RIO 2016 - Košarka
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Košarka
Kako Bojan igra turnir 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Kako nas defenzivni skok J**+...
Babo trpa nemilice, ali morat će i Kruno proradit...
Idemo nastavit u 2.
Idemo nastavit u 2.
Koliko smo cistih situacija promasili, ja sam zadovoljan rezultatom..
Raduljica zaboravio sve poteze osim zakucavanja.
Raduljica zaboravio sve poteze osim zakucavanja.
El Babu vise ne treba komentarisati, covjek je nevjerovatna ofazivna klasa

Joj kako mi se spava , a isto toliko mi je žao ovo propustiti.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ovo je Bojanova noćjohnnyyK je napisao/la:Babo trpa nemilice, ali morat će i Kruno proradit...
Idemo nastavit u 2.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ovo ne valja nikako. Imamo nadmoć u skokovima a nismo to uspjeli materijalizujemo. Raduljica ništa, Bogdan ništa, Teo donekle, Mačvan prijatno iznenađenje.
Previše toga smo promašili pod košem.
Previše toga smo promašili pod košem.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Veliki problem su po 3.faula Roka i Bilana. Babu ide fino zasada
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- branimir85
- Kontakt:
prva tekma koja je neizvjesna,prava natjecateljska,ruka ne sluša puno ,čistih promašaja
babo
ali može li sam čitavu tekmu vući 
babo
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ne znam koliko ce moci izdrzati,klupa je prekratka,dok Srbi rotiraju 12 igraca. Steta sto fale npr. Tomic,Bender,Radosevic... sumnjam da bi ovoliko skakali Srbi u napadu.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Previse stegnuto deluju nasi za sad, verujem da ce se to promeniti u drugom. Dobar rezultat za sad s'ozbirom kako igramo...
Aco koristio 8 igraca, Đorđević samo Bircevica nije uvodio..
Raduljica i Teo 2/15, Bogdan bi morao vise igrati u drugom
Raduljica i Teo 2/15, Bogdan bi morao vise igrati u drugom
Bojan nije normalan, definitivno. Bio sam misljenja da je Bogdan kompletno bolji igrac od njega, ali sam se tokom ovog turnira itekako razuvjerio. Strasan scorer, odlicno miksa igru i zna sta treba raditi u pravom trenutku, pogotovo kada sut bas i ne ide. Pravi dokaz sta NBA radi od igraca, koliko individualno napreduju i koji je to odnos u poredjenju s evropskom kosarkom.
Bice ovdje svasta, Hrvati se nevjerovatno potpomazu i nadopunjavaju neke nedostatke nekih igraca u odnosu na srpske. Valjda su to Acini aduti, nabrije covjek igrace i uspostavi neku atmosferu kao niko drugi sto ne moze.
Bice ovdje svasta, Hrvati se nevjerovatno potpomazu i nadopunjavaju neke nedostatke nekih igraca u odnosu na srpske. Valjda su to Acini aduti, nabrije covjek igrace i uspostavi neku atmosferu kao niko drugi sto ne moze.
- TupacShakur
- Kontakt:
Molim vas za stream koji funkcioniše na mobitelu. Neka bolji susjed ili komšija pobijedi!
baš bi se ti naskakali npr pored marjanovića i bjelice..sekretar je napisao/la:Ne znam koliko ce moci izdrzati,klupa je prekratka,dok Srbi rotiraju 12 igraca. Steta sto fale npr. Tomic,Bender,Radosevic... sumnjam da bi ovoliko skakali Srbi u napadu.
ne valja igra u napadu ništa ne ulazi još i zicere mašimo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Da su samo malo bolje gradili skok, Hrvati bi sad sigurno imali dvocifrenu prednost, plus oni promaseni ziceri gotovo svih igraca Hrvatske po jednom. Srbiju ne ide nista, ali ce se probuditi to je sigurno. Raduljica je s onim fintama suta i pivotiranjem ocigledno procitan, plus sto je Planinic nevjerovatno snazan i inteligentan, pa ne nasjeda na sve to. Bilan je raspolozen, njegove licne bi mogle biti problem, sve tri su preglupo napravljene. Hrvati imaju Bojana, Srbi jos nikoga, a probudice se bar jedan sigurno i onda cemo vidjeti kako ce se odvijati ova utakmica do kraja. Djordjevic mora skratiti rotaciju, kakav Stimac i slicni njemu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
I Raduljica bas nije na nivou , vidjet cemo hocel se probuditi.
Sasa po meni previse rotira, s takvim pristupom u drugom poluvremenu tesko da moze doci do pobjede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.