FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

guber90
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la guber90 » 12 feb 2011, 11:50

anton 1983 je napisao/la:slika

Ajde poželimo im sreću i nadajmo se da će nakon 9 mjeseci opet skupa zaigrati!

:o
Sto se tice djela za srecu, slazem se u potpunosti, ali tu mislim na to da ih povrede zaobidju.

Kada njih dvojicu imamo na krilimo, mislim, da rijetko koja odbrana na svijetu moze da ne primi go.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 feb 2011, 12:18

sretno momcima danas ...
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 12 feb 2011, 12:19

Da skratimo pricu,..
Stefan Effenberg je napisao/la:A extra klasu tek mora dosegnuti.
To cijelo vrijeme govorim. Ostali veliki klubovi imaju u odbrani makar jednog (mnogi po dva) ekstra kvalitetnog stopera, dok Bajern jos uvijek ceka da dobije takvog igraca. To je ono sto je bitno.
Badstuber je već sada bolji igrač od Kovača. Po mojem mišljenju. Možete se smijat ali zbilja tako mislim.
Ne vidim po čemu to Kovač odskače u kvaliteti od Badstubera. Jer je imao smirenost? Ovaj momak ju već ima sada a kamoli još kada odigra 2-3 sezone.

Badstuber je, po meni, na istoj razini kao i Linke. Za sada.
Ja nemam takav utisak, ni blizu. Al' ako je tako, onda je Batstuber vec sada vrhunski odbrambeni igrac, jer su ova dvojica svakako bili vrhunski igraci.
Znači taj drugi stoper mora biti brz. To mu mora biti odlika. Nadam se da će i biti tako.
Hoćeš imena? Christian Zapata ( Udinese ).
Taj ima sve da igra u vrhunskom klubu. A posjeduje brzinu između ostalog. Moj odabir.
Dobar je Zapata, ali su meni bolji Aleks ili Bruno Alves. Rek'o bih za klasu bolji igraci. Batstuber - Zapata, Ferdinand - Vidic, Lusio - Samuel, Karager - Skrtel, Aleks - Teri, Pujol - Pike, Pepe - Karvaljo,... Je l' ti se cini da bi ovaj prvi stoperski dvojac u ovom trenutku bio makar duplo gori od ostalih nabrojanih!?? Konkretno pitanje.
Svakako se može usporediti sa tim igračima iako su bolji. Nije problem. Ostavljam otvorenim ovu temu za neki drugi put.
Priznam, Terry Puyol Carvalho Lucio su TRENUTNO bolji igrači od Badstubera ako to želiš čuti.
Nikad nisam rekao da Bayernu ne fali jedan takav igrač. To nisam nigdje napisao.
Moze se sve porediti, samo mozda nebi imalo smisla,.. Kako porediti Stubera sa Vidicem, Lusiom, Karagerom, Terijem, Ferdinandom, Pujolom, Pikeom, Karvaljom, Kieliniom,...!?? Sta navesti kao Stuberovu prednost :mrgreen: !? Mislim nista. Ako je Anton u pravu kada kaze da ce Bajern u tim investirati 75 miliona ojra, onda komotno mogu kesirati 30 miliona za Kielinija :mrgreen: . Covjek moze igrati lijevog i desnog stopera, a dobar je i na lijevom beku. Tada bi imali jednog igraca ekstra klase i jednog (Stubera) mladog talenta.
Hmm....Ponovno greška. Nisi shvatio da si usporedio Roberta Kovača u najboljim danima i Badstubera čije najbolje godine tek dolaze? Shvaćaš?
Kako nisam shvatio, to mi je i bio cilj. Vrati se na prosli komentar pa ces naci recenicu u kojoj stoji da seniore gledam ravnopravno, ne zanima me koliko ko ima godina. Mada bi naravno (' i ja') istrpio nekoliko gresaka mladog igraca, osim ako to ne bi previse uticalo na borbu za trofeje. Mladom igracu se mora dati prilika ako se zeli od njega napraviti igrac, a greske su sastavni dio sazrijevanja.
Zadnja rečenica uopče ne drži vodu.
Da ponovim još jednom. Bayern je s tim Badstuberom osvojio prvenstvo, kup i skoro osvojio ligu prvaka. Kakav dokaz još trebaš?
Da u Bayernu ne računaju na njega prodali bi ga nekome. Ne bi on sigurno igrao.
Bayern pravi igrača od Badstubera a i s njim osvaja titule.
Koliko me sjecanje sluzi (a sluzi), Bajern je prim'o jako puno golova u Ligi prvaka. Odbrana je bila suplja, ali su fantasticna krila i super inspirisani Olic uspjevali postici gol vise. Vidjeli smo kako se Stuber proveo u duelu sa Valensiom. Vidjeli smo kako se Stuber proveo sa Svjetskom prvenstvu. Za Bajern je mor'o igrati, jer su na lijevom beku imali ocajna rjesenja. Koliko je izbor bio suzen, dovoljno govori da je stoper igr'o beka.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 12 feb 2011, 12:22

anton 1983 je napisao/la:slika

Ajde poželimo im sreću i nadajmo se da će nakon 9 mjeseci opet skupa zaigrati!

