FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

19TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 19TM87 » 22 apr 2009, 15:19

glupo je reci da me veceras rezultat ne zanima...ali ni ublizu ne razmisljam o rezultatu kao pred druge utakmice...jedva cekam da udjem na stadion, stanem medju svoju raju i da pjesma krene pod svjetlostima nasega drugoga doma

NIKOM TE NEDAMO
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

TrueBlue
Kontakt:

Post Postao/la TrueBlue » 22 apr 2009, 15:23

Sretan sam i tuzan jer se moralo cekati tolike godine.
Jedan veliki mrachni vilajet je nasa BiH, kad se 18 kuka treba cekati na reflektore!!!

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 22 apr 2009, 16:02

MA BITNO JE DA SMO MI DOBILI TE REFLEKTORE...EWO BAS SE SVADJAM SA PITARIMA KAZU 21 VIJEK A VI TEK REFLEKTORE DOBIVATE, PA MENI JE DRAGO MI NISMO PODSTANARI KAO "KOMSIJE" NEMAJU ONI NI REFLEKTORA NI STADIONA NISTAA, NA KOSEWU SU SAMO NJIHOVI DRESOVI I TO JE TO...A MI SMO OVO SVE SAMI IZGRADILI I NI OD KOGA NE ZAVISINO....ZATO TREBA DA SE RADUJU MANIJACI, ZATO STO JE GRBAVICA SAMO NASA I NICIJA DRUGO I SVE SMO OVO MI SAMI SAGRADILI!!!

VOLIM TE ZELJO!!!!

VECARAS SVI NA GRBAVICU!!!

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 22 apr 2009, 18:02

A ja to nažalost sve moram slušati na radiju..fujj! tv prenos neću da spominjem više,sve je rečeno.
Pozdrav plavoj braći!!!

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 22 apr 2009, 22:41

eh,upravo sa utakmice...atmosfera onakva kakvu je nasi igraci nisu zasluzili,orilo se,odavno nije bilo vise raje,8.000-9.000 ljudi sigurno...sto se tice same utakmice,igralo se veoma lose,igraci su nastavili po staroj praksi a ta je da tokom utakmice ne daju vise od 1 gola i ako su jednom ili dva puta imali itekako sanse da povecaju vodstvo :roll: ...zrinjski nije opravdao prvo mjesto na tabeli,ali u onoj uzavreloj atmosferi vise i nisu mogli ni napraviti...nakon dugih 17 godina docekali smo i da i na nasem stadionu napokon zasijaju reflektori,nadam se da ce uprava od sada cesce organizovati utakmice u nocnom terminu...
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

Boubacar Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Boubacar Dialiba » 22 apr 2009, 22:45

Bolesno dobra atmosfera! Pričam sa našim igračem poslije utakmice, momak ne može da vjeruje! I nakon utakmice ost'o naježen! U ŠUMARKU SKRIVENOM...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 apr 2009, 22:50

čamac je napisao/la:Evo kako to može biti na jugu. Nema dalje kod nas.

Tako je to bilo nekad, covjek pretrci citav stadion da bi slavio gol sa svojim navijacima... a ovi sad nece da dodju ni kad ih zovemo...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 apr 2009, 22:58

Tradicija se nastavila

U posljednjoj utakmici 24. kola Premijer lige Željezničar je s minimalnih 1:0 svladao mostarski Zrinjski.
Reflektorima obasjana Grbavica dočekala je oko 8000 ljubitelja nogometa, koji su došli ispratiti posljednju utakmicu 24. kola Premijer lige između Željezničara i Zrinjskog.

Prvi dio nije uspio zadovoljiti nogometne sladokusce, a vrijedi izdvojiti tek polupriliku Bekrića s jedne i Žižovića s druge strane. Navijači Željezničara napravili su veliku bakljadu, a veliku pomoć navijača imala je i gostujuća momčad.

Željezničar je bolje otvorio nastavak i prvu pravu priliku ima preko Bučana u 55. minuti, ali vratar Zrinjskog Melher odlično brani. Samo par minuta kasnije Željo vodi. Nakon ubacivanja iz kornera najprisebniji u šesnaestercu gostiju je Radovanović koji posprema loptu iza Melherovih leđa.

Mostarci su u dva navrata mogli do poravnanja, ali je oba puta neprecizan bio Selimović. Željezničar je završio utakmicu s igračem manje, jer je crveni karton zaradio Hrkač.

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 22 apr 2009, 23:01

Zeljo volim te!Bez obzira na sve!Uvijek! :D

Boubacar Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Boubacar Dialiba » 22 apr 2009, 23:09

Kad bi kojim čudom se naš savez sjetio pa malo napravio onaj istok, malo je reći da bi reprezentacija mogla igrati u krajnje čudesnoj atmosferi! Da bar 15.000 sjedećih mijesta bude. Bilo bi to takmičenje gdje će biti luđe, ovdje ili u Zenici. Na Koševu su tribine predaleko od terena, a i nisu natkrivene, pa samim tim nema ni akustike.
Molim bilo koga ko ima ikakvog uticaja igdje da nešto uradi da reprezentacija igra jednu utakmicu na Grbavici. Ne bi nikad htjeli više biti domaćini na drugom stadionu!

