazem sa njim, nas je Farsopoli bacio dosta unazad u doba kad je internet i socijalne ove stranice tipa FB i slicno uzeo maha. Da nije toga bilo druga bi se pjesma pjevala al sta je tu je. A iskreno i zalibo me racku za te stvari, ja znam za koga ja navijam, koliki i sta je moj klub i to je to. U Italiji nemamo premca sto se tice popularnosti, ali u svijetu je druga pricao, a ako ovako nastavimo da se svasta promjenit' :)
Juve je bio najpopularniji klub na svijetu do 2006.. citaj Farsopolia, al' izgleda opet stvari dolaze na svoje mjesto, macka se vraca i nema vise misevima kolo igrati.... Citaj Interu, barci, Chelskom i sl. klubovima....
Juve je popularniji i sada od Milana bez obzira na izbacivanje.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 26 nov 2012, 17:44

chi3llo je napisao/la:

Napokon neko objektivan , Farsopoli vas je ukopao i unazadio za 7-8 god. tek od prošle sezone ste počeli se polako vraćati na stare staze slave .
Nemam nista protiv Juventusa ali Milan je trenutno ispred što se tiče popularnosti i tih stvari.
-Rui Costa-

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 26 nov 2012, 18:06

Istina je da Juve jeste najpopularniji u Italiji , ali van granica Milan je najpopularniji Italijanski klub .
Ta legendarna brojka o 200 miliona "fanova " koje Juve ima širom svijeta je čista naučna fantastika .
Opšte je poznato da United i Barca imaju najveću "fan " bazu na svijetu sa oko 300 miliona fanova , pa onda dolazi Real sa nešto manjom brojkom sa nekih 250 miliona zatim ide Chelsea pa onda Milan .
I naučite da živite sa tim , samo ću reći da Milan u Kini ima navodno 50 miliona fanova .

Juventus je najuspješniji klub u historiji nogometa u Italiji. Osvojio je 53 trofeja, od toga 42 u svojoj državi, što je rekord, te 11 u svim evropskim takmičenjima.U Italiji je klub sa daleko najviše navijača jer za njega navija više od polovine svih navijača u toj državi (12 miliona), dok ih širom Evrope ima oko 43 miliona. Širom svijeta oko 170 miliona, sta vise pricati osim da napomenem stanje tablice JUVE 1 AC PENAL 9 -14 ;) ;) ;) ;)
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 26 nov 2012, 18:27

LateraleSinistro je napisao/la:Znam da u BiH Juve ima vise fanova nego Milan, a o Kini i tako to, morao bi Kinu obic malo vise da spoznam, ovako je to cisto baljezganje tipa moja je kita veca.Makar je BiH mala drzava i taj korpus navijaca sam uvidio.Eto ti obidji Kinu pa nam javi jel 51 milion il oko 50 :D
deder ti jaroviću prvo obidji nasu Bosnu. Auuu brale al vas boli poraz..sad će vam i rudari očitati bukvicu i ciao pa-pa.

Zna li neko kako napreduje oporavak Muntarija? Mozel kako Bonera produziti ovo bolovanje, posto smo 30% bolji bez njega?Sta je sa Didac-om, Mesbahom, Antoninijem? Kako stoje stvari,prvi se ne moze nametnuti(a svako malo povrijedjen), a ova dvojica se ucahurili ko trihineloza!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 26 nov 2012, 18:35

edoox je napisao/la:
LateraleSinistro je napisao/la:Znam da u BiH Juve ima vise fanova nego Milan, a o Kini i tako to, morao bi Kinu obic malo vise da spoznam, ovako je to cisto baljezganje tipa moja je kita veca.Makar je BiH mala drzava i taj korpus navijaca sam uvidio.Eto ti obidji Kinu pa nam javi jel 51 milion il oko 50 :D
deder ti jaroviću prvo obidji nasu Bosnu. Auuu brale al vas boli poraz..sad će vam i rudari očitati bukvicu i ciao pa-pa.

