Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
I da opet sjedi na klupi nekim afrikancima zambijcuma idt a ovako ce igrat trenirat mozda i igrat ligu prvaka kvalifikacije idt sta ja znam mislim da mu je bolje da se vrati kuci i podigne formu koliko toliko bar ce ga kod nas neko upratit i mozda kupit od seville
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
pa i elcheu bi morao zaigrati nekad majka mu stara.Kaunas je napisao/la:u Sarajevu bi barem igrao, bio bi starter svaku tekmu dok u Elcheu sjedi na klupi, i kako miliš da preko Sarajeva ne bi mogao u Brazil, a preko klupe Elchea bi mogao?Virtu4l je napisao/la:Ne treba mu naša liga, da ne kažem FK Sarajevo. On je tu stepenicu davno prekočio. Ovo što mu se dešavalo u Španiji je jednostavno loša sreća i to se dešava, a najmanje ima veze sa njegovim kvalitetom, koji je svima nama veoma poznat.
Iz naše lige sigurno neće u Brazil, a niko ne zna šta će se sad desiti sa FKS, ok došle su pare, ovo-ono, ali ne može sve to kulminirati u jednoj polusezoni, a za Stevanovića čak i polusezona može biti pogubna. Lakše mu je napredovati i iz druge španske lige, nego iz naše PL.
Odlazi Safete.
vidjet ćemoAeGon099 je napisao/la:pa i elcheu bi morao zaigrati nekad majka mu stara.Kaunas je napisao/la:u Sarajevu bi barem igrao, bio bi starter svaku tekmu dok u Elcheu sjedi na klupi, i kako miliš da preko Sarajeva ne bi mogao u Brazil, a preko klupe Elchea bi mogao?Virtu4l je napisao/la:Ne treba mu naša liga, da ne kažem FK Sarajevo. On je tu stepenicu davno prekočio. Ovo što mu se dešavalo u Španiji je jednostavno loša sreća i to se dešava, a najmanje ima veze sa njegovim kvalitetom, koji je svima nama veoma poznat.
Iz naše lige sigurno neće u Brazil, a niko ne zna šta će se sad desiti sa FKS, ok došle su pare, ovo-ono, ali ne može sve to kulminirati u jednoj polusezoni, a za Stevanovića čak i polusezona može biti pogubna. Lakše mu je napredovati i iz druge španske lige, nego iz naše PL.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Gdje ste bili prije dva mjeseca kad nije bio ni na tribinama, nisam vas viđao na ovoj temi. Tada se niste nešto pretjerano brinuli za Stevanovića i njegov eventualni odlazak u Brazil, kao i za njegovu karijeru. Malo licemjerno zar ne?
Shvatam ja da bi vi voljeli da vas takav igrač pojača, logično. Sa druge strane, nama je njegova karijera bitnija od FKS
Kad to shvatite, biće nam svima puno lakše.
Shvatam ja da bi vi voljeli da vas takav igrač pojača, logično. Sa druge strane, nama je njegova karijera bitnija od FKS
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ako ima kvalitet, onda se ne treba brinuti gdje god da predje. Guza je isto dosao u Sarajevo kao rekreativac, Sarajevo mu je spasilo karijeru, prekucao je nasu ligu s 10 kg viska. Koliko znam, bas je i Elche bio zainteresovan za njega, ali je odlucio da ode u Dinamo, skinuo kile, zaigrao u prvoj postavi dosta dobrog Dinama, samo sto je imao nesrecu s povredom. Da se povreda nije desila, mogao je otici i lige 5. Kvalitet uvijek pobjedjuje.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ček ček... Ako ti je njegova karijera bitnija, zašto onda navijaš da ostane u Elcheu u kojem nema prilike za igru i gdje 'trune' na klupi, nego da dođe U BILO KOJI BH KLUB gdje bi bio standardanVirtu4l je napisao/la: Shvatam ja da bi vi voljeli da vas takav igrač pojača, logično. Sa druge strane, nama je njegova karijera bitnija od FKSKad to shvatite, biće nam svima puno lakše.
upravo!Bosniacum Lilium je napisao/la:ako ima kvalitet, onda se ne treba brinuti gdje god da predje. Guza je isto dosao u Sarajevo kao rekreativac, Sarajevo mu je spasilo karijeru, prekucao je nasu ligu s 10 kg viska. Koliko znam, bas je i Elche bio zainteresovan za njega, ali je odlucio da ode u Dinamo, skinuo kile, zaigrao u prvoj postavi dosta dobrog Dinama, samo sto je imao nesrecu s povredom. Da se povreda nije desila, mogao je otici i lige 5. Kvalitet uvijek pobjedjuje.
