BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

GazijaKalesija
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la GazijaKalesija » 10 mar 2014, 23:23

gerdmuller je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:
Kakav zakljucak sunce ti poljubim...daj Boze dinosaurusima drugu sansu.
Jedan od losijih textova(ako se uopce moze tako nazvat) koji sam procitao.
http://www.nkp.ba/njemacki-glavni-grad- ... e-dortmund" onclick="window.open(this.href);return false; ovaj je recimo super
Gerd, zar sumnjaš? 8-)
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 10 mar 2014, 23:29

Pa iskreno mislim da je.Isto kao i recimo Split u Hrvatskoj.Jednostavno cijeli grad zaluđen klubom.No njemacki glavni nogometni klub smo mi,a to je najbitnije :mrgreen:

Pitanje za zutu gardu:Dokle Subotic ima ugovor i postoje li ikakve sanse da se tog panja na ljeto rjesite?On po meni nema kvalitetu za prvi sastav pored Hummelsa i Sokratisa a klupom se sigurno nece zadovoljiti.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 10 mar 2014, 23:30

gerdmuller je napisao/la:Pa iskreno mislim da je.Isto kao i recimo Split u Hrvatskoj.Jednostavno cijeli grad zaluđen klubom.No njemacki glavni nogometni klub smo mi,a to je najbitnije :mrgreen:

Pitanje za zutu gardu:Dokle Subotic ima ugovor i postoje li ikakve sanse da se tog panja na ljeto rjesite?On po meni nema kvalitetu za prvi sastav pored Hummelsa i Sokratisa a klupom se sigurno nece zadovoljiti.
Ma jok, govorim ti za ovaj tekst drugi što si postavio... Nezavisni kalesijski portal... Ne smije da ne valja. 8-)
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 mar 2014, 23:35

@GazijaKalesija
Priznaj da si ti ovo napisao...necemo te odati drugovima sa teme :D

@gerdmuller
Ne ide Neven nigdje...sljedece sezone borba sa Grkom za mjesto u prvih 11.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 10 mar 2014, 23:39

adnan24 je napisao/la:@GazijaKalesija
Priznaj da si ti ovo napisao...necemo te odati drugovima sa teme :D

@gerdmuller
hahaha jok.

Nego, nisam gledao tekme BvB-a otkako se vratio Hummy. Kakav je? Po komentarim vidim da je dosta sigurniji? Ili je to pak jer igra u paru sa jako sigurnim Grkom.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 10 mar 2014, 23:41

GazijaKalesija je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Pa iskreno mislim da je.Isto kao i recimo Split u Hrvatskoj.Jednostavno cijeli grad zaluđen klubom.No njemacki glavni nogometni klub smo mi,a to je najbitnije :mrgreen:

Ma jok, govorim ti za ovaj tekst drugi što si postavio... Nezavisni kalesijski portal... Ne smije da ne valja. 8-)
Ne kontam sta hoces reci.Pa napisao sam misljenje za taj drugi text sto sam postavio :)
Da ti ukratko ponovim,mogu se sloziti s autorom da je Dortmund glavni nogometni grad u Njemackoj.Ipak je cijeli grad zaluđen Dortmundom isto i kao primjer Split Hajdukom.Jednostavno kad navedeni klubovi imaju tekmu cijeli grad je na nogama.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 11 mar 2014, 08:05

Sanjao sam da nam ga je Zenit uvalio u 1. minuti i eto panike. Sreća probudih se prije kraja utakmice. :lol:
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 11 mar 2014, 10:13

adnan24 je napisao/la:Spaleti bio na tekmi BiH-Francuska na Kosevu...sjedio red ispred mene-i dalje mi nije jasno sto se nisam slikao s covjekom :mrgreen:
Mozda je bio i Dzej, pa si dobro proso :mrgreen:
adnan24 je napisao/la:
Kakav zakljucak sunce ti poljubim...daj Boze dinosaurusima drugu sansu.
Zakljucak je ispravan. Sve do veleizdaje judasa sam i ja vrjerovao u romanKitu, ali Pummelfee se posra na sve samo da bi zgrabio sto vise ulijevih prljavih miliona. Brze rece "more" nego ukrajnka na sickom ;)
adnan24 je napisao/la:@gerdmuller
Konkurencija na nivou koja je itekako potrebna. 8-)

