U kontinuitetu je bio dobar u Mladosti, cesto je bio u timu kola ili igrac kola, a i u Sloveniji i Mađarskoj je imao veoma dobre periode.Cudi me da je napustio ovaj zadnji klub i da je slobodan.U dobrim je godinama, mogli bi možda kasnije na njemu i zaraditi.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Veze ti nemašMAMINHO66 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 04:41Upravo je to u pitanju, bravo.zagorski je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:39Nemam naravno dokaza, ali sve mirise na smisljeno izvlacenje love iz kluba kroz dobro poznati sistem: dovedes prosjecnog igraca pogodnog za ‘suradnju’, dadnes mu platu vecu vec sto treba i kada se ne pokaze kao kvalitet (ocekivano) onda se ‘sporazumno’ razides sa njim naravno na stetu kluba. A u tom procesu se utalis sa njim u plati i u cifri prilikom raskida.
Samo je nejasno da li neko na ovaj nacin lampa Mirvica ili Mirvic lampa Tana?
Grijesis samo u jednom, ne "lampa" ovdje niko nikoga. Mirvic jednostavno pravi ziv kes preko kluba, za sebe i za svoje partnere iz Amerike. Odlicno mu ide.

Ma kome pises buraz...Kad se dovodili provjereni igraci nije valjalo , tad se brinuli za Mirviceve pare...Dovede Vrancica,nakon par utakmica covjek dizelas usporava ekipu, treba ga maci...Dovede Avramovskog, ista stvar, Balta tenk , nepokretan, Serbecic, najavljivao se bojkot ako bude igrao...
Sad svi oni Marcelo, Van Dajk, de Bruyne ...
Pozivaju se na Akademiju, a ja kad sam pisao da Rozman mora pruziti sansu ,pored Celika i Buljubasica,jos pojedinim momcima iz juniora proglasise me ludim...
Hoce se kapitalci, hoce se igraci iz HNL-a, Boga mi ko da ih nemamo...
Mirvicu bi najbolje bilo da digne ruke, ja iskreno mu se divim sto je i ovoliko ostao...Ne zna covjek da vodi klub, ok...Neka se ne brine ima ovdje dosta ljudi koji ce odmah uletiti sa svojom lovom i nadam se da cemo ubrzo nas klub gledati u grupnim fazama LS...
Ja se necu ukljuciti u orkestrirani pljuvanje FKS to ce odlicno uraditi Alma Ras grupa i ostatak ekipe...
Ne kazem da ne treba kritikovati, daleko od toga, ali dusmanski hrakati po svemu, to necu nikada uraditi.
- muhamedhulk
- Kontakt:

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dzaba ne mogu da svarim ovo ba,dan te pa vratili su me u period Zlatkovica,Gujica,Sunjevarica,Tadejevica itd itd.STRASNO.
Pojacali se igracima sa luzerskim mentalitetom kojima je izgubiti tekmu ko nama napiti se vode.
Pojacali se igracima sa luzerskim mentalitetom kojima je izgubiti tekmu ko nama napiti se vode.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ko nas danas neće pojačati?
- belosevic23
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 08:19Ma kome pises buraz...Kad se dovodili provjereni igraci nije valjalo , tad se brinuli za Mirviceve pare...Dovede Vrancica,nakon par utakmica covjek dizelas usporava ekipu, treba ga maci...Dovede Avramovskog, ista stvar, Balta tenk , nepokretan, Serbecic, najavljivao se bojkot ako bude igrao...
Pozivaju se na Akademiju, a ja kad sam pisao da Rozman mora pruziti sansu ,pored Celika i Buljubasica,jos pojedinim momcima iz juniora proglasise me ludim...
Mirvicu bi najbolje bilo da digne ruke, ja iskreno mu se divim sto je i ovoliko ostao...Ne zna covjek da vodi klub, ok...Neka se ne brine ima ovdje dosta ljudi koji ce odmah uletiti sa svojom lovom i nadam se da cemo ubrzo nas klub gledati u grupnim fazama LS...
Ja se necu ukljuciti u orkestrirani pljuvanje FKS to ce odlicno uraditi Alma Ras grupa i ostatak ekipe...
Ne kazem da ne treba kritikovati, daleko od toga, ali dusmanski hrakati po svemu, to necu nikada uraditi.
Pa nek digne ruke, ako je investitor da se borim za 4. mjesto u bosanskoj ligi sa slogom doboj, koja je do jučer igrala ligu rs...daj ba sta pricate vise i koga pravdate..ne zovem se ja investitor, ne najavljujem ja novi dinamo, ne najavljujem ja new era svake godine, ne dojim ja tanu pare za rekonstrukciju svake godine..pogledaj investitore mađare u osijeku, tsc, istri i ostalim..dođu naprave stadion, uvale u klub stotine miliona i onda se mogu nazvati investitorima... a ne ovi nasi muda pod bubrege...milijarder vlasnik ne moze nas odvesti do drugog pretkola u evropi sto je najgore ne mozes ni domace prvenstvo osvojit..
Novi dan nova nafaka,pljuvačina može da krene
Pa zato sam i napisao,ne zna da vodi klub, tteba da se makne...Ocigledno nisi do kraja procitao...belosevic23 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 08:33Vanja8 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 08:19Ma kome pises buraz...Kad se dovodili provjereni igraci nije valjalo , tad se brinuli za Mirviceve pare...Dovede Vrancica,nakon par utakmica covjek dizelas usporava ekipu, treba ga maci...Dovede Avramovskog, ista stvar, Balta tenk , nepokretan, Serbecic, najavljivao se bojkot ako bude igrao...
