FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ljudi odu iz kluba u kojem su igrali par godina i kad igraju protiv tog kluba ne slave kada postignu gol, nije ni on trebao kad je na posudbi, taj klub ga plaća. Nek' dođe, nemam ništa protiv ako se vidi na pripremama da bi nam mogao poboljšati kvalitet igre, ja ću mu halaliti ali to nikad neću zaboraviti. Isto kao i za Samira, neću ga pljuvati kad igra dobro ali mu ono neću nikad zaboraviti.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Ma halalite mu to slavlje,covjek prvi gol zabio,on u onom trenutku nije znao kako se zove a kamoli protiv koga igra,ja mu ne zamjeram,zbog gore navedenih razloga,i sto nikad nije dobio sansu kod nas,ama bas nikakvu

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
pa ja bih prije rekao da je propust uprave jer je uopšte naš igrač na posudbi igrao protiv nas, trebalo je ubaciti klauzulu, da naši igrači ne mogu igrati protiv nas , to je 1-2 tekme po sezoni....to rade svi ozbiljniji timovi...AdiFKS je napisao/la:Bez obzira na sve, njegovo slavlje je pljuvanje na nas navijace i klub ciji je igrac. Neka je zabio profesionalac je ali slavlje je samar za nas.
mlad je igrač, a nije imao priliku da se identifikuje s nama i da razvije neku posebnu ljubav sad da kažem pa da ne proslavlja gol nikako, nama je to normalno ali nekom ko nijedne tekme nije odigrao za nas(ili svega par minuta na pripremama) baš i nije, drugačije je kad neko aktivno igra pa promjeni klub.....
mislim da smo pobjedili tu tekmu uopšte ne bi bilo toliko polemike oko ovoga....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
dobro ja govorim o tome da sam vidio da ga Džemo B. napucava loptom namjerno, Bilbija ga je mrško stalno, itd. stalno je bio ponižavan, to nažalost više govori o nabrojanim...i drago mi je da većina njih nije više u FKS...uNbx je napisao/la:Skoro svi su mu se smijali, ne samo klandzije.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Frajer yeban od kako je dosao, prvo nisu mu mogli papire srediti, pa onda sjedio toliko vrijeme po tribinama dok su igrali razni kocevi 3 puta losiji od njega, na treningu te zlostavlja Marlboro i supak Puzigaca, ponizenje iz dana u dan.. Evo ja navijam cijeli zivot za Sarajevo, volim ovaj klub i sve vezano za njega, a da sam prosao ovo sve i zabio gol Sarajevu nakon sto sam cijelu utakmicu preskakao i sramotio te bekove koji su me zlostavljali godinu dana, pa otisao bih pred Dzenana Uscuplica i strucni stab Sarajeva i k.urcem bih lupio u celo sve na klupi. Bio sam taj dan u Travniku i da sam mogao uci na teren udavio bih Kouadia, ali ga opet shvatam sad kad hladne glave razmislim o svemu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mene je isto tako povrijedilo njegovo slavlje, ali kad se sagledaju sve okolnosti, ne treba mu to uzimati za zlo. Siguran sam da je uvidio poslije da je pogrijesio i da se pokajao.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
ma da sam bio na mjestu dechka josh bi shtocir"o nekog nasheg igracha nakon shto bih ga zabio,ako je istina da su mu to radili u shta vjerujem
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Joj bolanjos vazda u kontru i vazda svi vjeruju u teorije samo on realista...
Tatko dobar, puzi voli klub a ljudi koji su bili na treninzima slijepi i gluhi
Tatko dobar, puzi voli klub a ljudi koji su bili na treninzima slijepi i gluhi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma nek vjeruje kome je volja. Ja u to ne vjerujem jer isti ti sa treninga sire i ostale price za koje sam se uvjerio da su smijesne.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Koji je onda razlog ovolikim turbulencijama u zadnje dvije sezone? Znaci ispade da su krivi Jarni, Kodro i Ušcuplic? Kako komentarišeš izjavu Berberovica posle utakmice sa Olimpikom, koju smo dobili? To je bila tekma kada nas je preuze Ušcuplic.Bolanos je napisao/la:Ma nek vjeruje kome je volja. Ja u to ne vjerujem jer isti ti sa treninga sire i ostale price za koje sam se uvjerio da su smijesne.