Fatzke izkoristio klauzulu i fiksno kupio Sahina za 7 mio. Plata Nurki se od sledece sezone povecaje na 3 mio.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

Dede17
Kontakt:

Post Postao/la Dede17 » 11 mar 2014, 10:30

Izgleda da Nuri definitivno ostaje. ODšteta 7 - 7,5 mil eura, a trenutna plata od 3 mil će biti povećana (ne piše koliko).
slika

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 11 mar 2014, 11:47

Martino na izlaznim vratima Barcelone, Klopp prvi favorit za novog trenera Katalonaca

Nadam se da je ovo samo još jedna novinarska patka.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 11 mar 2014, 12:21

Blaszczykowski je napisao/la:Martino na izlaznim vratima Barcelone, Klopp prvi favorit za novog trenera Katalonaca

Nadam se da je ovo samo još jedna novinarska patka.
neću reći da nije moguće ali mislim da od toga nema ništa, barem još dvije-tri sezone, zar nije Luis Enrique novi trener Barce od iduće sezone? za Martina je već pisalo da je bivši i da mu je najvjerojatnije nasljednik LE :?

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 11 mar 2014, 12:25

Blaszczykowski je napisao/la:Martino na izlaznim vratima Barcelone, Klopp prvi favorit za novog trenera Katalonaca
Nebi me cudilo ni sekunde da Klopp ima izlaznu klauzulu u ugovoru.
:?
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 11 mar 2014, 12:33

Lokos19 je napisao/la:
Nema to veze, BL ionako sve više jača, pa i ako Klopp ode, naći će neko rješenje. Važno je da je Pep došao za dobrobit svih nas. :D

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 11 mar 2014, 12:37

opel je napisao/la:
Lokos19 je napisao/la:
Nema to veze, BL ionako sve više jača, pa i ako Klopp ode, naći će neko rješenje. Važno je da je Pep došao za dobrobit svih nas. :D

Raspad sistema,surova realnost.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 11 mar 2014, 12:47

PEP je napisao/la:[

Raspad sistema i jačanje BL, po navijačima FCB to može zajedno, valjda su velika očekivanja u idućoj sezoni LP od Herte i Augsburga.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 11 mar 2014, 12:52

opel je napisao/la:

Raspad sistema i jačanje BL, po navijačima FCB to može zajedno, valjda su velika očekivanja u idućoj sezoni LP od Herte i Augsburga.
Ko zna mozda se neko opet pojavi kao BVb i ranijih sezona. :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 11 mar 2014, 12:54

PEP je napisao/la:
opel je napisao/la:

Ko zna mozda se neko opet pojavi kao BVb i ranijih sezona. :D

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 11 mar 2014, 12:57

Što se mene tiče, neka se pojavi i ne pojavi, meni neće niko ispirati mozak pričom kako je lično dobro ujedno i opšte dobro, a pgotovo kad pojedini navijači BvB legnu na rudu, pa tjeraju vodu na mlin kojekakvim demagozima i piscima velikih analiza.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 11 mar 2014, 13:35

Klopp je produžio ugovor do 2018. čini mi se u oktobru prošle godine. ;)

Uvijek je govorio da želi da ispuni ono što je potpisao (ugovor) i da je uvijek ispunjavao svoje ugovore. Naglašav'o je da mu ne bi bio izazov trenirat' ekipe prepune zvijezda. Uopšte nemam ni trunku sumnje da je stvarno mislio to što je izjavljivao. ;)

Što se tiče interesovanja za njega, mis'im da će morati tražit' na drugom mjestu, jer jedno su želje, a drugo realnost. 8-)
PEP je napisao/la:Raspad sistema,surova realnost.
Jedina realnost je da si ti troller par excellence . Skidam ti kapu zbog toga. Ako je raspad sistema uvijek (konstantno) biti uz vrhu Bundeslige sa 50 % iskorištenog kapaciteta ekipe (zbog povreda) i igranje završnice LP-a već drugu godinu zaredom, onda ja potpisujem takav raspad sistema. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 11 mar 2014, 13:38

Barem ne krije da je troller, možda misli da je duhovit, pa u redu i to, ali ima licemjera i demagoga koji ga šuknu, a rekao bi čovjek da su od dobra bolji.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.