Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Theo,Leoa,Rebic,Benaser,Tonali,sve to moze tako brzo trcati kontru i plus su svi jaki na lopti.Juventinisimo je napisao/la: ↑01 nov 2021, 00:43Ja cekam da moj Juve napravi kontranapad kao Milan kod penala...kad bi one nase preplacene vucibatine mogle toliko brzo istrcati..
![]()
Je li sudijska greska ili nije? Ako jeste pogresno dosudjen penal protiv Intera da li to znaci da sad do kraja sezone trebaju ponavljati tu gresku kako bi navijaci Intera bili zadovoljni.Biscione je napisao/la: ↑01 nov 2021, 06:26
Ovo je ono što su iz Intera tražili od sudija, da se tačno zna šta će biti dosuđeno u svakoj situaciji a ne da jedan sudija dosudi jedno a sutradan u drugoj utakmici za istu stvar drugi sudija drugačije. Gledajući ovu sliku ne znam jel se gura Milan il Juventus il se samo je*e Inter?
Nemoj se ti nama puno sikirati,vi cete svakako biti prvi,a mi cemo se grcevito boriti za mjesto koje vodi u LP.Biscione je napisao/la: ↑01 nov 2021, 06:26
Ovo je ono što su iz Intera tražili od sudija, da se tačno zna šta će biti dosuđeno u svakoj situaciji a ne da jedan sudija dosudi jedno a sutradan u drugoj utakmici za istu stvar drugi sudija drugačije. Gledajući ovu sliku ne znam jel se gura Milan il Juventus il se samo je*e Inter?
Nemoj lagati covjece . Pogledaj penal nad Lautarom prosle sezone u Torinu sudija na par metara ne svira penal, nakon intervencije vara svira svira identivna situacija kao ovu zadnju, ne moras vuci paralelu dalje. Lazes lazes lazes danima pises gluposti.obagol je napisao/la: ↑01 nov 2021, 10:21Juventus nikad neće biti oštećen u 50/50 situacijama gdje sudija (pa evo sad i VAR) donosi odluku. Ako svaki klub u sezoni ima npr po 10 tih 50/50 situacija, distribucija bi trebala biti takva da stvarno bude 50-50% u korist i protiv tog kluba, može biti 55-45%, može biti i 60-40%, jbg dešavaju se loše procjene. Ali u slučaju Juventusa to je 90-10 u njihovu korist i to je tako već godinama. U njihovu korist čak budu i situacije koje su kristalno jasne i treba da idu u korist protivnika. Zbog toga navijači drugih klubova mrze Juventus. I zbog toga je Juventus i najomraženiji klub u Italiji.
Ja sam odmah nakon penala protiv Intera rekao da nije problem penal nego što u takvoj situciji nijedan drugi klub ne bi dobio intervenciju VAR-a. I evo odmah sljedeće kolo to se pokazalo tačnim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.