Postao/la ElCartel11 » 06 apr 2015, 14:31
JoseMourinho je napisao/la:ElCartel11 je napisao/la:kako sam ja mogao cuti da 15.6 igramo sa Svicarskom dok bi 15.8 trebali sa Hrvatima u Frankfurtu al nije jos 100% nista
nema sanse pogresno si nesto cuo to za svicarce, jer dan ranije igraju tekmu kvalifikacija sa litvanijom

a ni ranije ne moze jer igraju 10-tog tekmu sa lihtenstajnom

nije tacno da igraju juna 2 utakmice vec igraju samo 1 kvalifikacijsku, tacno je da igraju sa Litvanijom 14.6 tako da sigurno nece biti odigrana utakmica na taj datum sto sam ga ja napisao
ovo sam napisao jer su nam ova 2 najozbiljnija kandidata za prijateljske u ova 2 termina ali jos nista nije dogovoreno...htjeli smo mi sa Hrvatima igrati u junu u Austriji ali su hrvati odbili taj datum jer igraju sa Italijom a takodje Austrijanci ne zele organizirati utakmicu tako visokog rizika, vidjecemo sta ce Njemci napraviti
ali ako bi se ja nesto pitao ne bi volio da se igra sa Hrvatima bespotrebno je jer svi znamo da ce na igralistu biti to prijateljski, dok na tribinama ''ratno'' pa taman da odnesu utakmicu u Koreju jbg Balkanski mentalitet
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!