15.10.2013.
Da mi je neko prije mjesec dana rekao da se ovoliko ljudi brine za Stevanovićevu karijeru, ne bih mu vjerovao.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ja ne mogu da vjerujem da bi neko radije da naš igrač ne igra u svom klubu i ne ide na SP, nego da dođe u FK Sarajevo, kompleksiVirtu4l je napisao/la:Da mi je neko prije mjesec dana rekao da se ovoliko ljudi brine za Stevanovićevu karijeru, ne bih mu vjerovao.
15.10.2013.
Nek' ide gdje smatra da mu je najoptimalnije za vraćanje karijere na stare staze.
Što se mene tiče, ako će mu vraćanje u Sarajevo pomoći, i lansirati ga dalje, što da ne.
Što se mene tiče, ako će mu vraćanje u Sarajevo pomoći, i lansirati ga dalje, što da ne.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- molotovljev
To što neko nije bio na ovoj temi u vrijeme dok ovaj nije bio na širem spisku, ništa ne znači !Virtu4l je napisao/la:Gdje ste bili prije dva mjeseca kad nije bio ni na tribinama, nisam vas viđao na ovoj temi. Tada se niste nešto pretjerano brinuli za Stevanovića i njegov eventualni odlazak u Brazil, kao i za njegovu karijeru. Malo licemjerno zar ne?
Shvatam ja da bi vi voljeli da vas takav igrač pojača, logično. Sa druge strane, nama je njegova karijera bitnija od FKSKad to shvatite, biće nam svima puno lakše.
I upravo je ovo licemjerno što vi tvrdite. Tobože brinete za njegovu karijeru, a na upit da li je bolje da sjedi
na klupi u španskom drugoligašu ili da odigra polusezonu u Sarajevu, kažete da je svaka druga opcija bolja
od one da dođe u Sarajevu, jer u slučaju da dođe vi bi mu zatvorili vrata reprezentacije !
F.K.SARAJEVO
Naravno da je bolje otići u drugu špansku ligu, nego doći PL BiH.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Alen Škoro
- Kontakt:
Mislim da je najbolje da nakon sto jos jednom procitas svoj post, to sam sebi postavis.Virtu4l je napisao/la:Gdje ste bili prije dva mjeseca kad nije bio ni na tribinama, nisam vas viđao na ovoj temi. Tada se niste nešto pretjerano brinuli za Stevanovića i njegov eventualni odlazak u Brazil, kao i za njegovu karijeru. Malo licemjerno zar ne?
Shvatam ja da bi vi voljeli da vas takav igrač pojača, logično. Sa druge strane, nama je njegova karijera bitnija od FKSKad to shvatite, biće nam svima puno lakše.
Iskreno nas NE ZANIMA njegov status u reprezentaciji. Za nas je velika stvar kada bi igrac Seville dosao direktno kod nas, pa makar i na posudbu. Kvalitet je neupitan i nama je najbitnije da on pomogne nasem Sarajevu u ostvarivanju sampionskih i evropskih ambicija. Samim ostvarivanjem tih klupskih ambicija on pravi sebi prostora za daljnji napredak u karijeri, vracenim samopouzdanjem pri povratku u Sevillu ili odlaskom u neki drugi evropski klub.
A poveznica izmedju FK Sarajevo i reprezentacije BiH u slucaju dolaska Miroslava Stevanovica u FK Sarajevo itekako postoji, jer bi ovdje bio u centru paznje bh. javnosti i samim tim blizi nasem selektoru.
Tesko da bi nekoga zanimale njegove igre u Cordobi.
NON MOLLARE MAI
- molotovljev
Možda jeste, ali u ovim okolnostima za njega nije.Virtu4l je napisao/la:Naravno da je bolje otići u drugu špansku ligu, nego doći PL BiH.
