80eurićazeljeznicar1 je napisao/la:Da li se zna koliko ce otprilike biti para novi dres ?
Bolji je od onog adidasovog
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
80eurićazeljeznicar1 je napisao/la:Da li se zna koliko ce otprilike biti para novi dres ?
Ne vjerujem da ce biti toliko, prije da ce biti oko 100 km sto je i realna cijena .AsharaK je napisao/la:80eurićazeljeznicar1 je napisao/la:Da li se zna koliko ce otprilike biti para novi dres ?
Bolji je od onog adidasovog
Zadnji je bio 60arelinho je napisao/la:90-100 KM kao i svaki do sadzeljeznicar1 je napisao/la:Da li se zna koliko ce otprilike biti para novi dres ?
Bilo bi extra da ne bude vise od 100 KM,anonimni je napisao/la:Zadnji je bio 60arelinho je napisao/la:90-100 KM kao i svaki do sadzeljeznicar1 je napisao/la:Da li se zna koliko ce otprilike biti para novi dres ?![]()
Dres extra, treba uzeti čim stignu u prodaju, samo da ne budu preskupi...
22.04 sam vam rekao da su strasnik3lla je napisao/la:Još jedan infodresovi za slijedeću sezonu su strašni
![]()
Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk
bit će za sljedeću sezonu... biće svi navijači obavješteni, otom-potomBaja_Zvjerka je napisao/la:Neko bi trebao predloziti u klubu da se malo aktivira ova prodaja clanskih karata... Evo ja cu dobrovoljno svojim autom ici u neka mjesta koja su pretezno "Zeljina", samo nek mi daju malo reklamnog materijala i tu masinu za pravljenje clanskih... Trebamo se malo oko toga pozabaviti jer ovo do sada je bilo jako jako lose... Pocelo je dobro, sa letcima pred utakmicu, u medijima, na stranici, to trajalo par dana i kapak... Ja se nikad nisam uspio uclaniti, a poljubio sam vrata plavog salona jedno 3,4 puta, slao mail na zvanicnu stranicu, aparat se pokvario, pa daj nek ga neko i popravi, nije space shuttle...
Samo da ne bude opet jednokratno i eto, pozvali smo vas, i to je to od nas... Mora se onih 135.000 like-ova na fcb bolje "unovciti"...fedeltafrotta je napisao/la:bit će za sljedeću sezonu... biće svi navijači obavješteni, otom-potomBaja_Zvjerka je napisao/la:Neko bi trebao predloziti u klubu da se malo aktivira ova prodaja clanskih karata... Evo ja cu dobrovoljno svojim autom ici u neka mjesta koja su pretezno "Zeljina", samo nek mi daju malo reklamnog materijala i tu masinu za pravljenje clanskih... Trebamo se malo oko toga pozabaviti jer ovo do sada je bilo jako jako lose... Pocelo je dobro, sa letcima pred utakmicu, u medijima, na stranici, to trajalo par dana i kapak... Ja se nikad nisam uspio uclaniti, a poljubio sam vrata plavog salona jedno 3,4 puta, slao mail na zvanicnu stranicu, aparat se pokvario, pa daj nek ga neko i popravi, nije space shuttle...
" onclick="window.open(this.href);return false;Rule_hz je napisao/la:TeaM87 je napisao/la:hocemo li malo o uspjesima mog i tvog kluba ?Rule_hz je napisao/la:HZSM pusti ih ba nek zive u zabludi, pravi navijaci zelje ne razmisljaju kao oni a ima ihsmijali su se virslama strujama blekicima i slicno gurajuci svoje probleme pod tepih tako da je suvisno se raspravljat i uzivaj u nasim lijepim vjestima ne znam sta im pokusavas objasnit amarova je uvijek zadnja a lik se obogati preko zelje
kakvim? o kupljenim titulama sem one 98me
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ristagrad, svrakino1921 i 68 gostiju.