AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 26 nov 2012, 13:40

slika

dokaz koliko je Milan popularniji od juveta u svakom segmentu :D
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 26 nov 2012, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 26 nov 2012, 13:40

milanist je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Eh, kad bi svi tako gledali šta im najviše paše, svaki drugi klub bi bio najtrofejniji.
Samo vi nastavite živjeti u toj zabludi dok drugi osvajaju trofeje. :lol:
pa eto gledajte i vi kako hocete, mozda nekada budete i vi najtrofejniji sto se tice podrucja mimo italije :D
Mi gledamo kao i svako drugi normalan, sveukupno jer je to jedini pravi pokazatelj.

Evo čisto banalan primjer. To je kao da Džeko kaže da je bolji igrač od Messija jer je u jednom segmentu bolji(snaga), a u svemu ostalom Messi ga razbija k'o beba zvečku. :lol:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 nov 2012, 13:42

Hajd ba dobro vas je, izgubili ste u derbiju i ćao. ;)

WORLD CLASS 8-) 8-) :lol:

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 26 nov 2012, 13:42

milanist je napisao/la:slika

Eto ga super, još jedan "argument" zašto ste najbolji. :lol:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 26 nov 2012, 13:44

Dođi sebi kad već nemaš kome..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 26 nov 2012, 13:44

IlCapitano je napisao/la:
milanist je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Eh, kad bi svi tako gledali šta im najviše paše, svaki drugi klub bi bio najtrofejniji.
Samo vi nastavite živjeti u toj zabludi dok drugi osvajaju trofeje. :lol:
pa eto gledajte i vi kako hocete, mozda nekada budete i vi najtrofejniji sto se tice podrucja mimo italije :D
Mi gledamo kao i svako drugi normalan, sveukupno jer je to jedini pravi pokazatelj.

Evo čisto banalan primjer. To je kao da Džeko kaže da je bolji igrač od Messija jer je u jednom segmentu bolji(snaga), a u svemu ostalom Messi ga razbija k'o beba zvečku. :lol:

tako je, juce je na pinku bilo, mesi vs dzeko. jedan na jedan. i bas se vidi kako ga mesi razbija ko dijete zvecku.

ostavi se ti tih banalnih primjera nije to za tebe sinko.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 nov 2012, 13:52

slika

slika slika
slika slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 26 nov 2012, 14:00

milanist je napisao/la: lijepo od tebe sto si nasao ove podatke i podijelio sa nama.....

ali vi ne znate ni na sta se odnosi ovo '' Il club pio titolato al mondo '' kada malo proguglate jos. i kada naucite na sta se odnosi ovaj pojam, onda cu ucu u diskusiju sa vama..

evo da vam pomognem. tu se ne racunaju trofeji osvojeni u domacoj ligi ( u milanovom slucaju serija A ) niti u kupu italije i slicno... odnosi se samo na evropsku i svjetsku scenu... i tu je Milan najbolji. drugo mjesto zauzima Boca... pa tek onda ide ostala buranija.
Ako se vodis time opet nemas pravo.
Poznato je da Real ima najvise trofeja LP, a ako ostale trofeje u evropi poravnavas sa LP i tako jednostavno ih sabires onda ja mogu komotno reci da je Athletic Bilbao trofejniji klub u Spaniji od Reala jer ima vise titula Copa del Rey.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 nov 2012, 14:56

Ocjene za sinoćnju pobjedu u derbiju na San Siru ;)

slika

Ocjene suđenja ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 26 nov 2012, 15:12

milanist je napisao/la:
L_blancos je napisao/la: Real:
La Liga : 32
CdR: 18
SC Spanije : 9
LP : 9
Kup Uefa: 2
Uefa SC : 1

71

Milan:
Seria A : 18
kup: 5
SC Italije : 6
LP : 7
Uefa SC : 5
Int. kup ; 4

45

Morao sam samo ispraviti to najtrofejniji, bez uvrede :D
Poslije Reala tu su negdje Boca,Milan i Ajax .
lijepo od tebe sto si nasao ove podatke i podijelio sa nama.....

ali vi ne znate ni na sta se odnosi ovo '' Il club pio titolato al mondo '' kada malo proguglate jos. i kada naucite na sta se odnosi ovaj pojam, onda cu ucu u diskusiju sa vama..

evo da vam pomognem. tu se ne racunaju trofeji osvojeni u domacoj ligi ( u milanovom slucaju serija A ) niti u kupu italije i slicno... odnosi se samo na evropsku i svjetsku scenu... i tu je Milan najbolji. drugo mjesto zauzima Boca... pa tek onda ide ostala buranija.
Komšo moj, italijanski znam poprilično dobro ... i ova fraza Il club pio titolato al mondo bukvalno znači ''najtrofejniji klub svijeta'' ... znam da je to klub stavio da bi označio broj međunarodnih titula, ali zavarava obične posmatrače koji će automatski misliti da je Milan zaista najtrofejniji na svijetu, jer nema neke doznake, fusnote :D o čemu se tu tačno radi. Bez uvrede ali je fraza malo konfuzna.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 nov 2012, 15:21

IlCapitano je napisao/la:
meskalin je napisao/la:
chi3llo je napisao/la:[youtube][/youtube]

I mene bi :roll:

nije ovo bio penal, ali ova tekma nista ne odluciva, prosla je odlucila prvenstvo, jer da je Milanu priznat gol dobio ih sigurno... ruku na srce
Ne bi ih Milan dobio jer je i Juventusu u toj utakmici poništen čist gol odmah nakon tog incidenta, ali po običaju se samo Juventusovo dvorište gleda, ohladite malo.

