Nemojte vise taman sam 3-0 odigro na ss.ba ligi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Što automatski znaci da bi sa CF tipa Torres, Džeko,Zlatan postizali i do 5-6 golova po utakmici.thulkazal je napisao/la:nema Gomez kad bi postigao 100 golova u sezoni nikada nece biti dobar napadac jer tip fula ZICERE!!!!!!
Drug sve je to ok, razumijem te sta hoćeš da kažeš ali da se fula po utakmici 2-3 šanse u kome on izlazi sam pred golmana il je na pola metra od gol linije i on zapuca pod oblake ... nema smislaCentre forward je napisao/la:Što automatski znaci da bi sa CF tipa Torres, Džeko,Zlatan postizali i do 5-6 golova po utakmici.thulkazal je napisao/la:nema Gomez kad bi postigao 100 golova u sezoni nikada nece biti dobar napadac jer tip fula ZICERE!!!!!!
Ma OK je contamo se, al' uvijek sam bio misljenja da je preplacen za svoje sposobonosti i da nije level za Bayerna i da nemoze parirat trojici navedenih.Upravo je u toj "frljavosti" problem koja ce nam najvjerovatnije (nazalost) donijet 0 titula ove sezonethulkazal je napisao/la:Drug sve je to ok, razumijem te sta hoćeš da kažeš ali da se fula po utakmici 2-3 šanse u kome on izlazi sam pred golmana il je na pola metra od gol linije i on zapuca pod oblake ... nema smislaCentre forward je napisao/la:Što automatski znaci da bi sa CF tipa Torres, Džeko,Zlatan postizali i do 5-6 golova po utakmici.thulkazal je napisao/la:nema Gomez kad bi postigao 100 golova u sezoni nikada nece biti dobar napadac jer tip fula ZICERE!!!!!!
Većina golova mu je frljava u stilu Luca Toni-a ... i to je uredu dok to ide ali svi smo vidili prošlu sezonu i kad ga nije išlo ... klupa i onda se svi čudimo što je plaćen 35 mil.
Btw nemoj ga porediti sa Zlatanom i Torresom a mogu da kažem i Džekom jer svi oni imaju iole dobru tehniku dok ovaj je udaren u noge
Evo sad mi Robben rece da ti prenesem njegovo duboko zaljenje, kada je dao go, tek onda procitao post. Pokusao je apelovati kod sudije da ga poniste, ali neda, jbgMegamon je napisao/la:Robben![]()
Nemojte vise taman sam 3-0 odigro na ss.ba ligi
geronimo je napisao/la: mila kao i uvijek, osica, uvijek opasan.
jesam koga zaboravio? da, svajni i na 6-i trazi staru formu, premalo riskira, sve to sporo izgleda kada je lopta u
Jel' te strah?pazzoetoogol je napisao/la:to dizete formu pred ligu prvaka
S obzirom na to protiv koga igramo, nema potrebe za dizanjem forme. Nazovimo ovo demonstracijom sile, plasenjem protivnika, kako god hoces. Cisto da Zabari vide sta ih ocekuje.pazzoetoogol je napisao/la:to dizete formu pred ligu prvaka
mogu ti reci nije mi svejedno, drugaciji ste s duom Robbery nego bez njih....al u neku ruku mi je ipak drago sto cete biti kompletni, jer kasnije nema vam izgovora za porazOmerbavarac je napisao/la:Jel' te strah?pazzoetoogol je napisao/la:to dizete formu pred ligu prvaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.