imam ja 2(Delfino,Barnes) ako ponudis sta dobro,mozda se natjeram da pokupim nekog iz FA.Al nemoj mi tradeova ko do sad,Thorton za Iggy-a npr.dema je napisao/la:Imam ja Grangera.jose je napisao/la:dema je napisao/la:ima li ko viska sf da trejdamo za nekog visokog igraca ili nesta 1 na 2[/qu
nema nista od njeg
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Ma imam ja i Mettu i Danila, ali nešto mi se ne daju.Melo15 je napisao/la:imam ja 2(Delfino,Barnes) ako ponudis sta dobro,mozda se natjeram da pokupim nekog iz FA.Al nemoj mi tradeova ko do sad,Thorton za Iggy-a npr.dema je napisao/la:ima li ko viska sf da trejdamo za nekog visokog igraca ili nesta 1 na 2
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jel to i tebi slavo tradeove koji bi ti pomogli na njegovu stetu?jose je napisao/la:Ma imam ja i Mettu i Danila, ali nešto mi se ne daju.Melo15 je napisao/la:imam ja 2(Delfino,Barnes) ako ponudis sta dobro,mozda se natjeram da pokupim nekog iz FA.Al nemoj mi tradeova ko do sad,Thorton za Iggy-a npr.dema je napisao/la:ima li ko viska sf da trejdamo za nekog visokog igraca ili nesta 1 na 2
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Murat Günak
Imam ja Grangera.
[/qu
nema nista od njeg[/quote]
imam ja 2(Delfino,Barnes) ako ponudis sta dobro,mozda se natjeram da pokupim nekog iz FA.Al nemoj mi tradeova ko do sad,Thorton za Iggy-a npr.
[/quote]
barnes je los,delfino vise bude free agent ne mogu za njih nesta ekstra ponudit
Imam ja Grangera.
nema nista od njeg[/quote]
imam ja 2(Delfino,Barnes) ako ponudis sta dobro,mozda se natjeram da pokupim nekog iz FA.Al nemoj mi tradeova ko do sad,Thorton za Iggy-a npr.
barnes je los,delfino vise bude free agent ne mogu za njih nesta ekstra ponudit
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Love Out 10 sedmica, i bio je ko qurac ove godine, jedan put presao 30 poena 
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trebao bi mi neki dobar SG, pa ako ima ko šta... 
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Turner/Knight?jose je napisao/la:Trebao bi mi neki dobar SG, pa ako ima ko šta...
Edit: Eto ti ponuda, vidim da ti ne trebaju centri pa ako si zainteresovan, mislim da obojica mozemo popraviti tim sa ovim.
Meni treba prvenstveno dobar SG, jer sam na toj poziciji tanak i stalno uzimam iz FA, da bih popunio roster. E. Turner nije u zadnje vrijeme ništa bolji od J.Jacka i Salmonsa, koje već imam na toj poziciji. A Ibaka mi puno više vrijedi od Gaya, koji mi i nije toliko potreban (Ibaka ne donosi samo skokove kao prosječan centar, on ima 3 blokade po utakmici u prosjeku, plus što od ove godine daje i dosta poena).Tracy3McGrady je napisao/la:Turner/Knight?jose je napisao/la:Trebao bi mi neki dobar SG, pa ako ima ko šta...
Edit: Eto ti ponuda, vidim da ti ne trebaju centri pa ako si zainteresovan, mislim da obojica mozemo popraviti tim sa ovim.
Dakle, hvala na ponudi, ali ništa od ovog trade-a.
Od bekova imam Gordona i Delfino-a...ako hoces ponudi nesta da vidimo mozemo li se dog. 
- majestic24
- Kontakt:
jose je napisao/la:Trebao bi mi neki dobar SG, pa ako ima ko šta...
Dajem ti Nowitzkog,McGeeja i Klaya Thompsona za Ibaku i Westbrooka
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Evo kako to ispadne (kad dodam u ovu kombinaciju Jacka, kojeg bih morao otpustiti):majestic24 je napisao/la:jose je napisao/la:Trebao bi mi neki dobar SG, pa ako ima ko šta...