:o
Nadam se da se nase skupocjeno staklo nece razbiti na ovoj utakmici :)

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 12 feb 2011, 14:49

Zvanično je, ROBBERY STARTUJE :D :D :D
slika

Zapada za oko jedna činjenica, u prvih 11 samo jedan igrač sa brojem na leđima ispod 10 ;)
Sent from my Philips Smart TV.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 12 feb 2011, 15:33

vec kraj utakmice ... ovo je pobjeda

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 12 feb 2011, 15:35

Vec vodimo. Jeste li vidjeli sto se Gov-njez osiso :lol:

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 12 feb 2011, 15:47

Es mullert wieder. :D Ništa ovo nije gotovo,dajte još 3 da se opustim. :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 feb 2011, 15:49

Muller i Gomez su svoj poso odradili sad jos samo Ribery ,Robenn i Bastian :D da ga zabiju
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 feb 2011, 15:51

Sama da se ne ponovi KOln......za sada odlicna igra i dva gola, koja je namjestio Robbery.....
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 12 feb 2011, 15:59

Gledo sam hebeni City do kraja, pa sam propustio prvih 5-6 minuta Bayerna, sto znaci da nisam vidio prvi gol. Kakav je bio?
Sad za sada dobro igramo, ali nakon poraza od Kelna prosle subote, ne bih da prognoziram nikakve petarde.

Kako je Gomez neobican bez one trake na glavi. :D

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 feb 2011, 16:02

ne gledam tekmu, jbg al et vodimo 2:0
Kakvi su golovi, kakva nam je defanziva, men ce cini k'o da je ovo dominacija :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 12 feb 2011, 16:03

Gdje gledate tekmu . Ja gledao na streamu i poslije Mullerovog gola zastopalo . Mislim da se nece ponoviti Koln jer za sada Hoffenheim nemoze preci centra ;)

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 12 feb 2011, 16:08

ribery je napisao/la:Gledo sam hebeni City do kraja, pa sam propustio prvih 5-6 minuta Bayerna, sto znaci da nisam vidio prvi gol. Kakav je bio?
Sad za sada dobro igramo, ali nakon poraza od Kelna prosle subote, ne bih da prognoziram nikakve petarde.

Kako je Gomez neobican bez one trake na glavi. :D
Ošišao se, više mu nije potrebna :D :D :D

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 12 feb 2011, 16:20

bavarian_bk je napisao/la:Gdje gledate tekmu . Ja gledao na streamu i poslije Mullerovog gola zastopalo . Mislim da se nece ponoviti Koln jer za sada Hoffenheim nemoze preci centra ;)
Eurosport2, srbijanski.

Sad za sad, dobra igra. Odavno nisam gledao utakmicu,a da nam protivnik nije mi prismrdio golu kako treba. Zali Boze proslog kola, i tri izgubljena boda.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 12 feb 2011, 16:23

Ko ima dobru konekciju, evo najboljeg linka koji postoji
http://www.streamhub.tv/ch/V4.php

Stream je HD, samo da znate (i osjećaj kao da je uživo) i potreban je Veetle plug-in instaliran

Robben je danas stvarno nesebičan :D :D :D

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 12 feb 2011, 16:24

Jao sto sam se slatko nasmijao kada vidjoh Gomeza, pa ljudi moji, sta mu je ono na glavi? Ptica napravila gnijezdo :lol: :lol: :lol: :lol:.

Sto se tice utakmice, svi su poprilicno dobri i nadam se da ce se nastaviti ovako :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 feb 2011, 16:24

Nije ni Koln imao prilike u prvom poluvremenu, pa su se kasnije digli.
Ne ocekujum pad Bayerna kao u toj utakmici, jer ne moze se uvijek ponavljatzi isti scenario.
Ono sto opet ne valja je to forsiranje Pranjica na poziciji DM-a, koji je napravio nekoliko pogresaka pa cak u jednoj situcaiji skoro i poklonio gol Hoffenheimu.
Takodjer ni odbrana sa Tymom ne izgleda bajno, ali bolje je nego sto je bio slucaj u prethodnim utakmicama.

Robbery fascinira, tako brzo prenose loptu sa jedne na drugu stranu. 8-)
Samo molim Boga da ostanu zdravi, jer su oni pola Bayerna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 12 feb 2011, 16:43

jbt ovi njemci sa sudcima su OČAJNI!!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 feb 2011, 16:43

Oj, Josipe, sto ti je to trebalo?

Evo sanse Mullera i Gomeza, koju su naravno prekomplikovali.
#divovi

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.