daj ba Tata nemoj vise curu uznemiravatiTata je napisao/la:hahaa sta vi mislite da sam ja ta treba![]()
hani cojece pomislice da imam dva profila pa mi eto sedmog
evo sta sam ti reko, svidjam joj se
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
što jes,jesJameS je napisao/la:daj ba Tata nemoj vise curu uznemiravatiTata je napisao/la:hahaa sta vi mislite da sam ja ta treba![]()
hani cojece pomislice da imam dva profila pa mi eto sedmog
evo sta sam ti reko, svidjam joj se
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
tata aka neodoljivi

Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
ekeTata je napisao/la:tata aka neodoljivi![]()
![]()
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
-
ssportasicaa_sa
Tata je napisao/la:tata aka neodoljivi![]()
![]()
Nemas ti dzaba taj nick Tata, mozes mi babo vjerovatno biti, idi hrani djecu svoju i zabavi zenu malo, zeljna te je vjerovatno, tako da otkaci od mene ovog momenta dok se nisi sam izlogovao prije nego sto te ja pocnem gaziti nogama ovdje, opasno me vuces za jezicic a to nikako ne volim.
to volim kod curassportasicaa_sa je napisao/la:Tata je napisao/la:tata aka neodoljivi![]()
![]()
Nemas ti dzaba taj nick Tata, mozes mi babo vjerovatno biti, idi hrani djecu svoju i zabavi zenu malo, zeljna te je vjerovatno, tako da otkaci od mene ovog momenta dok se nisi sam izlogovao prije nego sto te ja pocnem gaziti nogama ovdje, opasno me vuces za jezicic a to nikako ne volim.![]()
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
ssportasicaa_sa je napisao/la:Tata je napisao/la:tata aka neodoljivi![]()
![]()
Nemas ti dzaba taj nick Tata, mozes mi babo vjerovatno biti, idi hrani djecu svoju i zabavi zenu malo, zeljna te je vjerovatno, tako da otkaci od mene ovog momenta dok se nisi sam izlogovao prije nego sto te ja pocnem gaziti nogama ovdje, opasno me vuces za jezicic a to nikako ne volim.![]()
Kad se ne upiša
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
ssportasicaa_sa
Tata je napisao/la:to volim kod curassportasicaa_sa je napisao/la:Tata je napisao/la:tata aka neodoljivi![]()
![]()
kad su zahebane
ajd daj tati skype, moze i msn ako imas kameru - tata radi razne stvari
![]()
Prevarice te zena Tatice, ima nedostatka milovanja i njeznosti s tvoje strane, ne plasis se toga?
Ja ne znam sta sam zgrijesio pa me "sportasica" izvika ovoliko...
, postao sam jedan obicni malo postic i pokrenula se lavina nekih nezeljenih komentara
, i da odgovorim nasoj dami na pitanje...volio bih da grijesim, jer bi zaista volio da si zensko i da navijas za Real, ali... nadam se da su moje sumnje neosnovane

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
bit svega ovoga jeste da ja podjeebavam a da se vi ljutite
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 17813.aspx hunt se nada da ce ga zabiti
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 17813.aspx hunt se nada da ce ga zabiti
Što promjeni poruku...daj mu MSN pa se tamo prepucavajte do mile volje...
pa kad si debilcina. Djete iz vrtica.

tata, nećemo se više viđati.Tata je napisao/la:bit svega ovoga jeste da ja podjeebavam a da se vi ljutite![]()
izvinjavam se ostalim forumašima što smo ga pusitili da ovako dugo divlja.
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
ma zabiće ga on 100% kad tad možda ronaldinjuTata je napisao/la:bit svega ovoga jeste da ja podjeebavam a da se vi ljutite![]()
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
-
ssportasicaa_sa
Raul_64 je napisao/la:Što promjeni poruku...daj mu MSN pa se tamo prepucavajte do mile volje...
Necu da se prepucavam ni sa kim, dosla sam tu da pricamo malo o fudbalu, nebitno o kojem se klubu radilo. Kao sto rekoh, ne navijam ni za koga ali Real volim. Svi mi se smiju obracati osim ovog Tatice, jer je on zaista ispod mog nivoa i jako me opterecuje svojim postupcima djecijim, Tatice hvala ti sto ces me pustiti u buduce na miru a ako to ne bude tako, onda cemo se mi raspitati dobro i na kraju ces svakako odustati.
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
Babuska je napisao/la:jahahahahah
Trajno si isključen/a s foruma.
Kontaktiraj administratora/icu za dodatne informacije.
Razlog isključenja: ne zelimo da budete član našeg foruma.
e moja sportasice zbog tebe sam zaradio 7. ban
@ admin - ko vas sta pita![]()
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Ode nam jedan vojnik.....velika šteta....stvarno znao je promaši temu sam tako....
Eto ssportasicaa_sa ode Tata na tvoju i na mnogo drugih forumaša žalost
Eto ssportasicaa_sa ode Tata na tvoju i na mnogo drugih forumaša žalost
kakve su ove curice na temi Hala-Madrid

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
ssportasicaa_sa
Saurman je napisao/la:kakve su ove curice na temi Hala-Madrid![]()
![]()
![]()
Saurman, otkud znas da sam curica? Mozda sam i musko, tako ovi kazu, sta ces sad
@ Saurman
nemoj tako pisati, ako ovo vidi Perez covijek ce morati dici kredit da ti zabrani da ovako pises. Vidis da su pred samim bankrotom imaj malo milosti, moramo se na nekim narednih godina izivljavati.

nemoj tako pisati, ako ovo vidi Perez covijek ce morati dici kredit da ti zabrani da ovako pises. Vidis da su pred samim bankrotom imaj malo milosti, moramo se na nekim narednih godina izivljavati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.