kakvu crnu cast, ne ides u rat nego igras nogometSheyi je napisao/la:Ovakvi komentarišu po FbSabinho je napisao/la:Crvene se nama obrazi, ne drugima. Od 26 prijstelhskih meceva sirom svijeta, na tri su pali crveni kartoni. Jedan je zaradio Spahic zbog samaranja, drugi Seferovic zbog yebavanje svega i svacega sudiji a treci je dobio bek Haitija. Cudno...Effenberg je napisao/la:Spaha ne daj da im se obrazi prestanu crveniti. Samo rokaj!
Usput, pročitao sam svakakvih komentara na Fb, ali komentar nekog Srbina me oduševio, piše: Nije sramota. Ako je stvarno samarao to nije sramota,brani cast svoje drzave.
![]()
![]()
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Mr Emir Spahić
The Kabadahija
Strah i trepet evropskih travnjaka
Emir mi te ne zasluzujemo. Kao ni tvoje ponašanje.
The Kabadahija
Strah i trepet evropskih travnjaka
Emir mi te ne zasluzujemo. Kao ni tvoje ponašanje.
dobre guzove ima Belma
Trinaest.Donnie Darko je napisao/la:Ima li neko podatak koliko je crvenih dobio u karijeri?
Pa i nije puno koliko se priča.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Principatus
- Kontakt:
Emiru je 35 godina.dubrovnik je napisao/la: Emir je jos jednom dokazao u jucerasnjoj utakmici da neko mora ozbiljno popricati sa njim.
Mesa treba popricati sa njim, zahvaliti mu se i poceti kvalifikacije bez njega.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Emiru je 35 godina.Principatus je napisao/la:Emiru je 35 godina.dubrovnik je napisao/la: Emir je jos jednom dokazao u jucerasnjoj utakmici da neko mora ozbiljno popricati sa njim.
Mesa treba popricati sa njim, zahvaliti mu se i poceti kvalifikacije bez njega.
Emir je sa 35 godina najbolji igrač HSVa
Emir je sa 35 godina najbolji defanzivac BiH.
Emir je sa 35 godina bolji nego mnogi sa 25.
Ako nas je Emir ikada ukopao, onda nas je taj isti Emir izvadio 1000 puta vise od toga.
To sto smo mi ****, pa ne vidimo mnoge stvari je nas problem.
Emir je legenda i sa 20 i sa 35 godina.
Hvala i dovidjenja
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Principatus
- Kontakt:
Pa da, to sam bas i predlozio da Mesa to uradi.JavierBosnia je napisao/la: Hvala i dovidjenja
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- JohnCleese
- Kontakt:
Irska 2xhodža je napisao/la:Oprosti se Emire pa da opet gubimo od Kipra i sl. velesila
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
UDRI EMIRE BOLI TE QRC
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Neka ga i dalje tu ali mu zaprijetiti da ako bude radio slične gluposti da će biti otjeran. Realno nije Ibrahimovic pa da mu možemo više praštati ovakve gluposti. Umjesto da on kao iskusniji smiri Vranjesa, on uradi ovu glupost.
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Samo covjek koji nema gram morala moze braniti Spahica.
Dzaba mu da je i najbolji kad je covjek paihopata i nema ni trunka smirenosti.
Umjesto da bude primjer nasoj djeci on je sve suprotno od tog.
Dzaba mu da je i najbolji kad je covjek paihopata i nema ni trunka smirenosti.
Umjesto da bude primjer nasoj djeci on je sve suprotno od tog.
- MocMahale444
Nemoj shvatati doslovno nije ni seljak ispravno reci jer to je neko sasvim drugi.Ali Spaha je krkan taman da je iz Pariza.On i Besic bi pred svaku tekmu trebali psihologa posjetit.Ok je bit borben ali njih dvojica nakon svakog starta **bu protivniku mater i unose se u facudubrovnik je napisao/la:Pa otkad je to Emir sa sela? Dubrovnik mozda jest mali grad ali da ga proglasis selom to bas i ne ide.autogol je napisao/la:"Moze seljak iz sela,ali selo iz seljaka nikad!"
Emir je jos jednom dokazao u jucerasnjoj utakmici da neko mora ozbiljno popricati sa njim. Nikako mi iz glave ne izlazi utakmica sa Ircima jer je ovo jucer bila djecija igra u odnosu na ono ponasanje. Ulog je bio Evropsko prvenstvo a tadasnje ponasanje je bilo za izmjenu vec tokom prvih 15 minuta. Mesa bi ga morao ultimativno upozoriti da ga nece vise zvati ako se ne moze smiriti jer ce nas ukopati u nekoj utakmici kvalifikacija. Izuzetno mi je drag ovaj momak ali ako na terenu postaje sve suprotno od onog sto je u privatnom zivotu ja bi mu se zahvalio. Ovako vise ne ide, hebi ga. Ne znam tko se ovdje i da li se uopce tko sjeca Mesinog legendarnog pljuvanja sudije dok je jos bio igrac i da li on ima kapacitet da oblikuje ponasanje nasih igraca u zeljenom smjeru. Stvarno bi volio da on to zna i moze provesti. Cini mi se da je rekao novinarima da nista nije vidio a to puno govori. Trebao je bas suprotno od toga reci da je Emirov potez nedostojan komentara.
- Probisvjet
- Kontakt:
Bajramsko okupljanje i djeljenje poklona.High je napisao/la:Porodični foklor Spahića.Marsal je napisao/la:Emir Spahić na porodičnom druženju
Reprezentacija nije imala vecu budalu, a mislim da nece uskoro.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Rokoko87 je napisao/la:UDRI EMIRE BOLI TE QRC

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Eto dode mu Halilovic u HSV. Steta sto je debitovao za susjede, nema sanse da ga kapiten nebi doveo da igra za nas da nema vec 2 nastupa u kvalifikacijama za Hrvate. Ovako nadam se da ce mu koju samarcinu opalit,
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zar nema neki postupak istina malo duzi al se mislim moze prebqciti za drugu repku.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Eto dode mu Halilovic u HSV. Steta sto je debitovao za susjede, nema sanse da ga kapiten nebi doveo da igra za nas da nema vec 2 nastupa u kvalifikacijama za Hrvate. Ovako nadam se da ce mu koju samarcinu opalit,
Kako oni hoce iz svicarske za kosovo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Re: RE: Re: Emir Spahić
Oni iz Svicarske mogu jer ranije nisu imali mogucnost igranja za Kosovo, sad kad je Kosovo priznato imaju pravo da promijene reprezentaciju.JavierBosnia je napisao/la:Zar nema neki postupak istina malo duzi al se mislim moze prebqciti za drugu repku.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Eto dode mu Halilovic u HSV. Steta sto je debitovao za susjede, nema sanse da ga kapiten nebi doveo da igra za nas da nema vec 2 nastupa u kvalifikacijama za Hrvate. Ovako nadam se da ce mu koju samarcinu opalit,
Kako oni hoce iz svicarske za kosovo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- AlphonseKauders
- Kontakt:
povrijedio se u prijateljskoj (nekakav prelom ocne duplje,valjda), 4 sedmice pauze..