Nek ovakvih i sličnih akcija bude što više

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U zadnjih 20 godina?Malo je brate,malo...mozemo i od 1988 krenuti,sto se mene ticehzkosevo je napisao/la:Ado sto se mene tice ja sam spreman sjesti na kafu sa tobom pa da popricamo da vidimo ko ima vise utakmica po drzavi u zadnjih 20 godina. Nista od napisanog nije tesko provjeriti pogotovo ovo za terene pa izvoli. Najgluplja je stvar nekoga proglasavati strumfom ili placenikom.
Zar i ti sine Emersone ahahahhahjoker90 je napisao/la:Nas Reis je od danas dozvolio konzumiranje nargile saigracima i navijacima Sarajeva. Ako se neko ne slaze, nek napise zalbu, stavi je u kovertu i ubaci sebi u supcic!![]()
Ma bravo!amypitar je napisao/la:A nije te stid sto smo vratili dugove.Nije te stid sto posle 100 I nesto god.imamo nesto svoje.Nije te stid sto smo pod palicom Husrefa dozivjeli najvecu blamazu u Evropi ,sto ispadamo od Kukesija.Nije te stid sto si gledao prije Meluna a sad ti smeta Benko.NIije te stid sto smo prije prodavali igrace za 100.000 km, a sada za 1.000.000km eura.I ovako mogu do sutra.
Mozda bi volio da se vrate Baljak,Bekic,Muco.
Polako maske spadaju,jer ovo navijac Sarajeva nikad ne bi napisao.
Ma ovo je smijesno. Kako pojedini imaju obraza recinista ovim ljudima iz uprave. Jednostavno fuj. Nema smisla se raspravljati sa ovakvim nickovima. Jedino sto ih treba je izbjegavati.BeSha1992 je napisao/la:maa pusti debilee, ovo razuman covjek i osoba koja voli FKS ne bi nikada napisala, tamam da je onako, a nije...amypitar je napisao/la:A nije te stid sto smo vratili dugove.Nije te stid sto posle 100 I nesto god.imamo nesto svoje.Nije te stid sto smo pod palicom Husrefa dozivjeli najvecu blamazu u Evropi ,sto ispadamo od Kukesija.Nije te stid sto si gledao prije Meluna a sad ti smeta Benko.NIije te stid sto smo prije prodavali igrace za 100.000 km, a sada za 1.000.000km eura.I ovako mogu do sutra.
Mozda bi volio da se vrate Baljak,Bekic,Muco.
Polako maske spadaju,jer ovo navijac Sarajeva nikad ne bi napisao.
THEC je napisao/la:naravno da ne treba pljuvati svako malo ali s druge strane pojedinci nek se zapitaju navijaju li oni za Sarajevo ili za Upravu Fk Sarajevo, a dalo bi se stosta upravi prigovoriti, vec dvije godine imas uslove kakve nema niko u ligi a malo je reci da muku mucimo, ne smijem ni zamisliti gdje bi sa ovim uslovima bili neki drugi klubovi iz PL, a Sloboda je najbolji primjer, sportski segment je dosad kriminalno vodjen a kako ce biti odsad sa Jesicem vidjet cemo, nadati se boljem
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MaroonBjelave, ubipara, Vanja8 i 29 gostiju.