Zna li neko kako napreduje oporavak Muntarija? Mozel kako Bonera produziti ovo bolovanje, posto smo 30% bolji bez njega?Sta je sa Didac-om, Mesbahom, Antoninijem? Kako stoje stvari,prvi se ne moze nametnuti(a svako malo povrijedjen), a ova dvojica se ucahurili ko trihineloza!
Muntari vec 2-3 sedmice trenira punim tempom , tako da bi mogao vrlo brzo na teren. Bonera će biti spreman za 7-8 dana :cry: :cry: Didac , Antonini i Mesbah mislim da su već pomalo zaboravljeni i njima nema spasa, mislim da će u Januaru letiti iz Milana .
-Rui Costa-

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 nov 2012, 19:03

Muntari će biti ogroman boost i već će možda naredno kolo biti na klupi. Da je igrao protiv Juventusa duša bi mi bila gledati kako razbaciva one šminkere pogotovo Pirla :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 nov 2012, 19:08

baresi#6 je napisao/la:Muntari će biti ogroman boost i već će možda naredno kolo biti na klupi. Da je igrao protiv Juventusa duša bi mi bila gledati kako razbaciva one šminkere pogotovo Pirla :lol:
život bi dao da je sinoć igrao :)

poželio sam gledati njega i njegove krađe lopti. Baš sad kontam kad se on vrati da će se moći igrati ona formacija od sinoc. Na sredini Suljo,DeJong i Montolivo ... ispred Prince,Faraon i još neko ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 26 nov 2012, 19:17

ma suljo kad se vrati bice to ogromni + za nas. ima da razbacuje one mamlaze ko dijete tutu, ogromno pojacanje ce biti.. on i mesar ima noge da lome. slabo ce ko citav napustiti igraliste heh
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 26 nov 2012, 19:18

slika Kako mu samo stoji ova kapitenska traka . 8-) 8-)
-Rui Costa-

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 26 nov 2012, 19:20

Bice dobri on i De Jong tu na sredini a Monto je tu da dijeli lopte. Iako i Ljosu nije bas klasicni mesar, sjetimo se onog gola Chievu. A najvaznije je da on gine za svaku loptu.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 26 nov 2012, 20:21

Napokon da i Allegri unese emocije u utakmicu da ne da nIjemo sjedi na klupi kao kip :lol: :lol:
slika
slika

slika NAJJAČA :twisted:
-Rui Costa-

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 26 nov 2012, 21:42

slika

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 26 nov 2012, 22:10

@francobaressi

i treba monto da bude kapiten, iako je tek dosao u klub igra srcem i gine na terenu svaku utakmicu, takav nam vodja treba, aplus je italijan ne moze bolje za kapitena ;)

bice hajra od ove ekipe, samo da se uigraju i da moj ROBINHO :D vise igra, volio bih vidjeti naprijed el sharaawy - pato - robinho, a iza njih monto-de jong- i ovaj treci u rotaciji(muntari-nocerino KPB) ;)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 26 nov 2012, 22:13

Berlusconi : "In order to create this new cycle, we must not buy players that are older than 22 or 23 "

"we must have patience for the next 3 years which will allow us to create and field a young team. "

"Van Basten has recommended us a young Dutch players and he agrees with our decision to count on youngsters"

"for the first time this season the players were aware that they are Milan players"
-Rui Costa-

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 nov 2012, 22:13

Da mi je ko prije 2g rekao da će danas kapiten biti Montolivo samo bi mu se nasmijao u facu. Ali šta je tu je vremena se mijenjaju nema više senatora. Monto može biti kapiten iskusan je igrao je i ligu prvaka, igra za reprezentaciju, italijan je dobro igra. Ali ono što ga razdvaja od većine ostalih i zbog čega mi je drago što je on kapiten je što je htio u Milan pod svaku cijenu. Tako je u Fiorentini degradiran od najboljeg igrača i kapitena do vodonoše koji klupu grije i po kojem pljuju navijači i skandiraju njegovo ime u negativnom kontekstu.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []