E koji si ti bratASD je napisao/la:Sanin Pintul, tamo je otisao iz Zelje, on je inace nasoj siroj javnosti postao poznat po tome sto je cuvao Ronalda u onoj prijateljskoj protiv Brazila.Manuel je napisao/la:Bogami krenuo napisati da je igrao Bosanac tamo kad kontam gdje cu se ofirati ahaha.E cuj tamo igrao haha svaka mu dala.
Fútbol Sudamericano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Fútbol Sudamericano
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Mora
1:0
1:0
1:1 majku mu yebem ti odbranu 
Manuele, ko je ovaj Fernandez, valja li čemu, a ovaj Bertolo mi se uopšte ne sviđa, a ne znam ni ko je treći napadač
nešto mi ne izgleda se River pojačao, manje-više to je isto, uz odlazak nekih igrača
nešto mi ne izgleda se River pojačao, manje-više to je isto, uz odlazak nekih igrača
Ne znam nista nisam pratio ove transfere.
Po meni su slabiji.Evo treceg
Po meni su slabiji.Evo treceg
- ASD
- Kontakt:
Bertola pamtim kao dobrog igraca i za okire lige petice, zadnje dvije sezone je igrao u Banfieldu pa je sigurno dosta pao, ali kvalitet sigurno posjeduje.
Al kako igramo sta je ovo.
Dominacija 
not sure if River Plate or Barcelona
vamos milloooooooo
vamos milloooooooo
Bolanos brate to sam za Teveza najavio vec prosle sezone.Vece pare yebiga 
Pregled prvog kola
Pregled prvog kola
Tevez još dok je u evropi igrao, pisalo se da se želi vratit' u Južnu Ameriku da bude bliže kući, a spominjao se upravo Corinthians .. nekad ranije sam negdje vidio da bi mogao napustit' Bocu, valjda problemi s parama, plata ovo ono, ali nisam nešto obraćao pažnju, je l' istina to Sabinho
Istina je i to 9 milki Boci ide.Chinaglia je napisao/la:Tevez još dok je u evropi igrao, pisalo se da se želi vratit' u Južnu Ameriku da bude bliže kući, a spominjao se upravo Corinthians .. nekad ranije sam negdje vidio da bi mogao napustit' Bocu, valjda problemi s parama, plata ovo ono, ali nisam nešto obraćao pažnju, je l' istina to Sabinho
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- ASD
- Kontakt:
Ako Tevez ode bice to steta za citavu ligu jer je on ipak veliko ime.
Zamjene za njega nema jer dovesti takvog igraca u Argentinu je premija, ali ipak bi trebalo angazovati neko za argentinske uslove veliko ime, mozda Rodriga Palacia?
Otkud Corinthiansu pare, ostali su bez pola tima, u finansijskoj krizi su dvije godine, vjerovatno planiraju da dovodjenjem velikog imena privuku navijace i sponzore.
Zamjene za njega nema jer dovesti takvog igraca u Argentinu je premija, ali ipak bi trebalo angazovati neko za argentinske uslove veliko ime, mozda Rodriga Palacia?
Otkud Corinthiansu pare, ostali su bez pola tima, u finansijskoj krizi su dvije godine, vjerovatno planiraju da dovodjenjem velikog imena privuku navijace i sponzore.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Grupe i raspored za Copu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ni znam ni ja otkud pare Brazilcima, kada sve izgleda da ih nemaju, recimo kada je Guerrero napustio Corinthians koji se borio za prvaka, otišao je u Flamengo koji je bio u donjem dijelu tabele, a dali su mu platu koja ga je zadovoljila, pa se postavlja pitanje otkud Flamengo u tako lošoj poziciji na tabeli
uglavnom, ništa ne treba da te iznenadi
- ASD
- Kontakt:
Paulo Guerrero je otisao kao slobodan igrac zato sto ga nisu placali.Chinaglia je napisao/la:ni znam ni ja otkud pare Brazilcima, kada sve izgleda da ih nemaju, recimo kada je Guerrero napustio Corinthians koji se borio za prvaka, otišao je u Flamengo koji je bio u donjem dijelu tabele, a dali su mu platu koja ga je zadovoljila, pa se postavlja pitanje otkud Flamengo u tako lošoj poziciji na tabeli
Teska je situacija bila u Corinthiansu na pocetku prosle sezone, i kod njih i u Santosu, mislim da igraci Corinthiansa su imali niz da 6 mjeseci nisu primili platu (bar pojedini, uzeti s rezervom, davno sam citao, ali znam da je bilo kaoticno stanje).
Ove sezone su pokupili fine pare prodajom igraca, ali sumnjam da bi skoro citavu ekipu prodali da je tako dobro stanje u ekipi.
Flamengo i Palmeiras su imali finanisjki najbolje stanje, uzimali su dzaba igrace ovima gdje nisu cvjetale ruze, a opet nista ne napravise, to je Juzna Amerika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.