LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

neno#4
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la neno#4 » 06 mar 2011, 22:42

Rodjak mi salje poruku dok sam se tusirao, kaze napokon na nesto licite i da cu da se odusevim...On, inace vatreni navijac kluba iz Dalasa..
Ukljucio sam se kasno, ali vidim da igramo odlicno...
Ja mislim da je to do mene, kad odlucim da gledam ovu ekipu rijetko kada se gubi 8-) 8-) 8-)
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 mar 2011, 22:53

Kao sto napisah @adnan24 samo da pokazemo ko su akutelni prvaci NBA lige i mislim da bi ovo trebalo biti dovoljno da dodjemo do pobjede. Igramo prefketno bolju igru odavno nisam vidio, i nakon All-Stara isto kao da je neka druga ekipa na terenu ili kao sto je govorio Phil Jackson u odredjenom trenutku ce se prekinuti odredjeni prekidac i bit cemo opet oni stari prepoznatljivi Lakersi.

@neno#4

ih ti se uvijek javis nakon utakmice. :lol: :lol: Lahko je biti general nakon bitke - koja ovdje jos nije dobijena - ali nikad te nisam vidio osim Bostona prosle godine da si rekao ovo gubimo ili dobijamo. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 06 mar 2011, 22:56

Balon je napisao/la:e gdje ste sada hateri necujem vas jel vas strah kad vidite kako smo u stanju da igramo kad HOCEMO da igramo
prva cetrvtina 34-13 za Lakerse u San Antoniu
bezveze ti post,koji ba hateri igrate dobro i to je ok ali kad ne igrate ok je i to rec,jeli mislis da svi mrze lakerse

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 06 mar 2011, 22:56

Gledao sam 100% sve preglede i negdje 40-50 % utakmica lakersa ove sezone , nisam kao prijasnih gdje sam gledao oko 80% :lol:

Evo mog zakljucka ko moze da sprjeci lakerse u 3peet :

na zapadu :

1. Portland najopasniji ako im se Roy 100 % oporavi , imaju sve sto lakersima smeta , odbranu , i bolji pozicioni napad i odlican mach-up :
2. Oklahoma , ako Perkins bude 100%
3.Menmphis ako Gay bude 100% zdrav odlicna ekipa meni nije jasno kako nisu bolji
4.Denver : kako sad igraju NAGAZNA MINA , nemaju zvjezdu , ali najbolja klupa u logi i to ubjedljivo , a izgleda igraju jedan za drugoga , najopasniji protivnik u prvoj rundi za sviju ;)
5. San Antonio i Dallas , s njima se lakersi nece opustiti , znaju se pogotovo sa San Antoniem u dusu , sa Dallasom nikad u posljednje vrijeme nisu igrali playoff pa je tesko 100% tvrditi sta ce bit ali predvidjam u oba slucaja 4-2 za lakerse ;)

u finalu :

1. Heat i ako su Boston i Chicago bolji od Miami-a , jednostavno se bojim sudija kao i protiv Bostona 2008 , a i utakmice protiv Miami-a i Clevelanda proslih sezona su bili trauma sto se tice sudjenja

2. Boston ako budu zdravi opet ocekujem 7 utakmica ;)

3.NY mada nemaju sanse da dodju do finala

4. Chicago , po meni pustiti Rose-a da siluje Fishera kao Brooks kad so igrali protiv Houstona prije 2 sezone u playoff-u ostale zaustaviti a ipak smo visi i bolj u napadu ;)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 06 mar 2011, 23:02

Najbolja utakmica Heata u sezoni je bila protiv Lakersa,a ovo veceras je najbolja utakmica sezone za Lakerse ali ipak tesko cete dalje od 3 mjesta zapada.

Koji pad Spursa od maestralne utakmice protiv Heata do najgore veceras
Zadnja izmjena: dema, dana/u 06 mar 2011, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 mar 2011, 23:04

Kobe Bryant je napisao/la:5. San Antonio i Dallas
Alal ti vera...al neka 8-)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 06 mar 2011, 23:06

dema je napisao/la:Najbolja utakmica Heata u sezoni je bila protiv Lakersa,a ovo veceras je najbolja utakmica sezone za Lakerse ali ipak tesko cete dalje od 3 mjesta zapada.

Koji pad Spursa od maestralne utakmice protiv Heata do najgore veceras
To obicno tako bude , tako da su velike sanse da lakersi zjane sljedecu tekmu , kod San Antoni-a se vidjala prevelika opustenost , dok su lakersi sve rjesili ozboljnoscu u 1/4 ;)

Anderson
Kontakt:

Post Postao/la Anderson » 06 mar 2011, 23:06

Koje silovanje jbt

ode ovo gledati

i da,ja sam majestic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 06 mar 2011, 23:07

Dallas je puno bolja ekipa nego prosle godine.

Tyson Chandler je dosao, odlican Center.

Peja Stojakovic je isto dosao, znamo da je odlican 3 point shooter

Imamo 2 Hall of Famers, Dirk-a i Kidd.

Odlicna klupa: Terry, Marion, Berea, Haywood...
Spurs je overrated. West finals ce biti Dallas-Fakers
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 mar 2011, 23:08

Kako Bynum dominira u skoku nije humano...odrzavamo ovih 30-etak sto je odlicno...

@dema

Borit cemo se mi za drugo na zapadu..Dallas nije uopste daleko...