Das Ist Walter
Ja sam bio i za Jarnija, pa za Dzenu oba puta, za Mehu i sad sam za Jesica. Svaki tim ima klan pa tako i nas ali sad za svaku situaciju kriviti iste ljude je smijesno, je li Benko u nekom klanu ili se vucara po terenu i gubi svaki duel sam od sebe? Za turbulencije je kriv i pogresan odabir pojacanja, pored svega. Sta cemo ako se sve nastavi i u drugom dijelu sezone?miden je napisao/la:Koji je onda razlog ovolikim turbulencijama u zadnje dvije sezone? Znaci ispade da su krivi Jarni, Kodro i Ušcuplic? Kako komentarišeš izjavu Berberovica posle utakmice sa Olimpikom, koju smo dobili? To je bila tekma kada nas je preuze Ušcuplic.Bolanos je napisao/la:Ma nek vjeruje kome je volja. Ja u to ne vjerujem jer isti ti sa treninga sire i ostale price za koje sam se uvjerio da su smijesne.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ja nisam nikakav insajder, niti sirim ikakve price, ali ismijavanje doticnog sam licno gledao vise puta (na Kosevu, samo sam tu bio prisutan treninzima). Uostalom, ako je neko dobar sa nekim od tadasnjih igraca, nek pita slobodno, ako su posteni, potvrdit ce. Ono sto mene cudi je da se struka oglusila na ta prcanja skroz.Bolanos je napisao/la:Ma nek vjeruje kome je volja. Ja u to ne vjerujem jer isti ti sa treninga sire i ostale price za koje sam se uvjerio da su smijesne.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Na njihovu dusu brate.uNbx je napisao/la:Ja nisam nikakav insajder, niti sirim ikakve price, ali ismijavanje doticnog sam licno gledao vise puta (na Kosevu, samo sam tu bio prisutan treninzima). Uostalom, ako je neko dobar sa nekim od tadasnjih igraca, nek pita slobodno, ako su posteni, potvrdit ce. Ono sto mene cudi je da se struka oglusila na ta prcanja skroz.Bolanos je napisao/la:Ma nek vjeruje kome je volja. Ja u to ne vjerujem jer isti ti sa treninga sire i ostale price za koje sam se uvjerio da su smijesne.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
benko gubi duele i vucara se po terenu... dovoljno od tebe, hvala doviđenja i prijatno, mislim da sa ovim tvoje postove i misljenja nema potrebe uzimati za ozbiljno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Nas Reis je od danas dozvolio konzumiranje nargile saigracima i navijacima Sarajeva. Ako se neko ne slaze, nek napise zalbu, stavi je u kovertu i ubaci sebi u supcic!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
@pantelija druže, nije čovjek ništa pogriješio, bilo je utakmica kada se i vucarao, bilo je utakmica i kada je ginuo. Isto tako i Barbarić, probacivali mu kroz noge, nadskakali, ali isto tako i neke situacije vrhunski odradio... Ali sve je to sasatavni dio fudbala. Danas odigraš odličnu utakmicu, narednu napraviš početnički kiks.
ne moraš ni vjerovat to je tvoje pravo , međutim ne možeš ni reći nekom da je mašta što je svojim očima vidio i čuo....a uostalom ako imaš zamjerke na prvog strijelca lige i jedinog čovjeka koji je radio pressing od prvog dana kad je došao do zadnjeg, što nije nijedan prije njega, poseban si kalibar....Bolanos je napisao/la:Ma nek vjeruje kome je volja. Ja u to ne vjerujem jer isti ti sa treninga sire i ostale price za koje sam se uvjerio da su smijesne.

Taj kalibar izgleda i sam Jesic.DenchiNL je napisao/la:ne moraš ni vjerovat to je tvoje pravo , međutim ne možeš ni reći nekom da je mašta što je svojim očima vidio i čuo....a uostalom ako imaš zamjerke na prvog strijelca lige i jedinog čovjeka koji je radio pressing od prvog dana kad je došao do zadnjeg, što nije nijedan prije njega, poseban si kalibar....Bolanos je napisao/la:Ma nek vjeruje kome je volja. Ja u to ne vjerujem jer isti ti sa treninga sire i ostale price za koje sam se uvjerio da su smijesne.

Zadnja izmjena: Bolanos, dana/u 24 dec 2015, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 108 gostiju.