Ukljucio sam se kasno, ali vidim da igramo odlicno...
Ja mislim da je to do mene, kad odlucim da gledam ovu ekipu rijetko kada se gubi
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
bezveze ti post,koji ba hateri igrate dobro i to je ok ali kad ne igrate ok je i to rec,jeli mislis da svi mrze lakerseBalon je napisao/la:e gdje ste sada hateri necujem vas jel vas strah kad vidite kako smo u stanju da igramo kad HOCEMO da igramo
prva cetrvtina 34-13 za Lakerse u San Antoniu
Alal ti vera...al nekaKobe Bryant je napisao/la:5. San Antonio i Dallas
To obicno tako bude , tako da su velike sanse da lakersi zjane sljedecu tekmu , kod San Antoni-a se vidjala prevelika opustenost , dok su lakersi sve rjesili ozboljnoscu u 1/4dema je napisao/la:Najbolja utakmica Heata u sezoni je bila protiv Lakersa,a ovo veceras je najbolja utakmica sezone za Lakerse ali ipak tesko cete dalje od 3 mjesta zapada.
Koji pad Spursa od maestralne utakmice protiv Heata do najgore veceras
Nekazem da da Dallas i San Antonio nisu najbolje ekipe na zapadu , oni to jesu , ali mach-up vise odgovara i igra i tempo te dvije ekipe u playoff-u , dok recimo Portland ne lezi kao i tranzicija i polutranzicija koju igra OklahomaRaul_64 je napisao/la:Alal ti vera...al nekaKobe Bryant je napisao/la:5. San Antonio i Dallas
sta je bilo sto dobi ban,nema te nestaAnderson je napisao/la:Koje silovanje jbt
ode ovo gledati
i da,ja sam majestic![]()
![]()
![]()
ma otisao sam da vidim Melisuadnan24 je napisao/la:Kako Bynum dominira u skoku nije humano...odrzavamo ovih 30-etak sto je odlicno...
@dema
Borit cemo se mi za drugo na zapadu..Dallas nije uopste daleko...
@andersone
Jesi to u Banovicima?
Opet on u pogrešnoj temiD1n0 je napisao/la:Dallas je puno bolja ekipa nego prosle godine.
Tyson Chandler je dosao, odlican Center.
Peja Stojakovic je isto dosao, znamo da je odlican 3 point shooter
Imamo 2 Hall of Famers, Dirk-a i Kidd.
Odlicna klupa: Terry, Marion, Berea, Haywood...
Spurs je overrated. West finals ce biti Dallas-Fakers
rekoh tesko cete dalje od 3 mjesta a nisam rekao da necete,inace je Dallas u najboljoj formi u NBA zadnjih 15ak utakmicaadnan24 je napisao/la:Kako Bynum dominira u skoku nije humano...odrzavamo ovih 30-etak sto je odlicno...
@dema
Borit cemo se mi za drugo na zapadu..Dallas nije uopste daleko...
@andersone
Jesi to u Banovicima?
Moramo se pomiriti da ce mo biti 3 90% , Dallas ima ubjedljivo najlaksi raspored do kraja , mi imamo vrlo tezakadnan24 je napisao/la: Borit cemo se mi za drugo na zapadu..Dallas nije uopste daleko...
dema je napisao/la: rekoh tesko cete dalje od 3 mjesta a nisam rekao da necete,inace je Dallas u najboljoj formi u NBA zadnjih 15ak utakmica
Pa ja se pojavljujem samo kada je bitno, kada se trofeji uzimajuamerosm je napisao/la:Kao sto napisah @adnan24 samo da pokazemo ko su akutelni prvaci NBA lige i mislim da bi ovo trebalo biti dovoljno da dodjemo do pobjede. Igramo prefketno bolju igru odavno nisam vidio, i nakon All-Stara isto kao da je neka druga ekipa na terenu ili kao sto je govorio Phil Jackson u odredjenom trenutku ce se prekinuti odredjeni prekidac i bit cemo opet oni stari prepoznatljivi Lakersi.
@neno#4
ih ti se uvijek javis nakon utakmice.![]()
Lahko je biti general nakon bitke - koja ovdje jos nije dobijena - ali nikad te nisam vidio osim Bostona prosle godine da si rekao ovo gubimo ili dobijamo.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.