Mada, nista bolji nisu igraci Barce, samo sto rijetko gube

Mada, Ronaldo jos nije zaplakao u dresu Reala.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Calma lave, calma.DANTES je napisao/la: Mogu ti naći deset gdje rida i koprca se poput petogodišnjaka
Kurca graha.D10S je napisao/la:Ti si jedan od finijih cigana sa kojim je moguca normalna komunikacija. Volio bih se mjesec dana rijesiti mandraXa, mesille i trippera.
Al' eto, kad oni ne smiju, 'ta ces.
Pa otkad se to mora registrovati da bi mogao čitati teme ?Raul_64 je napisao/la:Pa koliko to katalonaca ima acount na RMB
Kladio bih se ja, ali nisi rekao na koliko se nosi avatar, sad ce mi jos malo aBd NBAEdin TM87 je napisao/la:Uzmi ili ostavimandraX je napisao/la:E sad ga zasraEdin TM87 je napisao/la:Hajde Mandraxe u avatar da ti izbijem taj stećak iz glave![]()
Dakle, igramo Messi vs Ronaldo u bodove obje tekme (pa ti racunaj)
Gol - 5 bodova
Asistencija - 3 boda
Dizanje trofeja - 2 boda.
Ako bude nerijeseno nikom nistaDakle?
![]()
A zašto se ne bi jednostavno kladili u pobjednika, računajući obje tekme?![]()
Portillo, da mi je 12 godina, sad bi pao na taj fazon "ne smiju oni"
Jao glupe opklade, al' hajdeEdin TM87 je napisao/la: Uzmi ili ostavi
Napravi mu pola pola grb Barce i Sarajeva, ili Saida i Lea pa nek nosi 15 danamandraX je napisao/la:Jao glupe opklade, al' hajdeEdin TM87 je napisao/la: Uzmi ili ostavi![]()
SK Prime, ovo lokalno što ja znam.HeavensWonder je napisao/la:Je li ima gdje na TVu ili opet stream ?
kako misliš ?Edin TM87 je napisao/la:ne, igra se uznoguLesnar je napisao/la:igra li se uzvrat ?
Ma **** i internet, ljudi pisu citav dan gdje se moze gledati tekma haha.messilla je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Al fkt su najjači ovi što pitaju gdje ima prenos. Pa zar je toliko teško koristiti internet ?
Gdje neće bit jbtSheyi je napisao/la:Da li ima prijenos na AL Jazira Sport, jer sam u Afganistanu, a ima kamara ovih AL JS
I meni se čini da sam nešto slično čitaoMARCELO je napisao/la:Jel se ono suskalo da ce se i spanjolski superkup krenuti kroz par godina igrati u kini ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.