Gle butova.....
15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider,doci
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
- sigurnoable
- Kontakt:
Izvor?Grdan je napisao/la:Drago Ćosić komentira utakmicu na HRT 2
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gleda li ko od vas Honduras i Francusku? 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ja, ali vise slusam komentatora nego sto gledam.Unofficialpage je napisao/la:Gleda li ko od vas Honduras i Francusku?
Danas je nemoguce bilo gledati i jednu tekmu od nervoze.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nadam se iznenadjenju i pobjedi hondurasaUnofficialpage je napisao/la:Gleda li ko od vas Honduras i Francusku?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja ne gledam, nakon rukometa nema šanse da gledam.Otelo je napisao/la:Ja, ali vise slusam komentatora nego sto gledam.Unofficialpage je napisao/la:Gleda li ko od vas Honduras i Francusku?
Danas je nemoguce bilo gledati i jednu tekmu od nervoze.
Još nekih 2 i pol sata do tekme. Al' nervohza i hvata.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ja gledam dnevnik na FTVUnofficialpage je napisao/la:Gleda li ko od vas Honduras i Francusku?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- sigurnoable
- Kontakt:
Odlikas, sad ce biti uzivancija pratiti utakmicu a ne ove nase amatere na BHT. Ono je bruka i sramota. Valjda ce Drago makar sa pola emocija prenositi nasu utakmicu da poveca jos vise ugodjaj
Moze li neko snimati prijenos sa HRT-a, Ćosić će to razvaliti 
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
ybt nama u Bosni nije omoguceno gledanje na HRT-uElddar je napisao/la:Moze li neko snimati prijenos sa HRT-a, Ćosić će to razvaliti
ali nije ni Spaho loš
15.10.2013.
U 22.00 počinje specijalni program FACE-a! Uživo, Rio de Janeiro i Sarajevo, četiri studija, gosti, analize, izjave igrača... CD i Face to Face, uživo, Rio - Sarajevo!
STUDIO MARAKANA – STUDIO SARAJEVO, UŽIVO!
STUDIO MARAKANA – STUDIO SARAJEVO, UŽIVO!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Jel Spaho radi nas ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
trebalo biOtelo je napisao/la:Jel Spaho radi nas ?
15.10.2013.
Jest, sad je ovaj rek'o da bi se treb'o javit sa MarakaneKaunas je napisao/la:trebalo biOtelo je napisao/la:Jel Spaho radi nas ?
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Gledaću na HRT2,Ćosić je fenomenalan lik.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
SuperLampard8 je napisao/la:Jest, sad je ovaj rek'o da bi se treb'o javit sa MarakaneKaunas je napisao/la:trebalo biOtelo je napisao/la:Jel Spaho radi nas ?
Ja ako docekam utakmicu bice uspjeh
Prezivjet je necu sigurno.
I do sad sam imo tremu ali ovo danas je nepodnosljivo. Muka mi vazdan. U glavi pritisak neki. Ama pobudalih
Kuku meni
Hajmo nasiiiiiiiiiii
Srce na teren
Gledam ove francuze da mi vrijeme prode, da ne mislim, a oni ko iz inata danas odlucili odigrati najdosadniju tekmu u povijestvi fudbala

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Krece se na tekmu. Minimalan poraz je OK samo da ne bude povreda i da nas sudije ne osakate za ostale utakmice a ako imalo pocne po zlu Argentine lose nam se pise. 
soccerfan je napisao/la:Ja ako docekam utakmicu bice uspjeh![]()
Prezivjet je necu sigurno.
![]()
I do sad sam imo tremu ali ovo danas je nepodnosljivo. Muka mi vazdan. U glavi pritisak neki. Ama pobudalih
![]()
Kuku meni
Hajmo nasiiiiiiiiiii
![]()
Srce na teren
![]()
![]()
![]()
Gledam ove francuze da mi vrijeme prode, da ne mislim, a oni ko iz inata danas odlucili odigrati najdosadniju tekmu u povijestvi fudbala
![]()
![]()
Dva apaurina i bices ko nov. Ili ako imas trave jos bolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.