Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Džanan Musa
Pretjerujete. Nikakva mržnja.
Dečko je pokazao da ne poštuje ono što predstavlja KK Partizan i od juče je i definitivno na listi neomiljenih kod Grobara. Trebao bi se zapitati sa svojih 17 godina je li on novi Barkley ili neko ko se razvija i ko je još daleko od ozbiljne košarke... Onakve gluposti i **** se ne praštaju ni mnogo većima od njega.
Uostalom... jedan veliki Nenad je to sjajno zaključio...
Dečko je pokazao da ne poštuje ono što predstavlja KK Partizan i od juče je i definitivno na listi neomiljenih kod Grobara. Trebao bi se zapitati sa svojih 17 godina je li on novi Barkley ili neko ko se razvija i ko je još daleko od ozbiljne košarke... Onakve gluposti i **** se ne praštaju ni mnogo većima od njega.
Uostalom... jedan veliki Nenad je to sjajno zaključio...
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Gdje je pokazao, sta? Sta predstavlja KK Partizan? Koliko srbijanskih igraca uradi (napise, izjavi) 10x gore stvari, samo zato sto su ljubitelji Zvijezde ili Partizana, pa nikom nista. Zna svako da je to sport, da je bilo u zaru borbe, u afektu (iako se mnoge stvari ni time ne mogu opravdati)?! Ja samo ne znam sta je Musa to uradio prema Partizanu, pa ti pricas o nekakvom postovanju, volio bih da me uputis? Ako je jedini razlog te price ono sinoc u slucaju Marinkovic, mogu ti samo reci da ne budes smijesan. Dijete se fokusiralo na igru, na napad svog tima i dobru asistenciju saigracu, koji je sve to zavrsio poenom. Prvom meni se nije jednom desilo da ne registrujem neke stvari koje su mi mozda i u vidnom polju, jer sam fokusiran na nesto totalno lijevo. Zasto i njegovu sinosnju reakciju tako ne posmatrati? Mozda uopste nije registrovao da je momak imao onako opasan pad?44Bertans je napisao/la:Pretjerujete. Nikakva mržnja.
Eh sad, ako se onoliki komentari koje sam ja sinoc procitao ne mogu nazvati mrznjom, sta je onda definicija iste, mozes li mi svojim rijecima definisati? Druga stvar je sto slicne nazive (citaj uvrede) evo vec mjesecima, a mozda i godinama citam od strane srbijansko-srpske publike, dakle, prije tog nepostovanja KK Partizana (kako si to ti okarakterisao), ili bilo kojeg drugog kluba iz Srbije.
Da se razumijemo, Musa ima svojih bubica, o tome sam ja ovdje pisao na prethodnim stranicama, ali mi je nevjerovatno koliko se svaka sitnica koju momak uradi preuvelicava i obavezno je sve popraceno salvama uvreda na njegov racun. Popustite momka, sta koga iz Srbije, Hrvatske, CG, itd., boli qrac je li ga Teletovic trebao zadaviti (jer je, pobogu, mali toliko bahat), ili bilo sta sto ima veze s njim? Prva nebuloza koja govori da ga velika vecina nabrojanih nikada ne prati jesu price o radovanju zbog asistencije sinoc, aludiravsi na to da je u pitanju nesto strano za njega - sto nema veze s vezom.
Nenad Marković ti je odgovorio šta predstavlja.
Što se Džanana tiče, **** tokom 40 minuta je plod sopstvenih zabluda. Nepotrebno. Naročito ako sa druge strane imaš jednog Novicu Veličkovića.
Nama Grobarima je nebitno odakle je dečko. Mora poštovati KK Partizan.
Što se Džanana tiče, **** tokom 40 minuta je plod sopstvenih zabluda. Nepotrebno. Naročito ako sa druge strane imaš jednog Novicu Veličkovića.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Koji ku.rac je taj Partizan pa se mora poštovati? Momak ništa nije loše uradio, a očekivano je kako će ga dočekati. I uvijek se tako dočekivao, a znamo svi zbog čega. Tako da ne treba polemisati više oko toga.
Kad bih ja jos imao vremena (a i zelje) da gledam klip od 20-ak minuta... Helem, treba imati u vidu da je on jos daleko, daleko od formiranog igraca-covjeka, pogotovo kada tako mlad odes od porodice. Ne treba ni iskljucivati mogucnost takvog odgoja od malih nogu, sve je moguce. Ja stvarno ne znam o kakvom **** se radi, o kakvim zabludama se prica. Iako mi neke stvari sto se njegovog ponasanja tice itekako smetaju, nadam se i vjerujem da ce se to promijeniti i nestajati njegovim sazrijevanjem. Ako ne, Boze moj - ni prvi ni posljednji.44Bertans je napisao/la:Nenad Marković ti je odgovorio šta predstavlja.
Prvom meni je Partizan najdrazi klub u ABA ligi, i uvijek navijam za njih osim ako s druge strane nema neki nas reprezentativac koji ima finu rolu u svom timu, pa bih iz tog razloga volio da njegov klub ostvari pobjedu. Medjutim, previse to dizete na nekakav nivo kao da pricamo o nekakvim, ljudima, svetim stvarima. Boli nekog briga bolan za Partizanom.

