Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
evo samo da prebacim na drugu stranujoey je napisao/la:Neko auto do 9000-10 000, dizel sa malom kubikazom tj. slabijom potrosnjom ali dobar.. Ali da nije neko auto tipa A3, Golf 4... i ova auta koja su na udaru. Nemam garazu ali mahala je ratna pa nemam brige radi toga nema kradja... nego ono u gradu kad ga ostavim da ne brinem hoce li ko, nece li...
Vasi prijedlozi ?
@NoName je razlog zasto kasne penzije i plate.
He he onda si ranije imao neki drugi nick?Head je napisao/la:Ja te imam na fb
HairlijaNoName je napisao/la:He he onda si ranije imao neki drugi nick?Head je napisao/la:Ja te imam na fb
Dobar je i onaj Q5, ''obiteljskije'' je, al svakako da je kudikamo zabavniji i atraktivniji ovaj A5. Da je V6 motor rekao bi pravo momacko auto.NoName je napisao/la:Jeste fidelis, 125 kw. Otisao da pazarim q5 ali kad sam vidio ovog a5 odluka je pala za 2 minŠB_Fidelis je napisao/la:Dobro si ti, sjecam se ovoga auta, 125 KW ak se ne varam, dobar.Nije obiteljski bas, al dobar, sretno.
dovoljno je i porodičan, sitna djeca
@head, ja sam izetbegović. Bakir izetbegović
Ma meni ovaj potaman, nisam nešto na gasu, meni je najvažnije da mi se auto svidja na oko a ovaj rastura, kako izvana tako i unutra. Q5 je unutra kao golf dvicaŠB_Fidelis je napisao/la:Dobar je i onaj Q5, ''obiteljskije'' je, al svakako da je kudikamo zabavniji i atraktivniji ovaj A5. Da je V6 motor rekao bi pravo momacko auto.NoName je napisao/la:Jeste fidelis, 125 kw. Otisao da pazarim q5 ali kad sam vidio ovog a5 odluka je pala za 2 minŠB_Fidelis je napisao/la:Dobro si ti, sjecam se ovoga auta, 125 KW ak se ne varam, dobar.Nije obiteljski bas, al dobar, sretno.
dovoljno je i porodičan, sitna djeca
@head, ja sam izetbegović. Bakir izetbegović
Pa bolan što ne kažešHead je napisao/la:HairlijaNoName je napisao/la:He he onda si ranije imao neki drugi nick?Head je napisao/la:Ja te imam na fb
Fiat Grande Punto 1.3 dizel 55-66kw,godina 2008-10,sa predjenih 120000-140000,potrosnja oko 3,5l,za te pare nemozes nac mladje a bolje autojoey je napisao/la:Neko auto do 9000-10 000, dizel sa malom kubikazom tj. slabijom potrosnjom ali dobar.. Ali da nije neko auto tipa A3, Golf 4... i ova auta koja su na udaru. Nemam garazu ali mahala je ratna pa nemam brige radi toga nema kradja... nego ono u gradu kad ga ostavim da ne brinem hoce li ko, nece li...
Vasi prijedlozi ?
Dobar je, ali da ga je iz Italije dovuci... i inace nisu komforni jer sam vozao Fiata.berardi25 je napisao/la:Fiat Grande Punto 1.3 dizel 55-66kw,godina 2008-10,sa predjenih 120000-140000,potrosnja oko 3,5l,za te pare nemozes nac mladje a bolje autojoey je napisao/la:Neko auto do 9000-10 000, dizel sa malom kubikazom tj. slabijom potrosnjom ali dobar.. Ali da nije neko auto tipa A3, Golf 4... i ova auta koja su na udaru. Nemam garazu ali mahala je ratna pa nemam brige radi toga nema kradja... nego ono u gradu kad ga ostavim da ne brinem hoce li ko, nece li...
Vasi prijedlozi ?
Novija Astra, mislim novija u odnosu na nas standard, 2006-7 godiste, nisam cuo da se kradu, lijepo auto, solidna unutrasnjost, potrosnja ti odgovara, nelose sve u svemu...joey je napisao/la:Neko auto do 9000-10 000, dizel sa malom kubikazom tj. slabijom potrosnjom ali dobar.. Ali da nije neko auto tipa A3, Golf 4... i ova auta koja su na udaru. Nemam garazu ali mahala je ratna pa nemam brige radi toga nema kradja... nego ono u gradu kad ga ostavim da ne brinem hoce li ko, nece li...
Vasi prijedlozi ?
http://www.mojeosiguranje.net/izracun-c ... acije.html" onclick="window.open(this.href);return false;Elegant je napisao/la:Sta se sve gleda pri registstraciji vozila ? Godiste, kw, kubikaza, konjske snage, gorivo, tip karoserije ... ?
Ako neko zna moze li da mi nabroji i malo objasni.
Da li je ista cijena npr. za:
2008. Audi A4 2.0 TDI (mislim da je to 110kw > 140 konjski snaga, 2000 kubika)
2008. Oktavija 2.0 TDI (110kw > 140 konjski snaga, 2000 kubika)
Kako to kod njih reg ide?ŠB_Fidelis je napisao/la:Isto ti je to gore.
U nas je milina registrirati auto. Jest da je to mahom sirotinja, al haj ga registriraj primjerice u HR, a da je imalo jace i sa viskom CO2 emisija.
Vidjeh u papirima od auta da i tvoja firma ima prste oko uvoza istogŠB_Fidelis je napisao/la:Pa kad uvozis auto, odnosno prvi put registriras isto imas visu osnovicu, pa homologacija, obrada papira, plus placas trosarine na emisije CO2, sto je najveca stavka.
BiH registracija je NISTA u odnosu na zapadni standard. Kao sto rekoh, probaj npr. 3.0 TDi registrirati ovdje, pa probaj u HR, pa mi javi razliku.
Sad vodiš samo još jednogNoName je napisao/la:Hvala drug. Ici cu s njim u Belgiju na tekmu vodim jos dva forumasa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.