FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
jer ima tamo negdje plava lokomotiva koja ide ide i opet ide... 
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
- BlueSharks
- Kontakt:
Strauss Junior
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
i ako bog da nece nikad stati
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Imali gdje slicica kad je bio voz na kraju tekme vidio sam da je fotograf neki sliko ako ima molio bi da kazu gdje ili samo da postave ovdje hvala ako bog da protiv slavije idemo na pobjedu valjda ce neko bit raspolozen
a mala je sansa da nebude svi na grbavicu po titulu abd kad u maju budemo pisali kako nam je bilo na proslavi u titovoj i kako nam je bilo na stadionu kad smo kup slavili hahha ja sam procito u sportu da ce cola doc da pjeva ako uzmemo kup i to na grbavicu

svoj ti pos'o !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ima li kakav snimak golova?
jedva cekam da ih ponovo vidim. sva tri nasa su bila extra!
jedva cekam da ih ponovo vidim. sva tri nasa su bila extra!
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
vivi vidi i fuce se prikljucio vozicukinone je napisao/la:
- themaniaks
- Kontakt:
Joj ljudi ne treba dizati prevliku euforiju jer nas jedan kiks kuci moze spustiti na zemlju,ali kad bi izvukli 6 bodova iz ova dva meca onda sigurno bi to bilo proljece u plavom
.Jer treba ugrabiti bodove na pocetku a kasnije svi znamo sta se desava u nasoj ligi.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
drug to sto se prije desavalo na kraju lige sad se desava na samom pocetku drugog djela sezone
Drug,da mi dobivamo utakmice "ma guzove" sto bi se reklo,ja bi prvi rekao da se ne treba "dizati u nebesa",ali sa ovom igrom,koja je jednostavno najbolja i najljepsa u regionu moramo biti ponosni na nase momke.Kad svemu tome dodas onakvog stratega,lisca,mudraca,kralja,legendu kao sto je Brko,onda se samo mozemo pribojavati povreda a i za njih imamo prejaku klupu koja je jaca nego 3/4 prvih jedanaestorki u ligi!!!themaniaks je napisao/la:Joj ljudi ne treba dizati prevliku euforiju jer nas jedan kiks kuci moze spustiti na zemlju,ali kad bi izvukli 6 bodova iz ova dva meca onda sigurno bi to bilo proljece u plavom.Jer treba ugrabiti bodove na pocetku a kasnije svi znamo sta se desava u nasoj ligi.
Rotor Volgograd...
- ibrakadabra
- Kontakt:
Tajna brkinog uspijeha
-U timu nema zvijezda i zvijezdica
-Niko ti nemoze garantovati da ces narednu utakmici biti medju prvih 11 ili na klupi.
-20 igraca jednako konkurise za prvih 11
-fizicka pripremljenost ekipe za nase uslove na visokom nivou.
-Radi se kontinuirano,nista preko noci ,korak po korak.
-U timu nema zvijezda i zvijezdica
-Niko ti nemoze garantovati da ces narednu utakmici biti medju prvih 11 ili na klupi.
-20 igraca jednako konkurise za prvih 11
-fizicka pripremljenost ekipe za nase uslove na visokom nivou.
-Radi se kontinuirano,nista preko noci ,korak po korak.
Jucerasnju utakmicu kupa na Grbavici sudio je Tomislav Cuic. Subotnju ligasku utakmicu protiv Slavije na Grbavici sudit ce...Tomislav Cuic...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
nek bar nije onaj lik sto je sudio svaku Željinu gostujucu pobjedugollum je napisao/la:Jucerasnju utakmicu kupa na Grbavici sudio je Tomislav Cuic. Subotnju ligasku utakmicu protiv Slavije na Grbavici sudit ce...Tomislav Cuic...
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- samir_tm87
- Kontakt:
opet on?????
pa nije nam sudio 2 penala!!
pa nije nam sudio 2 penala!!
on je iz Tomislavgrada koliko ja znam, tako da je bilo logicno da ce biti naklonjen Zrinjskom.gollum je napisao/la:Jucerasnju utakmicu kupa na Grbavici sudio je Tomislav Cuic. Subotnju ligasku utakmicu protiv Slavije na Grbavici sudit ce...Tomislav Cuic...
bilo bi previse da sudi dvije utakmice zaredom protiv nas, jer nema nekog pretjeranog razloga za time ako uzmemo u obzir da su oba kluba iz Sarajeva!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Sretna prva godišnjica plavoj armiji na ovom forumu. Skoro hiljadu stranica (a koliko ih je još izbrisano) i vrlo brzo milion pogleda. Fakat impozantno, ali ne ćudi toliko obzirom da smo uvijek bili klub sa najviše navijača.
