FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
90
45%
Prolazak u Play off
48
24%
Grupnu fazu
62
31%

Ukupno glasova: 200

Kmenkake
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kmenkake » 20 jun 2024, 01:18

Stave te na listu gnjavatora da ne čitaju postove,zatim se odjave pa čitaju kao "gosti". :thumbup:

Laku noć

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 20 jun 2024, 01:24

mosarajvosa83 je napisao/la:
20 jun 2024, 01:14
FoSte95 je napisao/la:
20 jun 2024, 00:42
Gledajući ove transfere imam utisak da se u napadačkom dijelu neće puno mijenjati. Za divno čudo računa se još na Penarandu. Vezni red zasada čime Julardzija, Matanović, Mustafić, Buljubašić, Đorđević. Po krilima ćeš imati Penarandu, Keremena, Anđušića. Nzm stvarno nzm šta da očekujem
Pojma nemam ko sklapa ekipu al iz aviona duze vrijeme se visi sta nam fali. Nemamo igraca na sredini koji ce povezat redove,koji nece trcat kao muha bez glave,znaci nekog kreativca koji se ne boji lopte.
Pa ko ce ti sklapati ekipu..
Mislis rozman kad je dosao rekao samo me penaranda interesuje..
Ili ovaj leterme dok je putovao za sarajevo razmisljao o surdulici i pojacanjima iz iste

Jest Al u khurcu

Hijene oko mirvica dovode igrace i uzimaju pare na obje strane. On samo upumpava
NEMA NAZAD

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 20 jun 2024, 01:29

holyman je napisao/la:
20 jun 2024, 01:24
FoSte95 je napisao/la:
Gledajući ove transfere imam utisak da se u napadačkom dijelu neće puno mijenjati. Za divno čudo računa se još na Penarandu. Vezni red zasada čime Julardzija, Matanović, Mustafić, Buljubašić, Đorđević. Po krilima ćeš imati Penarandu, Keremena, Anđušića. Nzm stvarno nzm šta da očekujem
Pojma nemam ko sklapa ekipu al iz aviona duze vrijeme se visi sta nam fali. Nemamo igraca na sredini koji ce povezat redove,koji nece trcat kao muha bez glave,znaci nekog kreativca koji se ne boji lopte.
Ili ovaj leterme dok je putovao za sarajevo razmisljao o surdulici i pojacanjima iz iste

Jest Al u khurcu

Hijene oko mirvica dovode igrace i uzimaju pare na obje strane. On samo upumpava
Možda je ovako, možda je onako, a jedino realno i iskreno je da niko pojma nema. :salut:
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

HZbec
Kontakt:

Post Postao/la HZbec » 20 jun 2024, 01:35

Ma ja se ne nadam nicemu vise
Misljenja sam da bi vise koristi imali od nasih juniora.
Yebes ovakva „pojacanja“, daj da gledam Alajmovica, Plocu, Pramenkovica
Bog Bosna i Bošnjaci

User9025
Kontakt:

Post Postao/la User9025 » 20 jun 2024, 01:37

FoSte95 je napisao/la:
Normalno da se racuna na njega ,kad ga Mirvic doveo,frajer ode na godinsnji u sred sezone niko nista.
Momak je bio jedan od najvecih talenta nekad ,al sad ga ne zanima igranje ni najmanje u zadnjih 8 sezona nikakav ucinak nazalost.

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 20 jun 2024, 01:39

Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 20 jun 2024, 01:47

Amcho1 je napisao/la:
20 jun 2024, 01:29
holyman je napisao/la:

Jest Al u khurcu

Možda je ovako, možda je onako, a jedino realno i iskreno je da niko pojma nema. :salut:
Da nam sve ide od ruke ne bi ni trebalo da nas zanima ko koga i kako dovodi.
Obzirom da nam prvaci prosjecno bjeze po 37 bodova bogami ne treba ostavljati nista sa strane nego praviti konstantan pritisak i kritikovati na sve strane koliko god zeljeli dobro klubu.

