bašalfarouqaminu je napisao/la: moze biti nesto od ovoga

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
bašalfarouqaminu je napisao/la: moze biti nesto od ovoga
za malo dade Omsk na samom krajuCitizen-X je napisao/la:zucno nema sta![]()
posto sam ja dezurni za duhove na ovoj temievo jedan duh od mene Omsk - Cehov - mozda da se proba X2 - nimalo sigurno - ko moze da priusti na osrednji ulog 5-7 markica - kvota na Omsk 1,3 (smijesno)
takodjer mozda pokusati sa Kometom Brno X2 - premda bih ja tu igrao i X vidjecu jos danas.![]()
NAPOMENA: OBA PARA SU NA LAJV KLADJENJU KOD MENE STO ZNACI DA OBICNO KAD STAVE NEKO SMECE BUDE "IZNENADJENJE"
P.S. nabijem ga na tuki ko se nanervira na sabahu...
cisto sumnjam!!!!!!Sunfrenzy je napisao/la:Ja mislim da je krajnje vrijeme da se dobije
Aarhus:Frederiksberg (-58,5+) Z1
Nordsjalland:Mors (-61,5+) Z1
Viborg: Aalborg (-59,5+) Z1
F.Libertas:Jesi (-162,5+) Z1
Huesca:Murcia (-163,5+) Z1
Laguna Can: Breogan (-159,5+) Z1
Le Mans: ASVEL (-142,5+) Z2
Uplata: 12 KM
Kvota:68,15
Isplata: 736,02 KM
Krajnje je vrijeme za dobitak
hanover -stuttgard cista 2OTNYS_YNWA je napisao/la:Hannover - Stuttgart 1 @ 2.7
BiH - Poljska 2 @ 1.85
Padova - Sasuolo PS1 @ 1.65
Ponfferadina - Cartagena 2+ @ 1.30
Kvota 10 : Uplata 5 : Moguća isplata 50.![]()
Single
Hannover - Stuttgart r 2:1
OK da znam da petkom uvek igram kecaOTNYS_YNWA je napisao/la:Petkom obično bude kec koja god se utakmica igra.
Brate ako ovo prođe skidam kapu. Citav dan padala kvota na Pachucu.Citizen-X je napisao/la:Mazembe Pachuca - kec - ne pitajte sto i zasto al imam osjecaj - kec
blueman-TM87 je napisao/la:Brate ako ovo prođe skidam kapu. Citav dan padala kvota na Pachucu.Citizen-X je napisao/la:Mazembe Pachuca - kec - ne pitajte sto i zasto al imam osjecaj - kec
Willy je napisao/la:Ne da mi se sad tražiti post, danas sam onom novom članu što je postirao nekoliko parova savjetovao da se kloni ruskog hokeja. Omsk je jedva pobjedio,a izgleda da će ga Kazan ispušiti.
Naravno da je mafija. Savjetujem ti da ne igraš male kvote na ruskom hokeju i da samo pratiš koje kvote prolaze na takvim utakmicama. Ovo ne važi za plej-of.sport88 je napisao/la:Willy je napisao/la:Ne da mi se sad tražiti post, danas sam onom novom članu što je postirao nekoliko parova savjetovao da se kloni ruskog hokeja. Omsk je jedva pobjedio,a izgleda da će ga Kazan ispušiti.
Pa da! Kako to Kazan tako očajno igra protiv slabašnog ekipu????? MAFIJA
Citizen-X je napisao/la:Mazembe Pachuca - kec - ne pitajte sto i zasto al imam osjecaj - kec
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.