F.K.SARAJEVO
i sjediti na klupi u drugoj španskoj ligiVirtu4l je napisao/la:Naravno da je bolje otići u drugu špansku ligu, nego doći PL BiH.
15.10.2013.
Ma najbolje bi bilo da ode u Cordobu, kad su ovi već zainteresovani.
Ali ipak od toga vjerovatno neće biti ništa, jer neki su portali objavili da je iz Seville stigao potvrdan odgovor na upit Sarajeva za pozajmicu, tako da izgleda da je Steva već na pola puta da pređe u Sarajevo. Pitanje je da li bi selektor Sušić bio spreman na SP pozvati igrača iz naše lige. U svakom slučaju bilo bi bolje da ode u drugu ligu Španije, valjda bi tamo igrao redovno, majku mu!
Ali ipak od toga vjerovatno neće biti ništa, jer neki su portali objavili da je iz Seville stigao potvrdan odgovor na upit Sarajeva za pozajmicu, tako da izgleda da je Steva već na pola puta da pređe u Sarajevo. Pitanje je da li bi selektor Sušić bio spreman na SP pozvati igrača iz naše lige. U svakom slučaju bilo bi bolje da ode u drugu ligu Španije, valjda bi tamo igrao redovno, majku mu!
Zadnja izmjena: SalePD, dana/u 09 jan 2014, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Pa ako ne može igrati u drugoj španskoj šta će onda tražiti u reprezentaciji koja igra na Svjetskom prvenstvu? On sigurno može izboriti mjesto u prvoj postave Cordobe. Kontradiktorni ste. Hoćete da dođe u Sarajevo da bi išao u Brazil, a govorite da ne može igrati u španskoj segundi.Kaunas je napisao/la:i sjediti na klupi u drugoj španskoj ligiVirtu4l je napisao/la:Naravno da je bolje otići u drugu špansku ligu, nego doći PL BiH.kompleksi ... Da je u pitanju Željo, siguran sam da ti ovako ne bi pričao
I nemoj mi priče o nekakvim kompleksima i sličnim glupostima. Evo ti forumaša iznad koji ne navija za Želju, pa isto razmišlja kao i ja.
DRUG NEBI TI PUNCA
isto kao što ste govorili da će u Elcheu biti standardan pa prc!bagrcavi je napisao/la:Pa ako ne može igrati u drugoj španskoj šta će onda tražiti u reprezentaciji koja igra na Svjetskom prvenstvu? On sigurno može izboriti mjesto u prvoj postave Cordobe. Kontradiktorni ste. Hoćete da dođe u Sarajevo da bi išao u Brazil, a govorite da ne može igrati u španskoj segundi.Kaunas je napisao/la:i sjediti na klupi u drugoj španskoj ligiVirtu4l je napisao/la:Naravno da je bolje otići u drugu špansku ligu, nego doći PL BiH.kompleksi ... Da je u pitanju Željo, siguran sam da ti ovako ne bi pričao
I nemoj mi priče o nekakvim kompleksima i sličnim glupostima.
naravno da može igrati u segudndi, može i više od toga, ali pitanje je da li će dobiti pravu priliku, nju bi u Sarajevu imao 100% i mogao bi pokazati na čemu je, baš kao i Said, koji je sa 10 kila viška izdominirao ligu
kako drugačije objasniti postove od Virtu4l?
15.10.2013.
Zašto ste onda pohrlili na podforum o reprezentaciji, kad vas ona ne zanima? Diskutujte na svojoj temi o njemu, tamo to možete raditi neometano. Nas reprezentacija zanima, samim tim nas zanima i Stevanović kao jedan od najperspektivnijih igrača u istoj. Apsolutno se svi slažemo da mu je povratak u PL veliki korak unazad, a vi nas kroz svoje lične interese pokušavate uvjeriti u suprotno.Alen Škoro je napisao/la:Iskreno nas NE ZANIMA njegov status u reprezentaciji.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ala nam steva napreduje. Sevilla - Elche - Sarajevo - ?Tosk tesanj?
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Siguran sam da ce izabrat Vojvodinu prije Sarajeva.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.