Federer17 je napisao/la:Kad bih ja jos imao vremena (a i zelje) da gledam klip od 20-ak minuta... Helem, treba imati u vidu da je on jos daleko, daleko od formiranog igraca-covjeka, pogotovo kada tako mlad odes od porodice. Ne treba ni iskljucivati mogucnost takvog odgoja od malih nogu, sve je moguce. Ja stvarno ne znam o kakvom **** se radi, o kakvim zabludama se prica. Iako mi neke stvari sto se njegovog ponasanja tice itekako smetaju, nadam se i vjerujem da ce se to promijeniti i nestajati njegovim sazrijevanjem. Ako ne, Boze moj - ni prvi ni posljednji.44Bertans je napisao/la:Nenad Marković ti je odgovorio šta predstavlja.
Prvom meni je Partizan najdrazi klub u ABA ligi, i uvijek navijam za njih osim ako s druge strane nema neki nas reprezentativac koji ima finu rolu u svom timu, pa bih iz tog razloga volio da njegov klub ostvari pobjedu. Medjutim, previse to dizete na nekakav nivo kao da pricamo o nekakvim, ljudima, svetim stvarima. Boli nekog briga bolan za Partizanom.

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
I ja sam uvijek više naginjao prema Partizanu u odnosu na Zvezdu. Jer su mi nekako gotivniji oni nego cigani. 

Jel moze neki video Musinog 'nepostovanja' prema Partizanu? Po onome sta vi pisete, dalo bi se zakljuciti da mu zamjeraju jer je proslavio kos svoje ekipe.
Cuj mora postovati partizan
zaboli nekog neka stvar za partizanom

zaboli nekog neka stvar za partizanom
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ko psuje? Gdje psuje? Gdje, šta, kako? Šta je to uradio Musa?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Upravo zato i kažem. Poštovanje se stiče poštovanjem.Federer17 je napisao/la:Kad bih ja jos imao vremena (a i zelje) da gledam klip od 20-ak minuta... Helem, treba imati u vidu da je on jos daleko, daleko od formiranog igraca-covjeka, pogotovo kada tako mlad odes od porodice. Ne treba ni iskljucivati mogucnost takvog odgoja od malih nogu, sve je moguce. Ja stvarno ne znam o kakvom **** se radi, o kakvim zabludama se prica. Iako mi neke stvari sto se njegovog ponasanja tice itekako smetaju, nadam se i vjerujem da ce se to promijeniti i nestajati njegovim sazrijevanjem. Ako ne, Boze moj - ni prvi ni posljednji.44Bertans je napisao/la:Nenad Marković ti je odgovorio šta predstavlja.
Veliki si onoliko koliko te drugi cijene. Onoliko koliko si u stanju cijeniti. To se ne postiže grimasama, **** i provociranjima.
Nije on jedini, ima još dosta sličnih mladih igrača koji nisu svjesni navedenog.
KK Partizan je institucija. Više od kluba, više od kolektiva, više od rezultata i više od trofeja...
Sta je uradio, Bertanse? Daj video neki.
DA44Bertans je napisao/la: Upravo zato i kažem. Poštovanje se stiče poštovanjem.
Veliki si onoliko koliko te drugi cijene. Onoliko koliko si u stanju cijeniti. To se ne postiže grimasama, **** i provociranjima.
Nije on jedini, ima još dosta sličnih mladih igrača koji nisu svjesni navedenog.
KK Partizan je institucija. Više od kluba, više od kolektiva, više od rezultata i više od trofeja...
ali navijačima partizana
nama ostalima je to jedan veliki klub, najuspješniji u posljeratnom periodu,ali nečemo pretjerivati
nemoj zaboraviti da je KK Split odnosno Jugoplastika/POP 84 službeno proglašeni najboljim klubom bivše jugoslavije pa ne vidim da imaju neki toliko poštovanje prema njemu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Boli nekog qrcina bolan za nekakvim Grobarima, sta bi oni trebali da znace Dzananu Musi?! Njega boli ista ta stvar i za Partizanom. Smijesan si ako mislis da kosarkasi drugacije pristupaju utakmicama sa Partizana ili recimo sa Unikahom (jer je Cedevita igrala s njima u eurokupu). Sta njemu treba da predstavlja taj Novica Velickovic (igrac sa solidnom karijerom)? Je li sinoc trebao doci do njega na parketu i traziti autogram?44Bertans je napisao/la:Nenad Marković ti je odgovorio šta predstavlja.

