Dennis Hadžikadunić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dennis Hadžikadunić
Hadzija je strašno gotivan momak. Nećemo se ga zamrziti zbog retarda fanaticosa.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Opet se provaljuju glavni cetnici, nazalost rodjeni manama to treba uzet u obzir. Ahahhq
dovoljno je vidjet o kojim klosarima je rijec. Uvijek popisani ali vole jos, takvi su transvestiti. Hahshq bijeda. Bijeda koja je nebitna u svakom segmentu zivota.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Yebemo ti mater.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Klosarcino dovoljno je tebe vidjet ovdje o kakvom se ljudima radi i forumu krme. A abd uskoro cemo vidjet te na ulici kakav si s rijecima, abd sve cu ovdje postavit slike i Video kakav si napolju. Smradu raspali.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Čudi me nešto što ovaj debil ne piše ništa kada brkica sjedi na glupi u ekipi koja je putnik u Seriu C, a najaktivniji je na temi Samed Baždar.
Pa svugdje kad ga provale, usuti se. Ne pamtim da je neko u istoriji foruma bio ovoliki klaun, da ga apsolutno niko ne gotivimarlostanf1eld je napisao/la: ↑08 dec 2025, 14:38Čudi me nešto što ovaj debil ne piše ništa kada brkica sjedi na glupi u ekipi koja je putnik u Seriu C, a najaktivniji je na temi Samed Baždar.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Pravi si glupi baljo covjek sve igro utakmice invalidu. Malo prati,juce usao u 45 minuti. U petak igraju sa palermom ! Malo prati pa pisi invalidi kao ja kad napisem uvijek bude istina. Levo. Debilcino bosanska ne kazu dzabe najgluplji narod svijeta. Nemoguce da vas je 25 od toga 26 glupih to nema nigdjemarlostanf1eld je napisao/la: ↑08 dec 2025, 14:38Čudi me nešto što ovaj debil ne piše ništa kada brkica sjedi na glupi u ekipi koja je putnik u Seriu C, a najaktivniji je na temi Samed Baždar.
Cast normalnim momcima kao prije zato su svi otisli odavde, ostale samo glupe botine placene. Ja cu prvi napisat ako bude 4-5 na klupi serie B da nije za repke i da je to bruka za njega !!!
Stadion Koševo
Stadion Koševo
HSV plače za brkicom...

Trenutno korisnika/ca: General505, Proximic, Zglavkar i 19 gostiju.