Pa nek digne ruke, ako je investitor da se borim za 4. mjesto u bosanskoj ligi sa slogom doboj, koja je do jučer igrala ligu rs...daj ba sta pricate vise i koga pravdate..ne zovem se ja investitor, ne najavljujem ja novi dinamo, ne najavljujem ja new era svake godine, ne dojim ja tanu pare za rekonstrukciju svake godine..pogledaj investitore mađare u osijeku, tsc, istri i ostalim..dođu naprave stadion, uvale u klub stotine miliona i onda se mogu nazvati investitorima... a ne ovi nasi muda pod bubrege...milijarder vlasnik ne moze nas odvesti do drugog pretkola u evropi sto je najgore ne mozes ni domace prvenstvo osvojit..
- napoleon72
- Kontakt:
Ma sto kaze @Hajdee, raja isprepadana virslama ko bosnjaci ratom. Trpit ces sve bruke i sramote al eto nek je klub zdrav a rezultat ce valjda doci nekad. A i da ne dodje nema veze, nek nisu virsle. Yebo ga virsla. Evo isti qrac kao da jesu. Do skoro Mirza bio trener, u akademiji Skoro i ekipa, na terenu igraci sumnjivog kvaliteta iz Srbije. Jedino sto nemaju plate 800 KM nego po par hiljada.
I fkt je preglupa prica "kone se gase a imaju vise clanova i bolju posjetu". Jbt kao da ne znate sta je nas bosanski inat, da se mi kao narod budimo 5 do 12. Iste te kone su kup osvojile pred 800 gledalaca, a do unazad 3-4 godine nisu mogli prebacit 1500 clanova. Ovo je cisto inat proradio. Sloboda u cvajti imala pun Tusanj svako kolo, Celik sad ima bolju posjetu nego onih zadnjih par sezona u PL, pa kad je KK Bosna bila pred gasenjem napunila dvoranu Mirza Delibasic. Svi se sjete da vole klub kad je na dnu. Sutra da bilo koji nas velikan ispadne u kanton, imao bi bolju posjetu i vise clanova nego sad sto ima. To je 1000%.
I fkt je preglupa prica "kone se gase a imaju vise clanova i bolju posjetu". Jbt kao da ne znate sta je nas bosanski inat, da se mi kao narod budimo 5 do 12. Iste te kone su kup osvojile pred 800 gledalaca, a do unazad 3-4 godine nisu mogli prebacit 1500 clanova. Ovo je cisto inat proradio. Sloboda u cvajti imala pun Tusanj svako kolo, Celik sad ima bolju posjetu nego onih zadnjih par sezona u PL, pa kad je KK Bosna bila pred gasenjem napunila dvoranu Mirza Delibasic. Svi se sjete da vole klub kad je na dnu. Sutra da bilo koji nas velikan ispadne u kanton, imao bi bolju posjetu i vise clanova nego sad sto ima. To je 1000%.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
A de kako ste mogli ružne komentare na račun pojačanja? A oni došli volonterski da podrže klub...
Mirva OUT.
Mirva OUT.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Treba biti realan raja je ovdje i Tatara popljuvala kada je došao pa frajer prekuca ligu
- Maroon1946
- Kontakt:
Dušman kluba je onaj koji podržavu ovu upravu, bez obzira na pojačanja.
Enes Alic veci nivo od Jovica, ja se mogu kladit da mu nisi highlight pogledo a ne utakmicu kad igra. Jovic bez golova i asistencija je propalitet kojeg smo doveli a enes alic je veci nivo od njega koji isto nema ni gola ni asistencije + ne igra redovno o cemu mi pricamo ovde?
Kakav ba Enes Alić, lik igra u prvoj ligi Mađarske. Samo lower-serbian dolaze u obzir
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nisu ovi momci nista krivi, nisu se sami doveli. Glupo je sto se na njima iskaljuje bijes. Daj Boze da se svaki pokaze nekim cudom kao top igrac, ali linija kojom su dosli je u najmanju ruku upitna. Mislim da je @jurisicduska u pravu za dosta stvari.
Zasto mi sebi ovo radimo, ne znam. Kao da se namjerno pravi situacija da opet u perspektivi moras sve rastjerati i raditi tzv. rekonstrukciju.
Zasto mi sebi ovo radimo, ne znam. Kao da se namjerno pravi situacija da opet u perspektivi moras sve rastjerati i raditi tzv. rekonstrukciju.
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 20 jun 2024, 09:02, ukupno mijenjano 1 put.
ko se to sece sarajevskim ulicama ?
je li to kapiten i vedeta Grafičara ili prvi strijelac Vršca
je li to kapiten i vedeta Grafičara ili prvi strijelac Vršca
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- belosevic23
- Kontakt:
pa evo Haris Hajdarevic kojeg poznajemo ima isto toliko nastupa i cak 2 gola kao taj Jovic u toj Surdulici...jos nastupaju vedete poput Petra Kunica, Dzenana Zajmovica, Rustemovica, Damira Sovsica...sve fudbalski romantici nema stabvsic je napisao/la: ↑20 jun 2024, 08:56Enes Alic veci nivo od Jovica, ja se mogu kladit da mu nisi highlight pogledo a ne utakmicu kad igra. Jovic bez golova i asistencija je propalitet kojeg smo doveli a enes alic je veci nivo od njega koji isto nema ni gola ni asistencije + ne igra redovno o cemu mi pricamo ovde?
Sigurno je taj Jovic izvrstan kvalitet koji ce nam donijeti razliku na terenu..
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, haris004, InatSilniBosanski, Rajvosa4ever i 68 gostiju.