Jos 9 dana.Kaunas je napisao/la:Jesi otišo za Dojčland?Gefufna je napisao/la:sta ga zalite, jebovas marsal, svakako je htio ostati tamo sestei na grbaci
A ti picko zovi nekad na tekmu.VelaHavle je napisao/la:Nece on nidje.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jos 9 dana.Kaunas je napisao/la:Jesi otišo za Dojčland?Gefufna je napisao/la:sta ga zalite, jebovas marsal, svakako je htio ostati tamo sestei na grbaci
A ti picko zovi nekad na tekmu.VelaHavle je napisao/la:Nece on nidje.
Ja ne znam jel samo kod mene to slucaj, ali mene generalno daleko vise privlace prigradski, ruralni dijelovi odnosno mali americki gradici od ovih megalomanskih tipa ny chicago i slBelminM23 je napisao/la:Amerika je život, zemlja snova.
Zato Maršale i ne apliciram, a žalosno je što čovjek nema prilike obići familiju.
Banshee?Sveti je napisao/la:Ja ne znam jel samo kod mene to slucaj, ali mene generalno daleko vise privlace prigradski, ruralni dijelovi odnosno mali americki gradici od ovih megalomanskih tipa ny chicago i slBelminM23 je napisao/la:Amerika je život, zemlja snova.
Zato Maršale i ne apliciram, a žalosno je što čovjek nema prilike obići familiju.
One male ulice sa filmova.Sveti je napisao/la:Ja ne znam jel samo kod mene to slucaj, ali mene generalno daleko vise privlace prigradski, ruralni dijelovi odnosno mali americki gradici od ovih megalomanskih tipa ny chicago i slBelminM23 je napisao/la:Amerika je život, zemlja snova.
Small town big secretsPenaltiky je napisao/la:Banshee?Sveti je napisao/la:Ja ne znam jel samo kod mene to slucaj, ali mene generalno daleko vise privlace prigradski, ruralni dijelovi odnosno mali americki gradici od ovih megalomanskih tipa ny chicago i slBelminM23 je napisao/la:Amerika je život, zemlja snova.
Lijepo na TV-u (pogotovo na filmovima), kao sto je lijepo Svabama vidjeti ljepote Varesa, Bosanskog Petrovca ili Foce, ali hbg. perspektiva je u velikim gradovima.Sveti je napisao/la: Small town big secrets
American middle-south west
Da ne radi sad taj dečko u MačkuKaunas je napisao/la:Ide raja na kruzere masovno u Ameriku, ovaj momak sto ga znam bez problema dobio vizu. Vise cujem da turisticke odbijaju.
Hebo kruzere, nisi u Americi nista.Kaunas je napisao/la:Ide raja na kruzere masovno u Ameriku, ovaj momak sto ga znam bez problema dobio vizu. Vise cujem da turisticke odbijaju.
Nije nije, radio je nekad davno u Limitu dok je jos bio, u zadnje vrijeme se vrtio po Oazi, Termama, Hillsu i tako to.Mokes je napisao/la:Da ne radi sad taj dečko u MačkuKaunas je napisao/la:Ide raja na kruzere masovno u Ameriku, ovaj momak sto ga znam bez problema dobio vizu. Vise cujem da turisticke odbijaju.
Ma nije lose za pocetak jbg.ASD je napisao/la:Hebo kruzere, nisi u Americi nista.Kaunas je napisao/la:Ide raja na kruzere masovno u Ameriku, ovaj momak sto ga znam bez problema dobio vizu. Vise cujem da turisticke odbijaju.
yebeni su kruzeri, bukvalno radis ko crnac bez dana odmoraASD je napisao/la:Hebo kruzere, nisi u Americi nista.Kaunas je napisao/la:Ide raja na kruzere masovno u Ameriku, ovaj momak sto ga znam bez problema dobio vizu. Vise cujem da turisticke odbijaju.
Naravno. Zafrkan posao.Sveti je napisao/la:yebeni su kruzeri, bukvalno radis ko crnac bez dana odmoraASD je napisao/la:Hebo kruzere, nisi u Americi nista.Kaunas je napisao/la:Ide raja na kruzere masovno u Ameriku, ovaj momak sto ga znam bez problema dobio vizu. Vise cujem da turisticke odbijaju.
to je vise za filipince i indijce
Meni je malo falilo na kouzunu da zavrsimoMarsal je napisao/la:Na kruzere samo europske ove riječne, nista srna Amerika i to.
Ja iz trećeg puta dobio. Prvi put apliciram u Podgorici, otkačio me rutinski, a tada sam bio najspremniji. Imao pozivnice na neke konferencije, plus pozivnicu na kolegijum od jedne firme sa kojom sarađujem, stvarnu kontakt osobu u SAD, njihov državljanin, ali vjerovatno sam pogriješio što sam kao državljanin BiH aplicirao u Crnoj Gori. Tamo je bilo zanimljivo, od nekih 30 ljudi, samo su dva moreplovca dobila vizu što sam ja vidio, ali oni uvijek dobijaju na osnovu radnog ugovora.Marsal je napisao/la:Mene naguzili majku im, nikad im necu halalit 300 maraka za zahtjevKaunas je napisao/la:Yebeni su sad i za turisticke a kamoli sta vise
Tu vecinom ne vole stranceSveti je napisao/la:Ja ne znam jel samo kod mene to slucaj, ali mene generalno daleko vise privlace prigradski, ruralni dijelovi odnosno mali americki gradici od ovih megalomanskih tipa ny chicago i slBelminM23 je napisao/la:Amerika je život, zemlja snova.