FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Megamon
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Megamon » 12 feb 2011, 16:52

Robben 8-)

Nemojte vise taman sam 3-0 odigro na ss.ba ligi :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 feb 2011, 16:53

3-0......Robben dokazuje koliko je falio Bayernu.......
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 12 feb 2011, 16:55

nema Gomez kad bi postigao 100 golova u sezoni nikada nece biti dobar napadac jer tip fula ZICERE!!!!!!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 feb 2011, 17:09

Jao Robbena, sta radi, kakve majstorije.

A sto je najgore svaki put pomislim, pa ono je lako, mogu i ja to. :lol:
#divovi

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 feb 2011, 17:09

thulkazal je napisao/la:nema Gomez kad bi postigao 100 golova u sezoni nikada nece biti dobar napadac jer tip fula ZICERE!!!!!!
Što automatski znaci da bi sa CF tipa Torres, Džeko,Zlatan postizali i do 5-6 golova po utakmici.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 12 feb 2011, 17:24

Centre forward je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:nema Gomez kad bi postigao 100 golova u sezoni nikada nece biti dobar napadac jer tip fula ZICERE!!!!!!
Što automatski znaci da bi sa CF tipa Torres, Džeko,Zlatan postizali i do 5-6 golova po utakmici.
Drug sve je to ok, razumijem te sta hoćeš da kažeš ali da se fula po utakmici 2-3 šanse u kome on izlazi sam pred golmana il je na pola metra od gol linije i on zapuca pod oblake ... nema smisla

Većina golova mu je frljava u stilu Luca Toni-a ... i to je uredu dok to ide ali svi smo vidili prošlu sezonu i kad ga nije išlo ... klupa i onda se svi čudimo što je plaćen 35 mil.

Btw nemoj ga porediti sa Zlatanom i Torresom a mogu da kažem i Džekom jer svi oni imaju iole dobru tehniku dok ovaj je udaren u noge

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 feb 2011, 17:28

Svaki put mora neko iskociti sa svojim greskama, ali valjda treba da bude tako. :?
Pranjic u prvom poluvremenu dosta nesigurnosti, nekoliko prodatih lopti, da bi tradiciju u drugom poluvremenu nastavio Muller, koji je u tom dijelu igre bio neprepoznatljiv. Odavno ga nisam gledao u slabijoj partiji, bez obzira sto je postigao gol.

Igrac utakmice po meni Ribery koji je radio sta je zelio Becku i ostalim odbrambenim igracima Hoffe. Gola nije postigao i zbog toga nece biti sluzbeno proglasen igracem utakmice, vjerovatno ce biti Robben ali on je za mene moralni pobjednik.

Robben, koliko je igrao dovoljno je od njega. Majstor uvijek ostaje majstor. 8-)
Do sada u svim utakmicama u kojima je nastupio, postigao je gol. :P

P.S. Ekici dao gol u pobjedi Nurnberga. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 feb 2011, 17:29

thulkazal je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:
Drug sve je to ok, razumijem te sta hoćeš da kažeš ali da se fula po utakmici 2-3 šanse u kome on izlazi sam pred golmana il je na pola metra od gol linije i on zapuca pod oblake ... nema smisla

Većina golova mu je frljava u stilu Luca Toni-a ... i to je uredu dok to ide ali svi smo vidili prošlu sezonu i kad ga nije išlo ... klupa i onda se svi čudimo što je plaćen 35 mil.

Btw nemoj ga porediti sa Zlatanom i Torresom a mogu da kažem i Džekom jer svi oni imaju iole dobru tehniku dok ovaj je udaren u noge
Ma OK je contamo se, al' uvijek sam bio misljenja da je preplacen za svoje sposobonosti i da nije level za Bayerna i da nemoze parirat trojici navedenih.Upravo je u toj "frljavosti" problem koja ce nam najvjerovatnije (nazalost) donijet 0 titula ove sezone
ps:Udaren je u obje noge a i u glavu malo, cini mi se :lol:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 12 feb 2011, 17:31

Robbery, dovoljno je reci :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 12 feb 2011, 17:32

Koja je Roben igracina. Samo mu treba dodati loptu blizu 16m i rijesena stvar 8-)
Da nije imao ovoliko povreda niko se nebi mogao uporediti sa njim. Mislim mi i ovako znamo da je najbolji ali zamislite kakvu bi samo statistiku imao kad bi igro sve utakmice u sezoni :shock:
Zadnja izmjena: Bilal, dana/u 12 feb 2011, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 12 feb 2011, 17:34