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 22 apr 2009, 23:11

Boubacar Dialiba je napisao/la:Kad bi kojim čudom se naš savez sjetio pa malo napravio onaj istok, malo je reći da bi reprezentacija mogla igrati u krajnje čudesnoj atmosferi! Da bar 15.000 sjedećih mijesta bude. Bilo bi to takmičenje gdje će biti luđe, ovdje ili u Zenici. Na Koševu su tribine predaleko od terena, a i nisu natkrivene, pa samim tim nema ni akustike.
Molim bilo koga ko ima ikakvog uticaja igdje da nešto uradi da reprezentacija igra jednu utakmicu na Grbavici. Ne bi nikad htjeli više biti domaćini na drugom stadionu!

Upravu si care
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 apr 2009, 23:13

ma malo je 15.000..da je bar 20-25.000(a prostora ima) i Grbavica bi odlicna bila za tekme reprezentacije,samo i tamo je Jug malo podaleko
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 22 apr 2009, 23:16

Ko da smo sve vrijeme igrali sa reflektorima 8-)

Plave dame
Nisu same
Igraj Željo
le ale...

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 22 apr 2009, 23:31

Evo sad sam dosao s tekme, bilo je dobro vijdjeti ove reflektore prvi put u zivotu ... Odlicno je bilo, ma da je moglo jos vise raje doci ali bilo je oko 9000-10000 ljudi ... Navijanje je bilo dobro ma da je i to moglo jos bolje ... Najace mi je kad smo ih docekali s bakljama kakva atmosfera :o Upravu je ovaj iznad kad bi malo dotjerali grbavicu predobro bi bilo, ali nazalost to se nece jos dugo desiti (realnost) ... Jao kako smo na kraju izofirali igrace 'dodzite vamo' oni jadnici dosli je**mo vam mater u pi**u hahaha, zao mi ih je bilo ali sta ces kad su PRIMADONE !!!

TM87 Cekamo bolje dane ...

Boubacar Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Boubacar Dialiba » 22 apr 2009, 23:33

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma malo je 15.000..da je bar 20-25.000(a prostora ima) i Grbavica bi odlicna bila za tekme reprezentacije,samo i tamo je Jug malo podaleko
Mog'o bi se i Jug doradit', ne bi ni puno para trebalo. Hajrov'o bi i ŽELJO i repka. Kad bi na istoku napravili natkrivenu tribinu k'o na sjeveru, pa nekad i zapad doradit'... Ma ne znam, jeb'o Old trafford. Ne bi protivnici znali gdje su kad zagrmi. Engleski stadion i balkansko navijanje, idealan spoj!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 22 apr 2009, 23:40

Boubacar Dialiba je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma malo je 15.000..da je bar 20-25.000(a prostora ima) i Grbavica bi odlicna bila za tekme reprezentacije,samo i tamo je Jug malo podaleko
Mog'o bi se i Jug doradit', ne bi ni puno para trebalo. Hajrov'o bi i ŽELJO i repka. Kad bi na istoku napravili natkrivenu tribinu k'o na sjeveru, pa nekad i zapad doradit'... Ma ne znam, jeb'o Old trafford. Ne bi protivnici znali gdje su kad zagrmi. Engleski stadion i balkansko navijanje, idealan spoj!
To mi je zivotni san ! Samo kad pomislim na takav stadion na nase navijace i jos da je regularna liga da odemo u Europu da pokazemo svima sta smo i ko smo ...

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 22 apr 2009, 23:55

Falili su bubnjevi noćas, falili su samo tako...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 apr 2009, 23:56

drop je napisao/la:nek im se raja kolektivno najebala majki,to je postala tradicija i to je svakako najjaci potez poslije utakmice.
Isto tako su i Dzeki jeb*vali, ne mogu da shvate da ti momci nemaju redovna primanja, da je uprava glavni krivac za sve ovo... jbg, momci igraju, ali jednostavno nemaju taj kvalitet...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Al pashino
Kontakt:

Post Postao/la Al pashino » 23 apr 2009, 00:02

Virtu4l je napisao/la:
čamac je napisao/la:Evo kako to može biti na jugu. Nema dalje kod nas.

Tako je to bilo nekad, covjek pretrci citav stadion da bi slavio gol sa svojim navijacima... a ovi sad nece da dodju ni kad ih zovemo...

samo na pogresnu tribinu ode :D
www.facebook.com/pirotehniksarajevo

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 23 apr 2009, 00:05

a sta je bilo sa bubnjevima...navijanje OK...bilo je tu derby navijaca naravno i narkomana koji su samo dosli da se nafiksaju a ne da navijaju pa je valjalo to ukomponovat sve...i samo nemogu da vjeruj hvala Bogu iskrijenilo se gotovo sa stadiona one sabanske ali ima ih jos lik ide na zeljinu utakmicu i nosi sal intera a onaj jedan zastavu norveske :( ali hvala Bogu samo su dvojica bila :?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: edvaE2, Giba87, Levin, PeppermintSA, TefalTava i 55 gostiju.