To je onaj Ultras iz Tuzle?tepsija je napisao/la:Ima ga i na Klixu...rijetko idem tamo ali bio članak o Veležu i Sarajevu...jao smijurije.50% postova,on napisao.Virtu4l je napisao/la:Sjećam se ovog lika staragarda, to je onaj što je bio najbučniji kad smo gostovali Slobodi, pa se mjesec dana nakon tekme nije javljao na forum
Isto papagaj,uvijek isto ponavlja.
Nije bardo.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma ne možeš se raspravljati sa njim, jer na forumu ima toliko dobrih momaka iz Tuzle, ne bi bilo fer prema njima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Sam se banuj molim testaragarda je napisao/la:nek ti jazavac iz vrapcica zasluzujes paznju..i ti i tvoj smijesni klubcic....jedino gdje se vi spominjete je neka afera oko namjestanja....gdje ces ti sabane spominjat posjetu...300 ljudi vam gleda utakmice a iza gola 7B...i to njih 20..cuj,nije provokacijatepsija je napisao/la:Malo previše pišemo o Slobodi.Mislim da ne zaslužuju tu pažnju.
Inače kad smo već kod tog kluba(nije provokacija)ja ne znam da imaju navijača sem u TK gdje je isto tako mnogo navijača Želje,Sarajeva.Nikad nisam čuo da neko npr. iz Sarajeva ili Bihaća navija za Slobodu.Možda ako je neki tuzlak odselio pa je ponio ljubav sa sobom.Ponavljam,nije provokacija,ali znam da npr. Živinice imaju ogroman broj navijača Želje i Sarajeva ponajviše,kao i ostatak TK.
Kod nas u Hercegovini je slično,ali to je nažalost zbog nacio podjeljenosti i nabrijavanja.Prvi Josip Jole Musa je imao strašnih prijetnji i napada zbog toga što je Veležovac,i u grob su ga otjerali ti neljudi.
Ali isto tako Velež ima dosta simpatizera diljem BiH koji nemaju veze sa Hercegovinom i Mostarom....ne samo u BiH.
To je ono što veseli.![]()
....nemoj zaboravit RA iz skandinavije,amerike,tajlanda,bocvane.....pa nas seljance vise pogleda protiv mrtvog olimpika nego sto vas dodze u cijeloj sezoni...imas cifru posjeta...mi smo za tvoj klubcic real i to onaj iz madrida...u svakom pogledu...i od j e b i vise sabane od Slobode....
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Apsolutno.ima strašnih ljudi.Virtu4l je napisao/la:Ma ne možeš se raspravljati sa njim, jer na forumu ima toliko dobrih momaka iz Tuzle, ne bi bilo fer prema njima.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Ma "huligan" je to
Sjećam se najavljivanja nekih nereda protiv Želje, Veleža a poslije toga ga nije bilo na forumu dva mjeseca
Još kad se sjetim lizanja šupka ultrasima, a oni mu zapalili autobus
Smiješan momčić.
Sjećam se najavljivanja nekih nereda protiv Želje, Veleža a poslije toga ga nije bilo na forumu dva mjeseca
Još kad se sjetim lizanja šupka ultrasima, a oni mu zapalili autobus
Smiješan momčić.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Tu smo da se pomažemo, slobodno se obratite gigantu ima on para i za sirotinju
Trebamo se pomagati jbg, vidiš kako ovi iz RS rade, moramo i mi paziti na ovu našu sirotinju
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- ficobahtic
- Kontakt:
Jest' vala i od mene iskren apel i molba za administraciju da makne ovog bezveznjakovica (znam da ovo nije po pravilima foruma ali nije po pravilima ni ono sto doticni pise). Zasluzio je ban ima godina jer u njegovim postovima nema ni slova o normalnoj diskusiji vec samo neke tacke i uvrede.
Kad on napise post, 6 forumasa klikne na "Odjava". Vrijedjanjem i nepismenoscu konstantno tjera normalnu raju sa foruma, ovo ce potvrditi svi koji su procitali bar 2 njegova posta.
Tuzlaci ogradite se od ovakvih jer vam samo navlaci animozitet ostalih prema vasem gradu. Voli svoje ali postuj i tudje, to bi nekako bilo normalno i realno.
Kad on napise post, 6 forumasa klikne na "Odjava". Vrijedjanjem i nepismenoscu konstantno tjera normalnu raju sa foruma, ovo ce potvrditi svi koji su procitali bar 2 njegova posta.
Tuzlaci ogradite se od ovakvih jer vam samo navlaci animozitet ostalih prema vasem gradu. Voli svoje ali postuj i tudje, to bi nekako bilo normalno i realno.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
ode ova tema u racku...
dajte da se priča o skorom skraćenju lige.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kojih 6 klubova ce ispasti sljedece sezone,predvidjanje?AlemC85 je napisao/la:ode ova tema u racku...![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ispast će oni koji se najslabije snađu u tom sistemu, ali bit će guravo i veselo.MortemHz je napisao/la:Kojih 6 klubova ce ispasti sljedece sezone,predvidjanje?AlemC85 je napisao/la:ode ova tema u racku...![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Željezničar - Slavija 3.500
Velež - Sarajevo 2.000
Sloboda - Olimpic 3.000
Borac - Travnik 700
Zvijezda - Čelik 500
Vitez - Široki 1.140
Radnik - Zrinjski 700
Drina - Mladost 800
Sta bi od 8.000 u dolini?