Dajem ti Nowitzkog,McGeeja i Klaya Thompsona za Ibaku i Westbrooka

Nema me nigdje.
Evo ti Westbooka i Barnesa za Klaya i Dirka.

- majestic24
- Kontakt:
Ma kakav Barnes... Dirka bi ti dao samo za westbrooka .
Ajd ovako
Ibaka,Westbrook i Jack za Dirka,Klaya i Iguadalu
Ajd ovako
Ibaka,Westbrook i Jack za Dirka,Klaya i Iguadalu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
JOse, ako ovo odbijes onda ti stvarno nema pomoci 
Šta ste navalili na Ibaku, ko muhe na gov..., ovaj na med.
Ibaku dajem samo za nekog superstara tipa Durant, James i sl. ili za dva vrlo dobra igrača.
@majestic24: Dirk se tek vratio nakon povrede, ko zna hoće li biti dobar kao prije, ili mu se može desiti nešto kao K.Love-u, ja s njim rizikujem, ako ga uzmem. A Barnes razvaljuje u Clippersima, na nivou je Klaya (mana mu je samo što nije SG).
@Tracy: sad kad je Ryan opao, ti bi da mi ga uvališ. A za Turnera sam već rekao, tip je "niđe veze".
Ibaku dajem samo za nekog superstara tipa Durant, James i sl. ili za dva vrlo dobra igrača.
@majestic24: Dirk se tek vratio nakon povrede, ko zna hoće li biti dobar kao prije, ili mu se može desiti nešto kao K.Love-u, ja s njim rizikujem, ako ga uzmem. A Barnes razvaljuje u Clippersima, na nivou je Klaya (mana mu je samo što nije SG).
@Tracy: sad kad je Ryan opao, ti bi da mi ga uvališ. A za Turnera sam već rekao, tip je "niđe veze".
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Gdje je otpao? :Ojose je napisao/la:Šta ste navalili na Ibaku, ko muhe na gov..., ovaj na med.![]()
Poslao sam ti Gay-a i Andersona bolan, kakav crni Turner
edit: sad vidim da si napisao "opao" a ja pomisli da se povredio
ipak cekam pozitivan odgovor jer je ipak predobra ponuda da bi se odbila, a meni njegove trojke nista ne znace sad kad je Love povredjen
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Konacno sam uspjeo oteti Ibaku od Jose-a, jeste me kostalo puno ali ne zalim, jer sa ovom dvojicom sa se najvise nervirao, pogotovo Anderson, koji je znao sutati 3-14, a u i Ibaki dobijam konacno yebene blokade i na FG. Tako da ja zadovoljan.
Ma haj, morao sam popustiti kad si bio toliko uporan. Sinoć sam malo upoređivao igrače i skontao da uglavnom dobijam u kategorijama u kojima sam već poprilično dobar (trice, ukradene, poeni), a gubim blokade i FG, gdje sam loš. Tako da ću u ovim kategorijama biti još bolji, a u ovim drugim još gori. Ta taktika nije loša za playoffa (naći 5-6 kategorija u kojima ćeš dominirati, to garantuje pobjedu), ali za reg. sezone i nije toliko, s obzirom na način bodovanja.Tracy3McGrady je napisao/la:Konacno sam uspjeo oteti Ibaku od Jose-a, jeste me kostalo puno ali ne zalim, jer sa ovom dvojicom sa se najvise nervirao, pogotovo Anderson, koji je znao sutati 3-14, a u i Ibaki dobijam konacno yebene blokade i na FG. Tako da ja zadovoljan.
Na kraju sam odlučio da vidim kako će sinoć odigrati ovi igrači: Ryan i Gay su bili poprilično dobri, a Ibaka zakazao i... eto.
Uglavnom, sretno obojici.
Naredne hefte igramo naš jedini međusobni matchup u reg. sezoni, pa ćemo vidjeti ko je više profitirao.
F***ing Jamison! Uzmem ga nakon povrede Gasola, Howarda i Hilla, kontam čovjek će napokon dobiti solidnu minutažu i razvaljivati, a on u dvije utakmice taraba teška. Ja ga otpustim, i on sinoć 19 p. 10 sk.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.