jel tacno znas zbog cega su bili kaznjeni ?
Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Navijaci..
steve-o @ vidim pratis poljake de mi reci jel istina da je Wisla bila suspendovana iz Euro takmicenja na nekih 5
godina zbog navijaca neka su sranja pravili ne mogu se sjetit
prije 10-tak godina ako se ne varam je to bilo 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
nisam cuo o tome, al' vidim da su stalno igrali euro-kupove svake godine od 98' pa do sada.. mozda mislis na legiu? ona je suspendovana prije par godina i izbacena iz euro-kupa nakon divljanja njihovi navijaca po litvanijijuznjak> je napisao/la:steve-o @ vidim pratis poljake de mi reci jel istina da je Wisla bila suspendovana iz Euro takmicenja na nekih 5godina zbog navijaca neka su sranja pravili ne mogu se sjetit
Wisla je u pitanju igrali su sa Zeljom prije nekih 10 -tak godina sjecam se da je o tome bilo price sad ne znam jel suspenzija bas bila 5 godina ili manje 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
nema govora å suspenziji kad su igrali konstantno u europi od te utakmice protiv zelje pa do danas
http://en.wikipedia.org/wiki/Wisla_Krak ... _in_Europe
e prije zelje u 90-tim to im je protiv zelje prva tekma u evropi bila nakon suspenzije bas me zanima zbog cega su ih suspendirali znam da je nesto sa navijacima bilo trazio sam po netu al nema nistasteve-o je napisao/la:nema govora å suspenziji kad su igrali konstantno u europi od te utakmice protiv zelje pa do danas
mora da si ti pomjeso s nekim to, ni ja se ne sjecam da je Wisla bila suspendovana, pogotovo ne na 5 godina
mozda su im dodjelili, pa ukinuli suspenziju, ko zna
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
[youtube][/youtube]
Ja mislim da jedina liga(navijacka) koja bi mogla da parira Poljacima je Ex-Yu liga.
Ovi su ludi skroz...
Ja mislim da jedina liga(navijacka) koja bi mogla da parira Poljacima je Ex-Yu liga.
Ovi su ludi skroz...
vidis ovo sto je Steve-o postavio ima velika stanka u Evropi valjda ima neke veze sa ovim sto me interesujenevjernik je napisao/la:mora da si ti pomjeso s nekim to, ni ja se ne sjecam da je Wisla bila suspendovana, pogotovo ne na 5 godina![]()
jest da je video malo stariji(2007) al ovo je vrh vrhova, lech @ zaglebie:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
interesuje i mene, evo trazim po netu jesul bili suspendovani, al nema nistajuznjak> je napisao/la:vidis ovo sto je Steve-o postavio ima velika stanka u Evropi valjda ima neke veze sa ovim sto me interesujenevjernik je napisao/la:mora da si ti pomjeso s nekim to, ni ja se ne sjecam da je Wisla bila suspendovana, pogotovo ne na 5 godina![]()
mozda jednostavno nisu imali rezultata, ne znam jbg ja sam 90-to godiste
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Evo tek sam sad vidio sta se desavalo na prijateljskoj utakmici AEK-a i drugoligasa...Sramota...Mislio sam da je Original 21 ipak ozbiljnija skupina...
...Nalupase nam Bajevica pravo... 
[youtube][/youtube]

Kakvi su ovo neredi bili na utakmici Orebro vs Malmo Imali ko klip kakav
Edit : Nas'o
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
hammers je napisao/la:
Kakvi su ovo neredi bili na utakmici Orebro vs Malmo Imali ko klip kakav
Edit : Nas'o
Ima ih vise a bjeze
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
- alan_kardec
- Kontakt:
juznjak> je napisao/la:steve-o @ vidim pratis poljake de mi reci jel istina da je Wisla bila suspendovana iz Euro takmicenja na nekih 5godina zbog navijaca neka su sranja pravili ne mogu se sjetit
Meni se čini da je Legija prije par godina izbačena iz Evrope na jednu sezonu, jer su im navijači pravili nerede čini mi se u Litvaniji na nekom gostovanju.
A za tu petogodišnju suspenziju Wisle nisam ni ja čuo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
[youtube][/youtube]
ŁKS Łódź - Widzew Łódź - 11/05/2006

Ovo je dovoljno :Sofrudony je napisao/la:ŁKS Łódź - Widzew Łódź - 11/05/2006![]()
![]()
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Ojjj kada zagrmeCoDe je napisao/la:Ovo je dovoljno :Sofrudony je napisao/la:ŁKS Łódź - Widzew Łódź - 11/05/2006![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
MOLIM VAS..AKO NEKO MOŽE DA POSTA SLIKE NAVIJAČA MILANA I FENERA..STO VISE..UZ MOGUCNOST PONEKOG KLIPA NAVIJANJA..ALI BITNIJE SU MI SLIKE..HVALA UNAPRIJED 
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.