Velež - Sarajevo 2.000
Sloboda - Olimpic 3.000
Borac - Travnik 700
Zvijezda - Čelik 500
Vitez - Široki 1.140
Radnik - Zrinjski 700
Drina - Mladost 800
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Fukaro platite vi svoj dug drzavi koliko ono ima milionce jel'?fukarezv je napisao/la:Hoćete imati da platite ovo ?![]()
![]()
Tu smo da se pomažemo, slobodno se obratite gigantu ima on para i za sirotinju![]()
Trebamo se pomagati jbg, vidiš kako ovi iz RS rade, moramo i mi paziti na ovu našu sirotinju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
U savezu rade debili, barem koji ove kazne dijele. Ovo nije normalno, 11 tisuca za sta??
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ko je rekao da je 8 bilo ?MortemHz je napisao/la:Željezničar - Slavija 3.500
Velež - Sarajevo 2.000
Sloboda - Olimpic 3.000
Borac - Travnik 700
Zvijezda - Čelik 500
Vitez - Široki 1.140
Radnik - Zrinjski 700
Drina - Mladost 800
bilo je minimalno 4-5 hiljada... poserem se ja na ove izvjestaje njihove
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Nek' vas uzimaju kad ste levati
@Mortem
Šta bi od duple krune?
@Mortem
Šta bi od duple krune?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma ovi lupetaju o posjetamaMortemHz je napisao/la:Željezničar - Slavija 3.500
Velež - Sarajevo 2.000
Sloboda - Olimpic 3.000
Borac - Travnik 700
Zvijezda - Čelik 500
Vitez - Široki 1.140
Radnik - Zrinjski 700
Drina - Mladost 800
Ali kako covjek da ne dodje i pocne psovati sve po spisku Savezu koji dijeli kazne kako im se digne. Te nekakvi propusti, te megafon, te ovo, te ono, a nacionalisticki ispadi i transparenti na stadionima velicajuci cjepanje drzave, to se tolerise!? Nazalost, obican smrtnik im moze samo psovati na forumu, fb ili na tribini. Mada, nigdje da se okaci neki trans protiv ove mafije u Savezu, iako vecina nasih klubova trpi njihovo orgijanje po jednima te istima.
Takodjer, ne znam na osnovu cega lupaju cifre o posjeti na nasim stadionima? Koliko sam ja upucen, imaju delegata na stadionu koji odokativno rekne koliko je gledalaca i ta cifra se uzima kao relevantna!? Tako je i sa kaznjavanjem, sta delegat zeli da vidi, tako je.
I onda da pricamo o skracenju lige. Kakvo skracenje kada ce nam djubrad u Savezu ostati i raditi sta im po volji. Pa bilo to 12 ili 22 kluba u ligi. Dok se ne promijeni garnitura Saveza i dobiju jasne instrukcije kako se radi posao u Savezu, nema nama napretka. Najlakse je izbaciti 6 timova na kraju sezone, ubaciti 2 nova i krenuti sa ligom 12. I onda? Mah...
Takodjer, ne znam na osnovu cega lupaju cifre o posjeti na nasim stadionima? Koliko sam ja upucen, imaju delegata na stadionu koji odokativno rekne koliko je gledalaca i ta cifra se uzima kao relevantna!? Tako je i sa kaznjavanjem, sta delegat zeli da vidi, tako je.
I onda da pricamo o skracenju lige. Kakvo skracenje kada ce nam djubrad u Savezu ostati i raditi sta im po volji. Pa bilo to 12 ili 22 kluba u ligi. Dok se ne promijeni garnitura Saveza i dobiju jasne instrukcije kako se radi posao u Savezu, nema nama napretka. Najlakse je izbaciti 6 timova na kraju sezone, ubaciti 2 nova i krenuti sa ligom 12. I onda? Mah...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Sve se to da rijesiti **** savez ne treba ti, udruzenje premijerligasa i udri.A doce i to na red kad tad.Batva je napisao/la:Ali kako covjek da ne dodje i pocne psovati sve po spisku Savezu koji dijeli kazne kako im se digne. Te nekakvi propusti, te megafon, te ovo, te ono, a nacionalisticki ispadi i transparenti na stadionima velicajuci cjepanje drzave, to se tolerise!? Nazalost, obican smrtnik im moze samo psovati na forumu, fb ili na tribini. Mada, nigdje da se okaci neki trans protiv ove mafije u Savezu, iako vecina nasih klubova trpi njihovo orgijanje po jednima te istima.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Zar je moguće da Vitez nije kažnjen za nacionalističke ispade
Pa mmajku im jeb.em dokle ovo više
Pa mmajku im jeb.em dokle ovo više
-
realancojk
- Kontakt:
U Bosni je sve moguće, da radiš šta hoćeš, da te napadnem, vrijeđam, proći ćeš ne kažnjeno, udari kera lutalicu, ne gine ti sudska tužba 
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.