@andersone

Jesi to u Banovicima? :D

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 06 mar 2011, 23:08

Raul_64 je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:5. San Antonio i Dallas
Alal ti vera...al neka 8-)
Nekazem da da Dallas i San Antonio nisu najbolje ekipe na zapadu , oni to jesu , ali mach-up vise odgovara i igra i tempo te dvije ekipe u playoff-u , dok recimo Portland ne lezi kao i tranzicija i polutranzicija koju igra Oklahoma ;)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 06 mar 2011, 23:11

Anderson je napisao/la:Koje silovanje jbt

ode ovo gledati

i da,ja sam majestic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sta je bilo sto dobi ban,nema te nesta

Anderson
Kontakt:

Post Postao/la Anderson » 06 mar 2011, 23:12

adnan24 je napisao/la:Kako Bynum dominira u skoku nije humano...odrzavamo ovih 30-etak sto je odlicno...

@dema

@andersone

ma otisao sam da vidim Melisu :mrgreen: :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 mar 2011, 23:13

D1n0 je napisao/la:Dallas je puno bolja ekipa nego prosle godine.

Tyson Chandler je dosao, odlican Center.

Peja Stojakovic je isto dosao, znamo da je odlican 3 point shooter

Imamo 2 Hall of Famers, Dirk-a i Kidd.

Odlicna klupa: Terry, Marion, Berea, Haywood...
Spurs je overrated. West finals ce biti Dallas-Fakers
Opet on u pogrešnoj temi :lol: .Ima i Dallas temu
Večeras ubijanje iako su Lakersi puno bolji od allstara ovo je njihovih 200% dal žele da pokažžu ko je gazda na zapadu ili su Spursi nezainteresovani za utakmicu nakon razvaljivanja Miamija noovo je sigurno najbolja tekma Lakersa ove sezone.Taman mislio napisat evo vraćamo se no onda Hill usra :lol:
Kobe na pragu double-doublea i pored bespotrebnog ispucavanja :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 06 mar 2011, 23:14

adnan24 je napisao/la:Kako Bynum dominira u skoku nije humano...odrzavamo ovih 30-etak sto je odlicno...

@dema

@andersone

rekoh tesko cete dalje od 3 mjesta a nisam rekao da necete,inace je Dallas u najboljoj formi u NBA zadnjih 15ak utakmica

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 06 mar 2011, 23:17

adnan24 je napisao/la: Borit cemo se mi za drugo na zapadu..Dallas nije uopste daleko...
Moramo se pomiriti da ce mo biti 3 90% , Dallas ima ubjedljivo najlaksi raspored do kraja , mi imamo vrlo tezak ;)

Ali ove igre od all-starrs game nam daju nadu da mozemo kad hocemo , jos da se oprove do kraja Barnes i Ratlif ;)

Samo mi je Blake najvece razocarenje u lakersima ove godine , nema ni sut a kamoli pčaymaker igru :roll:

Artestu je sut opao disraticno , samo nas Barnes moze izvaditi u playoff-u , jer neko mora pogadjati kada se igra zona (kao Dallas) i kad udvoje Bryant-a osim Fishera nema ko :roll:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 mar 2011, 23:19

dema je napisao/la: rekoh tesko cete dalje od 3 mjesta a nisam rekao da necete,inace je Dallas u najboljoj formi u NBA zadnjih 15ak utakmica

Ja mislim da cemo ipak biti drugi ali vidjet cemo...sljedece sedmice igramo s njima sto bi moglo dosta znaciti...

@majestic

Pa sta kaze Melisa,jel' jos kilsa glova? :mrgreen:

@LBJ MVP

Kobe je igrao dosta lose protiv Spursa prve dvije...sad zeli sam sebi da digne samopouzdanje za eventualni novi obracun nekad u PO...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 mar 2011, 23:23

Ma ima on samopouzdanja.Ovo mi je prvi put u životu da sam uživao gledat Lakerse igrali su prelijepu košarku :mrgreen: :mrgreen:
A i pored 30 razlike zaključio sam da je Blake najveći panj na terenu :lol: Igra playa dok je u igri sakriva se od lopte odbranu nikakvu ne igra samo što večeras niko nije mogao da pogodi :roll:
Al će me stari zaebavat ja za Spurse navijam,a on za Lakerse ja mu reko jutros razvalićemo vas večeras :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 mar 2011, 23:33

amerosm je napisao/la:Kao sto napisah @adnan24 samo da pokazemo ko su akutelni prvaci NBA lige i mislim da bi ovo trebalo biti dovoljno da dodjemo do pobjede. Igramo prefketno bolju igru odavno nisam vidio, i nakon All-Stara isto kao da je neka druga ekipa na terenu ili kao sto je govorio Phil Jackson u odredjenom trenutku ce se prekinuti odredjeni prekidac i bit cemo opet oni stari prepoznatljivi Lakersi.

@neno#4

ih ti se uvijek javis nakon utakmice. :lol: :lol: Lahko je biti general nakon bitke - koja ovdje jos nije dobijena - ali nikad te nisam vidio osim Bostona prosle godine da si rekao ovo gubimo ili dobijamo. :D :D
Pa ja se pojavljujem samo kada je bitno, kada se trofeji uzimaju :lol: :lol: :lol: :lol:
A sve na ovoj temi procitam uvijek, samo sto rjedje pisem...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 06 mar 2011, 23:38

Samo da jos jednom utvrdim , Blake je parmak !!! , lakersi trabaju dati par miliona samo da ga neko uzme bezplatno , da im ode iz salary cap-a da mogu da angaziraju nekog drugog play-a za midlevel salaries ;)

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.