Sinoć mi pade na pamet kada sam kupov'o godišnju kartu, pored mene frajer hoće da kupi polugodišnju za sjever. Daje Coci petobu i čeka kusur. Priđe mu Amar i kaže mu jarane uzmi godišnju sjetićeš me se. Frajeru ofirno da odbije, izvuće još love i doplati. Vjerujem da se sjetio Amara, ko ne bi. Što rek'o Baho neki dan, ima nešto u tom čovjeku.
Sinoć mi pade na pamet kada sam kupov'o godišnju kartu, pored mene frajer hoće da kupi polugodišnju za sjever. Daje Coci petobu i čeka kusur. Priđe mu Amar i kaže mu jarane uzmi godišnju sjetićeš me se. Frajeru ofirno da odbije, izvuće još love i doplati. Vjerujem da se sjetio Amara, ko ne bi. Što rek'o Baho neki dan, ima nešto u tom čovjeku.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Ja bih samo još da pohvalim Ćuluma za strašnu partiju! Također, Bekrić se fakat počeo truditi. Još uvijek se ne ističe koliko se znao isticati, ne znam je li do pozicije ili čega već. Ali se baš trudi i sigurno je da će ubrzo biti naš najbolji igrač, ako ovako nastavi. I sad je odličan. Uglavnom, duboki naklon za Milana Ćuluma, koji je još i prestao bespotrebno dobijati žute i crvene kartone. Ni kod Radovanovića više ne škripi, odličan je. Delimira sam već ranije pohvalio. Mirsad Bešlija nikako da napravi prodor, izgubio je potrebnu brzinu. Sve radi u mjestu, na iskustvo. K'o Jordan u Wizardsima
Prava šteta, obzirom da nije u godinama.
Još da pohvalim Amarovu selekciju igrača. Lik uzima sve u obzir, odrađene(propuštene) pripreme, posljednju utakmicu, godine igrača, pristup, potencijal... Naročito je teško to izbalansirati sa ovakvim brojem kvalitetnih igrača. Teško mogu ama baš svi biti zadovoljni. Ali stigne čak i neke forsirati i ko god fakat zasluži, postane standardan. Ne rotira tek tako.
Podsjeća na Mourinha po tome da mu imena ništa ne predstavljaju i da igra ko zasluži. Recimo, Kerla na početku sezone nije bio ni na klupi, ni na mapi. Odradio najbolje testove, dokazao se na pripremama i sad je standardan. Takvu je situaciju i Jose imao sa Stankovićem. Time se daje savršen primjer ostalima da nema pretplaćenih za pvih 11. Čovjek fakat vjeruje u svoje igrače. Malo bi trenera dalo šansu Fariću da debituje u derbiju, kao mladom igraču. Momak se nije pokazao, ali je pošteno dobio šansu, jer nije bilo drugog lijevog beka. Možda će i on nekad uzvratiti za to povjerenje, ako opet dobije šansu aBd. Amar mlade zadužuje na taj način. Da skratim, AMAR AMAR OSIM OSIM
Još da pohvalim Amarovu selekciju igrača. Lik uzima sve u obzir, odrađene(propuštene) pripreme, posljednju utakmicu, godine igrača, pristup, potencijal... Naročito je teško to izbalansirati sa ovakvim brojem kvalitetnih igrača. Teško mogu ama baš svi biti zadovoljni. Ali stigne čak i neke forsirati i ko god fakat zasluži, postane standardan. Ne rotira tek tako.
Podsjeća na Mourinha po tome da mu imena ništa ne predstavljaju i da igra ko zasluži. Recimo, Kerla na početku sezone nije bio ni na klupi, ni na mapi. Odradio najbolje testove, dokazao se na pripremama i sad je standardan. Takvu je situaciju i Jose imao sa Stankovićem. Time se daje savršen primjer ostalima da nema pretplaćenih za pvih 11. Čovjek fakat vjeruje u svoje igrače. Malo bi trenera dalo šansu Fariću da debituje u derbiju, kao mladom igraču. Momak se nije pokazao, ali je pošteno dobio šansu, jer nije bilo drugog lijevog beka. Možda će i on nekad uzvratiti za to povjerenje, ako opet dobije šansu aBd. Amar mlade zadužuje na taj način. Da skratim, AMAR AMAR OSIM OSIM
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- alan ford 26
- Kontakt:
ova me slika podsjeti na onaj vozic kad smo slavili drugu uzastopnu titulu cini mi se, kad smo dobili malene u dolini, sve podsjeca na to, aBd
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Radi se kontinuirano,nista preko noci ,korak po korak.
...slazem se,ali navijaci su se digli preko noci...da nije malo pretjerano?
...slazem se,ali navijaci su se digli preko noci...da nije malo pretjerano?
Trenutno korisnika/ca: bvsic, chanchi, drzgemboadislic, Hazre, kontra, KrajinaTm87, Levin, Meshko91, Paromlinac, PointBlank, Zhustri i 79 gostiju.