Ove sezone sam stvarno propustio minimalni broj utakmica i sjebbo sam se vise puta na one aplauze i podrsku poslije toliko sramota koje su nam igraci priredili svakih par kola. Nekad ni konstantna podrska nije rješenje, otkud znam
NEMA NAZAD

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 jun 2024, 01:55

umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
20 jun 2024, 01:39
https://www.transfermarkt.com/enes-alic ... ler/563194
https://www.transfermarkt.com/mirzad-me ... eler/52140
https://www.transfermarkt.com/renato-go ... ler/238058

Za skaute, ako slučajno u potrazi za novim talentima srpskog fudbala zalutaju na naš forum.
Jedan od navedenih je u kombinacijama da dođe.
Naravno, ako se poklope određeni faktori.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Hz1946
Kontakt:

Post Postao/la Hz1946 » 20 jun 2024, 02:00

Za skaute, ako slučajno u potrazi za novim talentima srpskog fudbala zalutaju na naš forum.
Ne može brate Mehanović ispao iz lige pa sramota dovesti igrača koji je ispao :rol:

Šalim se ja sam fakat da se on dovede mislim da bi dao ruke sigurno ali treba malo spustiti loptu Zekić odradio par treninga tek mi se oprostili i od Evrope i već pripremili za borbu za 4. mjesto, ne kažem da će biti bajno i da idu invincibles ali hajde pustimo bar da odradi koju zvaničnu utakmicu da sudimo svim ovim polovnjacima, ovaj forum crnjak postao pravi kao da se sutra gasimo, **** **** forum i vi našli da jedno te isto pišete Mirviću kao da on čita i da ga jaje svrbi što se stalno borimo za Evropu i ne možemo meda a onda nas izbace svakakve ekipe u Evropi nakon jednog kola, Sarajevo bilo prije njega bice i posle, naravno u kakvom stanju i sa kakvim željama da li za Evropom ili da se ne ispadne saznati ćemo a do tada barem odmorite dok nema fudbala trebaće vam ti živci

Hz1946
Kontakt:

Post Postao/la Hz1946 » 20 jun 2024, 02:03

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
20 jun 2024, 01:55

Jedan od navedenih je u kombinacijama da dođe.
Naravno, ako se poklope određeni faktori.
Moj guess je Gojković ?
Bilo bi top njega dovesti i jednu fakat desetku jer ne znam koliko ovaj Đorđević to može igrati, dosadio sam sa Mehanovićem ali ako Zekiću valja on dovesti ga sigurno yebena statistika za našu ligu u ekipi kao TC mislim da bi kod nas ako ništa mogao istu ponoviti

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 jun 2024, 02:08

Vezni red i napad su nam beton i tu ne treba nista dirati.
Odbrana je tanka i propuh sa svih strana.Defanzivno losi bekovi uz nedostatak pravog iskusnog stopera kojeg dugo cekamo a promjenom golmana 35.put za 3 godine ne vjerujem da ce izgledati puno sigurnije nego prosle sezone.

Mi svakome mozemo zabiti 3 ali moze i odbrana od svakoga primiti 3 nazalost...Idalje se nadam da je ovaj Jovic doveden za neke rotacije da cemo iskesirati i izvuci rok tako sto cemo dovesti pravog stopera i lijevog beka i to je to.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 20 jun 2024, 02:23

Enes Alic bi fino legao, veci je nivo od Jovica. Mehanovic bi također dobro došao, takav tip igraca je pozeljno imati u ekipi, pogotovo u ovoj ligi.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 20 jun 2024, 02:46

holyman je napisao/la:
20 jun 2024, 01:47
Amcho1 je napisao/la:
20 jun 2024, 01:29
holyman je napisao/la:

Jest Al u khurcu

Da nam sve ide od ruke ne bi ni trebalo da nas zanima ko koga i kako dovodi.
Obzirom da nam prvaci prosjecno bjeze po 37 bodova bogami ne treba ostavljati nista sa strane nego praviti konstantan pritisak i kritikovati na sve strane koliko god zeljeli dobro klubu.