I nije ta utakmica odlučila ništa. Milan je imao 7 bodova prednosti što se na kraju zasluženo istopilo jer se nisu mogli dovijeka oslanjati na Ibru, a Juventus je napravio strašan niz.

ta tekma je bila psiholoski momenat koji je razbio ritam cijlog tima... de malo ohladi od teme bolje pitaj se sto ti Conte ne moze tim voditi ;) Jesu li nasi navijaci zvizdali Pirlu??
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 26 nov 2012, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 26 nov 2012, 15:24

e pa ko ne zna sta znaci ta fraza nije onda za fudbala niti ga brati, nek se okrene boćanju.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 26 nov 2012, 15:59

gojzerica je napisao/la:

Dođi sebi kad već nemaš kome..
Istina je da Juve jeste najpopularniji u Italiji , ali van granica Milan je najpopularniji Italijanski klub .
Ta legendarna brojka o 200 miliona "fanova " koje Juve ima širom svijeta je čista naučna fantastika .
Opšte je poznato da United i Barca imaju najveću "fan " bazu na svijetu sa oko 300 miliona fanova , pa onda dolazi Real sa nešto manjom brojkom sa nekih 250 miliona zatim ide Chelsea pa onda Milan .
I naučite da živite sa tim , samo ću reći da Milan u Kini ima navodno 50 miliona fanova .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 26 nov 2012, 16:03

milanist je napisao/la:e pa ko ne zna sta znaci ta fraza nije onda za fudbala niti ga brati, nek se okrene boćanju.
hahahaha ima i toga, al dobro to je vise do kluba i sta ce klub odluciti da stavi na dres ... samo kazem da nema potrebe da se svadjate oko takvih stvari, jer ima argumenata i s jedne i s druge strane
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 26 nov 2012, 16:05

Znam da u BiH Juve ima vise fanova nego Milan, a o Kini i tako to, morao bi Kinu obic malo vise da spoznam, ovako je to cisto baljezganje tipa moja je kita veca.Makar je BiH mala drzava i taj korpus navijaca sam uvidio.Eto ti obidji Kinu pa nam javi jel 51 milion il oko 50 :D
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 26 nov 2012, 16:18

S obzirom da danas svi imamo net , Tv i novine , nema potrebe ići u Kinu po te podatke već ti podaci dolaze nama .
Uostalom eto imate FB koji je danas najčešće mjerilo koliko je neko poznat u svijetu a koliko ne.
Shodno tome da je oko miliardu ljudi ima profil na FB onda te brojke i nistu toliko beznačajne .
Kako objasniti da Milan ima 12.5 Miliona "fanova " na Fb-u a Juve ima oko 5 ?
Je li to zato sto Milanovi fanovi imaju profile a Juventusovi nemaju ?
Jednostavno Milan je jači BREND i to je to.
-Rui Costa-

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 26 nov 2012, 16:21

francobaresi je napisao/la:S obzirom da danas svi imamo net , Tv i novine , nema potrebe ići u Kinu po te podatke već ti podaci dolaze nama .
Uostalom eto imate FB koji je danas najčešće mjerilo koliko je neko poznat u svijetu a koliko ne.
Shodno tome da je oko miliardu ljudi ima profil na FB onda te brojke i nistu toliko beznačajne .
Kako objasniti da Milan ima 12.5 Miliona "fanova " na Fb-u a Juve ima oko 5 ?
Je li to zato sto Milanovi fanovi imaju profile a Juventusovi nemaju ?
Jednostavno Milan je jači BREND i to je to.
Nek si me nasmijao :D
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Pogba

Post Postao/la Pogba » 26 nov 2012, 16:25

francobaresi je napisao/la: Kako objasniti da Milan ima 12.5 Miliona "fanova " na Fb-u a Juve ima oko 5 ?
Da se razumijemo, smiješna mi je priča o tome čiji je babo jači, ali oko ovog dijela, Juventusov oficijelni FB account postoji tek negdje oko godinu dana.
Isto važi i za twitter i youtube gdje je Juventus pred početak prošle sezone "izašao" oficijelno.
A priznat ćeš da je najlakše napraviti 2-3 accounta svakome, bez obzira na koju stranu ova cifra išla.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 26 nov 2012, 16:26

Smiji se koliko hoćeš , pod tim "koliko je ko poznat u svijetu " nisam mislio na nas običan svijet.
Već na svjetske timove , firme , marke i poznate ličnosti.
Bitno je reći da su kod nas u zadnjih 6 god. igrali Beckham ,Ronaldo , Shevchenko , Kaka' , Ronaldinho a vi ste bili u Serie B odnosno , poslije povratka ste 3 godine se tražili . Razmisli malo koliko je to kome naštetilo a koliko je nekome koristilo u smislu populariziranja širom svijeta .
-Rui Costa-

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 26 nov 2012, 16:28

Pogba je napisao/la:
francobaresi je napisao/la: Kako objasniti da Milan ima 12.5 Miliona "fanova " na Fb-u a Juve ima oko 5 ?
Da se razumijemo, smiješna mi je priča o tome čiji je babo jači, ali oko ovog dijela, Juventusov oficijelni FB account postoji tek negdje oko godinu dana.
Isto važi i za twitter i youtube gdje je Juventus pred početak prošle sezone "izašao" oficijelno.
A priznat ćeš da je najlakše napraviti 2-3 accounta svakome, bez obzira na koju stranu ova cifra išla.
Sve razumijem ali "samo " 70 miliona je lažnih profila na fb-u , mislim to sam neki dan pročitao odnosno navodno to su ovi iz Fb-a objavili. Tako da koliko su te brojke dobre ili ne ja ne znam.
-Rui Costa-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.