denimen99 je napisao/la: ↑13 okt 2022, 14:41
Shategabri je napisao/la: ↑13 okt 2022, 14:28
Grupa Napolija na papiru izgleda onako, fino.
Ne lagana.
Međutim, ovaj Ajax je rupa živa, Liverpool se raspada, Rangerse ne bih uopšte komentarisao.
Da li je Napoli kriv za to?
Apsolutno ne. Oni igraju fino, igraju dobro.
Interesuje me kako će to izgleda kad nalete na ekipu u KO fazi koja ima i glavu i rep.
Tek tad možemo reći da li su stvarno dobri.
Ne znam zašto te interesuju utakmice koje se možda neće ni desiti. Koja to ekipa ima glavu i rep? Liverpool finalista LP, imaju sve pa im je tamburanje bilo, Milan je prvak Italije, tamburanje, Lazio tamburanje, Juve - nisu još igrali ali opet predviđam tamburanje.
Ti tek tada reci jesu li dobri ili nisu, ali ovo što ja gledam unazad 10 utakmice (koje su sve dobili btw) je fenomenalno, ni u "engleskoj" se ne igra onako.
Pa Liverpool iz ove sezone i prošle nebo i zemlja.
Bilo im je još tamburanja. Njima Brighton tricu zabije na sred Anfielda. To nešto govori.
Mislio sam da pričamo konkretno o CL.
Igraju lijepo to se slažem. Samo kažem da je ovo trka na druge pruge, ne sprint, a oni su dosad na tom putu stajali negdje prije kraja uvijek.
Da li će ove to ne znamo ni ti ni ja niti bilo ko drugi.
Ima nešto drugo, znaš i sam kako su Real prozvali. Najbolja ekipa ikad koja igra koliko treba.
Da li je 1-0, 2-1 ili 2-0. Nema nekakvih razbijanja protivnika, al sve se uredno dobija. Kad ih gledaš, kao činovnik koji odrađuje 8h u birou.
I kući. Nema hajpa, nema pretjerivanja, oblaka.