Unofficialpage je napisao/la:Ubačaj Pjanića oko 15 min, sam ispred golmana i on je prima na najgori mogući način. Da je proslijedio prema Hajroviću, on bi izašao sam 1 vs 1 sa mrežom, bio bi prazana gol ili je primio kako treba. Pa 2-3 šuta sa 15-20m, nigdje nikog i on svaku upropasti. Taj gol smo morali primiti, kazna mora doći. Niko nam nije kriv, ni sudija ni sreća već mi sami sebi, Trebali smo u prvom pol. voditi sa 3-0 minimalno. I nema tu više sreće ili nesreće.let3 je napisao/la:Pregledao i ja snimak i uhvatio se za glavuUnofficialpage je napisao/la:Sad pregledao snimak. Šta smo sve promašili, nevjerovatno. Imali smo 8-9 čistih situacija, od toga 4 100%na zicera. Dvaput Džeko sam izlazi 1 vs 1 sa golmanom, pa Pjanić sa 10m profula, pa Ibišević sa 5-6-7m, nakon Džekinog crvenog, na ubačaj Pjanića posla loptu iznad gola glavom, sam se našao.
Džeko nas je najviše uništio sa svojim promašajima
![]()
Svi ti promašaji su nas koštali pobjede, a ne onaj gol u 95 minuti....gol je bio samo kazna , nepisano fudbalsko pravilo.
Kad promašimo 4 ekstra prilike (i to kod vodstva od 1-0), onda i ne možemo oekivati pobjedu. Nismo sposobni da ih dotucemo i jbt nas

Prica o sreci/nesreci je smiješna. Sreca nema veze sa cinjenicom da Džeko iz 3 šanse ne zna dati gola

U prvom poluvrmeneu smo ih totalno nadigrali (izgledalo je kao Barca vs. Getafe), a u drugom poluvremenu smo imali bolje i izglednije šanse