Jest sigurno David Beckham i Gareth Bale su bili najbolji igaci lige pa su presli u La Ligu i postali GOATOvi sportaPoliceman je napisao/la:Sta vam je ljudi razlika je samo sto sad igra u La Ligi
Ko je u EPL solidan u La Ligi je WC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Jest sigurno David Beckham i Gareth Bale su bili najbolji igaci lige pa su presli u La Ligu i postali GOATOvi sportaPoliceman je napisao/la:Sta vam je ljudi razlika je samo sto sad igra u La Ligi
U kojem univerzumu je David Beckham bio najbolji igrac neke lige yebo te zivotMElloo je napisao/la:Jest sigurno David Beckham i Gareth Bale su bili najbolji igaci lige pa su presli u La Ligu i postali GOATOvi sportaPoliceman je napisao/la:Sta vam je ljudi razlika je samo sto sad igra u La Ligi
Pustiće Neymara i ranije nego što misliš jer urušava atmosferu u klubu prvo svojim astronomskim primanjima u odnosu na ostale igrače a i sve mu se dopušta od propuštanja utakmica do treninga.BoixosNois1899 je napisao/la:Yebote pa šeik nije Verrattija htio pustiti a da pusti Neymara kojeg je platio 220 miliona prošlo ljeto
Ja sam mišljenja da će Neymar igrati za Real 100%, ali kao što reče @leorey tek kada mu ugovor istekne.
Smijesno je to sto je Ronaldo u 33 godini i sa 15 sezona iza sebe koje je odigrao na levelu "Bog fudbala" i dalje spreman odigrati bolje i od Neymara i od Mesija.Hajdi Mesi i on lagano stari ali Ney ...Kawhi je napisao/la:Ney je ove sezone na visem nivou od njih dvojice. Mislim, za Ronalda je smijesno i pricati.
Zlatan je imao problem sa Peponjom, ne sa mudima, kao čileanska soha.Policeman je napisao/la:Prodali su oni i Zlatana
kad nekog prodas ne znaci uvijek da si ga prodao zato sto je los igrac Zlatan je najbolji primjer
alexis je za barsu odigrao 141 utakmicuPoliceman je napisao/la:Pa daleorey je napisao/la:Aha, pogotovo to vazi za igraca s tvog avataraPoliceman je napisao/la:Sta vam je ljudi razlika je samo sto sad igra u La Ligi
Arsenal 96 nastupa 60 golova i 21 asistencija
Barcelona 75 nastupa 42 gola i 27 asistencija
iako veoma mlad lik prekuco La Ligu
Ubaci Neymara umjesto Ronalda u Madrid ove sezone i bili bi prvi na tabeli.madridist je napisao/la:Smijesno je to sto je Ronaldo u 33 godini i sa 15 sezona iza sebe koje je odigrao na levelu "Bog fudbala" i dalje spreman odigrati bolje i od Neymara i od Mesija.Hajdi Mesi i on lagano stari ali Ney ...Kawhi je napisao/la:Ney je ove sezone na visem nivou od njih dvojice. Mislim, za Ronalda je smijesno i pricati.
Ubaci bilo koga umjesto Benzeme i imali bi taj rezultat.Kawhi je napisao/la:Ubaci Neymara umjesto Ronalda u Madrid ove sezone i bili bi prvi na tabeli.madridist je napisao/la:Smijesno je to sto je Ronaldo u 33 godini i sa 15 sezona iza sebe koje je odigrao na levelu "Bog fudbala" i dalje spreman odigrati bolje i od Neymara i od Mesija.Hajdi Mesi i on lagano stari ali Ney ...Kawhi je napisao/la:Ney je ove sezone na visem nivou od njih dvojice. Mislim, za Ronalda je smijesno i pricati.
Apsolutno to stoji ali ovo je prva sezona u kojoj Rona pokazuje da ga godine stizu.MElloo je napisao/la:MAdridist sam si rekao dao je, vise ne daje, Nabit ga nogom nazad u united kad vise ne moze ko prije. Raula smo otjerali da njega ne otjeramo.
Neymar je trenutno 2 klase iznad ronalda po igri, samo sto je neymar glup covjek.Realu ne treba Neymar Realu treba Kane ili Icardi
Sam' te yebe statistika za Balea koji je jedno vrijeme u Tottenhamu igrao i lijevog beka. I, da, čisto da ne bude zabune - shvati svaki tvoj dolazak na bilo koju temu na forumu kao žuti karton dokle god ti je svrha da popljuješ ili provociraš.Policeman je napisao/la:U kojem univerzumu je David Beckham bio najbolji igrac neke lige yebo te zivotMElloo je napisao/la:Jest sigurno David Beckham i Gareth Bale su bili najbolji igaci lige pa su presli u La Ligu i postali GOATOvi sportaPoliceman je napisao/la:Sta vam je ljudi razlika je samo sto sad igra u La Ligi
Ko je u EPL solidan u La Ligi je WC![]()
![]()
Bale
Real M. 103 nastupa 50 golova 28 asistencija
Tottenham 142 nastupa 47 golova 25 asistencija
To sto se vi nalozite kad klub dovodi nekog i imate neka nerealna ocekivanja to je druga stvar a kao sto vidimo Bale ako nije bolji sigurno nije ni losiji igrac nego sto je bio u EPL
Slicnu stvar vidim i kod pojedinih navijaca Barce vezano za Coutinha
Pa zakucaće ga šeik za tribine prije nego što će ga pustiti iz kluba. Uostalom, lako je Neymaru ugoditi. Dovedeš mu u klub par brazilskih havera, daš mu najveću platu u klubu i učiniš ga prvom zvijezdom tima i to je za njegov ego sasvim dovoljno.Saurman je napisao/la:Pustiće Neymara i ranije nego što misliš jer urušava atmosferu u klubu prvo svojim astronomskim primanjima u odnosu na ostale igrače a i sve mu se dopušta od propuštanja utakmica do treninga.BoixosNois1899 je napisao/la:Yebote pa šeik nije Verrattija htio pustiti a da pusti Neymara kojeg je platio 220 miliona prošlo ljeto
Ja sam mišljenja da će Neymar igrati za Real 100%, ali kao što reče @leorey tek kada mu ugovor istekne.
On se umislio da je nivo Messija i Ronalda ovaj prvi mu je smetao u Barci jer ne može doći do izražaja otišao u PSG tamo mu smeta Cavani ko je slijedeći pitam se.Nikad on neće dostići nivo spomenute dvojice to je činjenica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.