Okomili ste se na djecaka koji nije ni vidio sta se desilo s Vanjom. Dao pas na zicer i okrenuo se prema svom kosu, jer je logicno da ce Arapovic to zavrsiti. Njegovo radovanje se ogledalo kroz stisnute pesnice uz "TOOO" na usnama. Sta si ti ocekivao, da se ne raduje kosevima koji odlucuju pobjednika tako vaznog meca?! I ko je, uostalom, kriv Marinkovicu sto se razbio (bez obzira sto Musa nije ni mogao vidjeti kako je ovaj pao)?! Ne budite iskompleksirane seljacine i ne usmjeravajte bijes zbog poraza na te stvari. Ja sam svjestan da je vecini taj momak trn u oku, ali njega to ni najmanje ne pogadja i ne osvrce se na vas kompleksase. Zato ce i postati veliki igrac, ako Bog da!

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Pa gledao si valjda utakmicu.... ili si jedan u nizu koji nije, a na ovoj temi ističe kako eto Grobari mrze Musu.Kajzer10 je napisao/la:Sta je uradio, Bertanse? Daj video neki.

Splita više nema, kao ni Bosne...DA
ali navijačima partizana
nama ostalima je to jedan veliki klub, najuspješniji u posljeratnom periodu,ali nečemo pretjerivati
nemoj zaboraviti da je KK Split odnosno Jugoplastika/POP 84 službeno proglašeni najboljim klubom bivše jugoslavije pa ne vidim da imaju neki toliko poštovanje prema njemu
Govorimo o KK Partizanu. Ne Grobarima... Omašio si slobodno bacanje.Boli nekog qrcina bolan za nekakvim Grobarima, sta bi oni trebali da znace Dzananu Musi?! Njega boli ista ta stvar i za Partizanom. Smijesan si ako mislis da kosarkasi drugacije pristupaju utakmicama sa Partizana ili recimo sa Unikahom (jer je Cedevita igrala s njima u eurokupu). Sta njemu treba da predstavlja taj Novica Velickovic (igrac sa solidnom karijerom)? Je li sinoc trebao doci do njega na parketu i traziti autogram?![]()
Ni ti nisi gledao utakmicu...Sta si ti ocekivao, da se ne raduje kosevima koji odlucuju pobjednika tako vaznog meca?!
Pogledaj tabeli BiH i hrvatske lige, a inace ovo je ne postovanje prema drugima44Bertans je napisao/la:
Splita više nema, kao ni Bosne...DA
ali navijačima partizana
.
I ne znam koji će ku.rac navijač Partizana na ovoj temi?
Tema Partizana

Nermine, veoma dobro znaš moj stav o KK Bosna. Najveći sportski kolektiv BiH. Međutim, takođe znaš šta se s njom desilo. Isto i gore se desilo Splitu... Još nekim, manje bitnim klubovima regije... Tako da nema potrebe da se moj prethodni post interpretira u kontekstu omalovažavanja.nerminh74 je napisao/la: Pogledaj tabeli BiH i hrvatske lige, a inace ovo je ne postovanje prema drugima

Pa, neki ističu da mi mrzimo Džanana... što je apsurd. Mislim, mržnja je krupna stvar. A po difoltu, vođeni logikom komentara na društvenim mrežama kojekakvih patoloških slučajeva, onda ispade da svaki navijač na Balkanu mrzi onog drugog...I ne znam koji će ku.rac navijač Partizana na ovoj temi?
Sta im se desilo i jedan i drugi klub postoje, sto vise split nije ulazio u nikakve fuzije44Bertans je napisao/la:Nermine, veoma dobro znaš moj stav o KK Bosna. Najveći sportski kolektiv BiH. Međutim, takođe znaš šta se s njom desilo. Isto i gore se desilo Splitu... Još nekim, manje bitnim klubovima regije... Tako da nema potrebe da se moj prethodni post interpretira u kontekstu omalovažavanja.nerminh74 je napisao/la: Pogledaj tabeli BiH i hrvatske lige, a inace ovo je ne postovanje prema drugima![]()
Uglavnom tema je Dzanan Musa, a o ostalom mozete na temi aba lige
Nisam gledao utakmicu, zato pitam. Buduci da niko ne postavlja nesto opipljivo poput yt klipa, smatracemo da je Musa emotivno proslavio kos svoje ekipe dok je igrac Partizana bio na podu. Ako je ovo odraz nepostovanja onda danas tesko da iko ikog postuje.
Koliko se postova ispisa, neko bi pomislio da je na sred terena izvadio dres Partizana i urinirao po njemu.
Ne pravite od muhe slona.
Koliko se postova ispisa, neko bi pomislio da je na sred terena izvadio dres Partizana i urinirao po njemu.
Ne pravite od muhe slona.