Megamon je napisao/la:Robben 8-)

Nemojte vise taman sam 3-0 odigro na ss.ba ligi :D
Evo sad mi Robben rece da ti prenesem njegovo duboko zaljenje, kada je dao go, tek onda procitao post. Pokusao je apelovati kod sudije da ga poniste, ali neda, jbg :mrgreen:.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 feb 2011, 17:34

fina utakmica u kojoj se moglo (na momente) uzivati. zadovoljan sam kompletnom ekipom, ribery me pogotovo odusevio. sjajni golovi robbena, zustri startovi tyme, dobro postavljanje badija, gustvao sve bolji, mila kao i uvijek, osica, uvijek opasan.
jesam koga zaboravio? da, svajni i na 6-i trazi staru formu, premalo riskira, sve to sporo izgleda kada je lopta u njegovim nogama. lahm dobar, ali brat bratu, mora popraviti taj centarsut.
gomez sa novom frizuricom izgleda mladje par godina. opet zabio, masala. ne treba ponovo pokretati temu kakav je on tehnicar i koliko mu treba sansi da bi zabio. dzaba se smaramo, toliko toga je vec receno.
super, ja sam zadovoljan.
Vom Jäger zum Gejagten

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 12 feb 2011, 17:55

ovo sam čekao 6 mjeseci ovaku igru jednostavno fantastično kada robery igra nema zime to je sigurno fantastični su a sa užitkom mi je gledati bilala kako oduzima lopte laganini i dribla naročito kod 4 gola robena ona akcija.miler fantastičan po meni ne zamjenjiv za bajern na svjoj poz. koju trenutno igra svinjče takođe odlično kraft i nije puno posla imao ali pokazao da veoma brzo sazrijeva u velikog golmana badstuber na visini zadatka samo mi je nekako žao time jer igra na neprirodnoj poziciji al sta je tu je dobar je ali ipak mislim da ga treba vratiti na njegovu poz kao i gustava.lahm turbo dizel motor kolko dragi on ima snage to je zapanjajuče svaka čast.pranja solidan sa nek.grešaka ali podnosljivo.i na kraju naše lijepo kljuse kloc panjj gomez on je presmotan znači al baš čiste zicer fula 2 do 3 100% prilike profula i to nas na drugim utakm.košta , ali eto nije sve ni tako crno sviđa mi se njegovo ubacivalnje i jačina veoma je po snazi jak u duelima s protiv.igračima ali istovremeno je slab sa tehnikom,sve u svemu ostajem pori mišljenju da treba nama napadač bolje tehnike i brzine.jedva čekam inter ima da ih sameljemo. :D :D :D :D :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 feb 2011, 18:04

[youtube][/youtube]

Dijelo naseg umjetnika vratio mi je osmijeh na lice :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 12 feb 2011, 18:08

geronimo je napisao/la: mila kao i uvijek, osica, uvijek opasan.
jesam koga zaboravio? da, svajni i na 6-i trazi staru formu, premalo riskira, sve to sporo izgleda kada je lopta u
:o :o :o
Schweini najmanje 3 dobre sanse imao,sto je i puno za 6-icu,a Muller u drugom poluvremenu isto nista i ti hvalis ovog drugog :?
#miasanmia

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 12 feb 2011, 18:11

to dizete formu pred ligu prvaka :roll:
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 feb 2011, 18:13

pazzoetoogol je napisao/la:to dizete formu pred ligu prvaka :roll:
Jel' te strah? :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 12 feb 2011, 18:16

S obzirom na to protiv koga igramo, nema potrebe za dizanjem forme. Nazovimo ovo demonstracijom sile, plasenjem protivnika, kako god hoces. Cisto da Zabari vide sta ih ocekuje.

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 12 feb 2011, 18:17

Da su Robben i Ribery od početka sezone igrali zajedno Bayern bi možda sad bio na prvom mjestu. Siguran sam da bi zaostatak za Dortmundom bio puno manji. Dobra partija. Bitno je da nismo primili gol!

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 12 feb 2011, 18:18

Omerbavarac je napisao/la:
Jel' te strah? :P
mogu ti reci nije mi svejedno, drugaciji ste s duom Robbery nego bez njih....al u neku ruku mi je ipak drago sto cete biti kompletni, jer kasnije nema vam izgovora za poraz :) ;)
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.