SP - Grupa D
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa D
HAHAHAHAHA 2-0 PRIMI GA HEROJ SRBIJE STOJKOVIC SA 30METARA !!!! SVE JE GOTOVO 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
Pirke_TM87
- Kontakt:

E zbog ove zastave, i ove utakmice neko, a necu da kazem ko bojkotuje rasprave na ovom forumu HAHAHAHA
Ljudi sta je ovo sad.Kenguri guze ORLOVE.
Orlovi Rano Lete.Ponavljam, Orlovi Rano Lete!
Hallo kondor javi se!!!
Ponavljam Orlovi Rano Lete!
Ma ipak mi je zao komsija,nakon Njemacke dobio sam povjerenje u njih,al sad ga brate sjebase.
Najgore je sad sto ce osuti paljbu po jadnom Pantelicu koji je dobio nogu iz Ajaxa...
Orlovi Rano Lete.Ponavljam, Orlovi Rano Lete!
Hallo kondor javi se!!!
Ponavljam Orlovi Rano Lete!
Ma ipak mi je zao komsija,nakon Njemacke dobio sam povjerenje u njih,al sad ga brate sjebase.
Najgore je sad sto ce osuti paljbu po jadnom Pantelicu koji je dobio nogu iz Ajaxa...
ovo onom nasem Bosancu sto se igro zastavama neki dan

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
OoooooooooooooOooooooooooooooo HOCEMO TAJ GOOOOOOOOOOOO naaaaaNaaaaaaaaNaaaaaaaNaaaaaaaaaa AUSTRALIJA ZABIJ GA ... Hajmo treci jer oni vole tri 
- roy_makaay
- Kontakt:

Lete,lete al kući.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
AJ ' SERBIA
DO TOKIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
buHAHAHAAHAHHAHAHAAH
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
sad cemo mi biti krivi sto su dobili nogu -

A jest se lijepo naslađivati, jelda??! Osjećate neke leptirice u trbuhu pa skačete od sreće sto je komšiji crkla krava (a ne bitno da li vi imate kravu ili štalu uopće)??!
Kompleksi su teška bolest, kažu doktori, ponekad neizlječiva. Al šta ćeš... Tako je to..
Kompleksi su teška bolest, kažu doktori, ponekad neizlječiva. Al šta ćeš... Tako je to..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Chologol je napisao/la:**** ti eksere Isusove i Srbiju, ode mi 20 km iz djepa
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ostanimo dostojanstveni!!!
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Sta je ba ???dubrava je napisao/la:A jest se lijepo naslađivati, jelda??! Osjećate neke leptirice u trbuhu pa skačete od sreće sto je komšiji crkla krava (a ne bitno da li vi imate kravu ili štalu uopće)??!
Ljudi su vec na Svjetskom ako nisi znao ...El_7 je napisao/la:ajmo svi skupa a sad adio a sad adio a sad adio i nikad Srbia na SP nece![]()
...bye bye Srbia..de ste s bre zavukli???
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
**** ti sudiju i Sinjsku Gospuu..... Ojjjj jbtm ti
Kejhil rukom, puuu
Kejhil rukom, puuu
Rey de la furia española...
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Nije bilo namjere ni zehre

smiri dozivljajeChologol je napisao/la:**** ti sudiju i Sinjsku Gospuu..... Ojjjj jbtm ti
Kejhil rukom, puuu
kud nije Njemacka dala jos koji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.