Ove sezone sam stvarno propustio minimalni broj utakmica i sjebbo sam se vise puta na one aplauze i podrsku poslije toliko sramota koje su nam igraci priredili svakih par kola. Nekad ni konstantna podrska nije rješenje, otkud znam
Ono što sam rekao nekada davno i ponovio 100 puta evo ću ponoviti opet, niko ovdje nije kompetentan da se miješa u izbore trenera i igrača jer upravo je taj pritisak i konstantno udaranje da se rade promjene i tumbanja uzročnik što nam prvak u prosjeku bježi 37 bodova. Ko god dođe prvo mora čistiti tuđa vanago pa onda sklapati nešto svoje i raditi te dvije radnje paralelno je toliko teško, pa gotovo i nemoguće, a kao rezultat imamo bodovni deficit. Lutanja je bilo dosta ali što je na prvu primjetno sada da je mahala gotovo iskorijenjena, te se nadam da je igrački kadar koji je ostao zasnovan na profesionalizmu. Uz nekoliko pojačanja i ozbiljnog trenera kojeg smo dobili vjerujem da možemo krenuti naprijed. Mnogo je glupo pljuvati igrače prije nego isti se ne vide na djelu. Mnogo puta ko je hvaljen i sa ovacijama dočekan pokazao se kao flop, dok baš suprotno puno puta je neko popljuvan i podero je. Živ mi bio i sačekajmo suđenje i komentarisanje igrača bar dok ne počnu zvanične utakmice. Pozdrav
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

avalkaB
Kontakt:

Post Postao/la avalkaB » 20 jun 2024, 03:41

Lucas je napisao/la:
20 jun 2024, 02:23
Enes Alic bi fino legao, veci je nivo od Jovica. Mehanovic bi također dobro došao, takav tip igraca je pozeljno imati u ekipi, pogotovo u ovoj ligi.
Gledao sam podcast kod Marjana Mijajlovica sa Mehanovicem i on je bio već u šemama sa FKS, ali eto nije se sve poklopilo. (Davno)
Također kada sam bio u Tuzli na gostovanju protiv TC primijetio sam njega na traci iza rezervnih klupa na Tušnju stoji i gleda igrace Sarajeva kako proslavljaju pobjedu (to je onaj 1:2, Ziljka i Hamza dali). Bio je zadnji igrač iz TC koji je ostao na Tušnju poslije tekme.
I taj njegov govor tijela uz proslavu naših igrača sa Hordama vjerujem da bi on za naš dres baš poginuo i dao više nego 120%.
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t

Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4

Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t

𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946

MAMINHO66
Kontakt:

Post Postao/la MAMINHO66 » 20 jun 2024, 04:41

Volim glabati velike pitarske kurcine

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 20 jun 2024, 05:36

Bespotrebno živciranje braćo, sad kad konačno imaš trenera ti smanjiš ulaganja, dovodiš nekakve žnj igrače pa će opet biti na ljeto novi trener. Ovo je ogavno vođenje kluba i jedno od najboljih primjera kako ne treba raditi, sve dok gospodin Ismir Mirvić ili ne shvati kako se vodi klub ili ne ode ovdje nema KLUBA. Prihvatite ili ostavite ali tako vam je, kako Srbi gledaju Vučića tako pojedinci ovdje vide Mirvića, i ne, ne pljujem već samo govorim stvari koje su vrlo vjerovatno tačne, sad kad imaš i fin put za eventualno iskorak u Europi ti ovakve igrače dovodiš. Uozbiljite se molim vas, makar na recite javno koji je to cilj kluba razvoj igrača ili titule? Ona objava što je navodno Mirvić govorio kaže da je titula cilj, na pressu Zekić kaže kako je bilo govora o tituli ali na dubljem razdoblju, doduše rekao je da se potajno nadaju tituli. Pa koga više lažete? Koga obmanjujete?
Neka nam je sretno ali...
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 20 jun 2024, 06:50

Lucas je napisao/la:
20 jun 2024, 02:23
Po čemu? Pretpostavljam jer si ga vidio da je zabio par golova iz slobodnog za mladost dk.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 20 jun 2024, 07:37

Dobro jutro za najbolju direktoricu najboljeg kluba na Balkanu.

slika
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 20 jun 2024, 07:51

HZbec je napisao/la:
20 jun 2024, 01:35
Ma ja se ne nadam nicemu vise
Misljenja sam da bi vise koristi imali od nasih juniora.
Yebes ovakva „pojacanja“, daj da gledam Alajmovica, Plocu, Pramenkovica
Za dva kiksa bi im se yebavalo porodično stablo,mi nismo u stanju nikoga istrpiti

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 jun 2024, 07:58

Haj barem mozemo ocekivat da ce ovaj Rockov nesta zayebat u Evropi. Golmani kojim prvi zvanicni mec bude Evropa nas karindzaju godinama.

Protiv Torpeda Rogic
Protiv Milsamija Kanuric
Protiv Zarije Pavlovic
Protiv Zete Bandovic
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, InatSilniBosanski, nedimmmm1337 i 34 gosta.